Hi invisiblePostuar mė parė nga invisible girl
KOHEN E LIRE ??
Ti per pushime une tu ly me furqe bojagji lol
Hi invisiblePostuar mė parė nga invisible girl
KOHEN E LIRE ??
Ti per pushime une tu ly me furqe bojagji lol
E mire te pakten se di me perdor furqen se te duhet!!(Fun)Postuar mė parė nga Mr_Right
If u r successful,u will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway.
Unė rri nė internet, shikoj seriale amerikane, filma e skeēe komike qė marr nė internet. Pėrpara kam lexuar shumė romane, e kam rralluar por nuk i largohem kurrė leximit. Natyrisht si tė gjithė dėgjoj muzikė tė mirė.
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
kohen e lire futboll qe e ndjek rregullisht...
me shoqerine ne Nights!! qe me pelqen shume...
dhe int. qe kohet e fundit po hyj sa me shpesh se me ngjall kuriozitete forumi...
Kohen e lire ??
Gjithmone varret nga koha.
Nese eshte kohe me diell < e bukur shume> '
Dal me shoqerine' Shooping ' Shetitje apo shkojme ne Pishine == nejse mo nuk leme vend pa shku.
Nese eshte shi < Kohe e keqe shume >
Degjoj Music.
Shikoj Filma.
Dhe qendroj ne Internet < Chit-CHat >
Bye byeeeee
Pershndetje
Shihe kur te jem ne Kosov , ter diten si llaskuc vec rrugve , hehehe me shok/shoqe , me rrall me shoqe , sepse sme dojn shum me thojn je mendje madh , dhe tjeter eshte veres Neper Basen knaqemiiiiii dhe 10 dite ikim per ne ULQIN , ne deti , teni ne mbremje behet shum mire ne nje Cafe Bar STOP , aty eshte me mire se Disco , ter shqiptaret jan ne at vend ( GJILAN ) dhe flaka te del prej vajzave nga nje her spo mundemi me qendru.. dalemi me ec knaqemiiiiiiiiiiiiiiii sijvet e kemi bo mend me shku neeeeee SHQIPERI pasi kam bo edhe ateje shoqeri..
NE MBREMJE NE INTERNET TU FOL ME TY. ( F P )
Gjith te mirat
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Movies, shoping, get drunk (sometimes) love dancing,, so yeha pak a shume kjo eshte ........
varet nga koha
po zakonisht gjat javes pun shpi ndonje bilardo
premte shtun diel pub disco get drunk tapp fare si i thon shqip
Partizoni
o mario me nxive me kete masken po ndrroe.
se po na marrin per binjak ne forum
sa per kohen e lire, vetem te premten ne darke e kam te lire: dhe kete dite ose do shkoj ne pub ose do shikoj "zone e lire " ai cani me shkrin fare
all u need is love
Kohen e lire e kaloj chat & forum po thuajse gjithe diten![]()
Krijoni Kontakt