Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 47
    te jem hacker
    Anëtarësuar
    06-04-2004
    Postime
    1

Question Kush është PsychoLord

Tung te gjitheve ketu ne albasoul dhe ne foruminshqiptar , une jam nje shqiptar
    gjithashtu por per fat te keq me heret une isha aktiv me shum ne forume tjera amerikane e te tjera , por e dija qe egziston edhe albasoul.com , por nuk hapa nje llogari personale , por ja tani jam ketu dhe dua qe dikush nga ju ketu te me ndihmoni.

Une me te vertet i dua hacker-at dhe cracke-rat , por ne forumet amerikane
    ne me shum se 25 forume kam degjuar per nje shqiptar shum te fort i cili ishte
    hacker,cracker,programmer,coder dhe disa gjera tjera , u mendova te merrja info
    mbi kete person qe quhet PsychoLord sepse me te vertet dua te bisedoj me kete
    sepse me pelqen shum dhe me pelqejn shum disa programe te vogla te cilat
    i kishte punuar ai.

Tani pak me vone degjova qe PsychoLord i vertet egzistonte nje kohe edhe ne
    networkun shqiptar albasoul , por per fat te keq une nuk munda ta gjeja , hyra me nje network Hapesira por dikush ishte duke e perdor nikun e tije dhe me tregoi qe nuk eshte aj?

Njef dikush ketu nga staffi apo shok ndonje email me te vertet kam deshire te
    bisedoj ne msn apo chat me PsychoLord

qao qao do kthehem me von pak

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Hmmm kam frike se ate qe po kerkon ti zor ke per ta gjetur. Me duket sikur kam degjuar edhe une njehere per kete individ. Eshte ai qe krakoi per here te pare programin e juristave ketu (+ nuk jam i sigurt por perpara se te ikte deshi te merrte nga nje vend edhe nja ca shume dollare por e pikasen dhe u terhoq ne kohe). Fat ne kerkimin tend pasi une personalisht nuk e njoh.

AOP Tek #Shqiperia Maska e CrAzY-BoY
    Anëtarësuar
    02-06-2004
    Vendndodhja
    G J I L A N
    Postime
    33
    une Psycholord e njoh personalish dhe e kam shok ..
    jetojm me nje qytet ..
    Cdo Bukuri e ka te zezen e vet..

shpresoj qe psycholord te kete lexuar librin "Takedown" (apo pare filmin "Operation Takedown"...
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Thumbs down Posht Komunistat

Po un jam ai qe e njoh edhe 24/6 vetem te Dielen nuk qendrojm bashk per kete nese ke ndoj Problem me te. Kontako me mua. edhe mundesh me kry edhe me mua Zoteri. a po nese e kerkond per te mire apo dicka. mundesh me bisedu me te ka qen , Ne Stafi-in ton. Heret. edhe keshtu qe. tash ai IRC nuk merret.. hyn rrall e hic. vetem per te par. e per nick e tij. e di qe e marrin Psycho , PsychoLord. jan nick e tij por ne Servera Shqiptar. mos e kerko hic. sepse nuk Hyn ai .. mundesh me gjete ne UnixIRC.Net. aty te kisha tregu qfar nick ka. por pa kontaku ti me mua me te nuk besoj qe mundesh me fole me te.
    ps . edhe per kete mundesh me kontaku me CrAzY-BoY.

Tung..

GjIlAnAsI_cSi
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300
    Citim Postuar më parë nga Mesko
    hacker,cracker,programmer,coder dhe disa gjera tjera , u mendova te merrja info
    mbi kete person qe quhet PsychoLord sepse me te vertet dua te bisedoj me kete
    sepse me pelqen shum dhe me pelqejn shum disa programe te vogla te cilat
    i kishte punuar ai.
    Kur thua programet e tij te kane pelqyer tregohu me specifik duke permendur cfare programesh ka shkruar ky personi qe permendni ju. Une e njoh personin qe keni ne fjale ju dhe eshte thjeshte nje person qe shpenzon 24 ore ne chat dhe perdor ne shumicen e rasteve PSYBNC per te lene nickun e tij online, dhe asgje me shume. Me trego mua nje program qe ka shkruar personi qe keni ne fjale ju pasi ju sic po thoni i paskeni pelqyer programet e tij. Kur thua programmer, hacker, cracker, coder ti po e ben te njohur kete personin pa e takuar asnjehere. Si duket paske informacion per te dhe po cuditem pse e paske hapur kete teme ketu duke kerkuar qe ta njihje. Zot na ruaj si u bene njerezit hackera mbrenda nates, dhe kur thua programues per kete person qe nuk di me shkru dy rrjeshte ne Unix sepse vete i kam kerkuar ndihme dikur per nje program qe nuk funksiononte ne Shell. Tung pra e mos i be gjerat alarmante, dhe te uroj ta gjesh kete Psycholordin tend.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Thumbs down Posht Komunistat

Pershndetje Administrator. pak tash po me ty.. qe kishe thene shum fjal psyBNC perdor njeriu me i thjsht. per internet. psyBNC eshte send i thjesht. por sa po e shoh ti nuk po e njifeshe hiq. kete person.. edhe pse ti spo edi kush je me kete nick/Name . por at pun qe i ke kerkru ti besoj qe pa Pare. nuk e punon as kush. vetem un sa e njoh sae kam shok qe rrim me te.. mendoj se e ka mbrri at punen qe e ka kerku.. edhe nuk eshte qe merret me Shqiptar.. sepse e ka par qe tek Shqiptaret nuk ka as Gje. edhe jam i Sigurt. qe 1 dalNET njeh se i pari Shqiptar qe eshte ai ka marr IRCOP aty edhe e 2 i pari Shqiptar qe ka lidh server aty. kete dije ti zoteri Administraor. e asi Shqiptar 18 vjeqar nuk besoj qe mund te kete ..
    Sa per ato programe un per do per do i di qe merret me to Zbesoj qe ka Kosovar/Shqiptar . qe i din. me shum skam qka me shtu.. ai ato sende i din per vete.. edhe ska nevoj me rrit as un as kerkush at pun qe e ka be 18 vjeqari. Psycho nuk besoj qe i ben dikush tjeter.. por nejse. Bye Bye >.<

(*)(*)

Tung

GjIlAnAsI_cSi
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e al5f1nx
    Anëtarësuar
    23-03-2004
    Vendndodhja
    pothuajse se aty ku duhet
    Postime
    92

Lightbulb

Po mire more miq se nuk po e marrim vesh, me gjithe respektin ( po u drejtohem atyre qe po e lavderojne pa mase ) na tregoni pra te pakten disa nga punet e PsychoLord. Te pakten sa per kuriozitet se ben vaki te me kete rene ne dore ndonjera dhe nuk po ia dime vleren.
    Nuk e kam aspak me te keq po thjesht eshte me mire qe nqs niset nje teme e tille te flitet praktikisht se u be sikur po diskutohet per Fantomasin.

Geniality is a state of mind

° dIsOrDeR ° Maska e Orso
    Anëtarësuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    Ky mbahet per CC..

i/e regjistruar Maska e al5f1nx
    Anëtarësuar
    23-03-2004
    Vendndodhja
    pothuajse se aty ku duhet
    Postime
    92
    Aha, po lereni rehat te gjorin se do i hapim telashe duke e marre ne goje..... carder ky vellai e ..... bravo, bravo....
    Ndryshuar për herë të fundit nga al5f1nx : 30-06-2004 më 12:39
    Geniality is a state of mind

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •