Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 47
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Thumbs up

-= [ gTm-Crew ] =-
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e al5f1nx
    Anëtarësuar
    23-03-2004
    Vendndodhja
    pothuajse se aty ku duhet
    Postime
    92
    HE he he ,
    po normal. eshte njesoj si me thone : " Njof njonin qe ka bo nje krim te denueshem te 80% te shteteve te botes ".
    A ta ka qejfi te diskutohet ? Nuk besoj .

Geniality is a state of mind

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anëtarësuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    ej po amani more se vdiqem te njohim nje hacker te vertete shqiptar se ne mundohemi te shkretet po sia kemi vene akoma kete titull vetes.
    na thoni qe ky di e te pakten te shkembejme eksperienca se njoh shume veta qe thone per mua si ky ska po sa dina ata ne lidhje me pc eshte per tu diskutuar )))))))) hahhahahahahaha
    aman se vdiqa per te takuar nje hacker dhe e kam seriozisht

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-06-2004
    Postime
    10

Cool As hacker, as cracker

Nuk besoj qe PsychoLORD te jete as hacker, as cracker.
    Une bera nje kerkim po nuk njihet hacker me nick PsychoLORD. Po te ishte famoz do te kishte patjeter nje vend "nderi" edhe te zone-h:

http://www.zone-h.org/en/hallofshame/special

Atje ska gjurme te ndonje PsychoLORD. Edhe po te ishte hacker i vertete dicka do te gjendej per te ne internet. Une nuk besoj qe PsychoLORD te jete cracker se hacker sbesoj te jete jo.

Anëtarësuar
    23-03-2004
    Vendndodhja
    Postime
    92

Exclamation

Ne fakt , ekziston mundesia qe te jemi duke diskutuar nje mit qe nuk ekziston fare.
    Ama sa per ceshtjen e Zone-h, nuk eshte e thene nje hacker te jete sesben defacer.
    Absolutisht jo.
    Pastaj nqs ky miku eshte carder ashtu sic dikush tha me pare , eshte mese normale qe te mos gjenden info per te neper internet.

Citim Postuar më parë nga Mesko
    ...por ne forumet amerikane
    ne me shum se 25 forume kam degjuar per nje shqiptar shum te fort i cili ishte
    hacker,cracker,programmer,coder dhe disa gjera tjera , u mendova te merrja info
    mbi kete person qe quhet PsychoLord...

Na jep ndonje nga adresat e ketyre forumeve ta shofim me kujtes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga al5f1nx : 04-07-2004 më 12:51

Anëtarësuar
    23-03-2004
    Vendndodhja
    Postime
    92

Cool

He, o dori po ca ke me plak?
    Kurioziteti zbuloi Ameriken apo jo ???

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-06-2004
    Postime
    10

Angry E cfare hacker eshte ai?

E cfare hacker eshte ai kur nuk gjenden gjurmet e ndonje beme te tij ne rrjet. Si i doli fama ne gjithe boten (ose Ameriken)? -goje, me goje se besoj?.
    Cdonjeri pak i kapur me IT-ne mund te shese brockulla neper forume. Mbi te gjithe hackerat mund te gjesh me qindra lajme. Nuk eshte e vertete se po u publikove te kapin, perndryshe c'hacker eshte, kur nuk ruan dot anonimitetin ne rrjet.
    E c'me duhet mua per shembull po te kete shpuar ndonje server ne ndonje universitet te humbur te nje vendi te humbur ku administrator eshte mesuesi me i dalluar???-e c'njerr ne drite keshtu?-asgje, vetem nje crack te budallallosur ben. Po te kish shpuar ndonje server te rendesishem do te dihej pa tjeter.

E ashper pergjigjja ime por e ndjeva te nevojshme per te mos krijuar mite nga hicmosgje. Megjithate mirepres te gjithe ata qe sjellin qofte edhe nje lajm te bazuar ne vertetesi dhe te verifikueshem ne rrjet. Jo goje me goje si ne pazar. E ku jane keto forume ti shohim..........?!!.

63n700 Maska e werewolf
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    164
    zbuloi ameriken por ndonje hacker sbesoj ta ket zbuluar kurjoziteti deri tani!
    apo jo SID?
    haha

Anëtarësuar
    23-03-2004
    Vendndodhja
    Postime
    92
    E ashper pergjigjja ime por e ndjeva te nevojshme per te mos krijuar mite nga hicmosgje. Megjithate mirepres te gjithe ata qe sjellin qofte edhe nje lajm te bazuar ne vertetesi dhe te verifikueshem ne rrjet. Jo goje me goje si ne pazar. E ku jane keto forume ti shohim..........?!!.
    Ashtu u befte !
    Ne fakt eshte detyre e atij qe e hapi temen ... he pra!

O werewolf , o skeptik i lindur ! Po shaka ishte mer dreq ! Bo bo bo

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    LoL....Pershendetje Orso...pershendetje AL5F1NKS... kush eshte marre me krding heret a vone e ka ngrene...apo do ta haje...nuk shpetuan dot Parmaster, Mendax apo Force dhe ne ato vite... jo me tani...lol.
    Neyse...meqe ra fjala a di ndonjeri ku mund te mbledh sa me teper manuale per cisco?
    Flm.

Meqe ra fjala per hacker ??? ja ku e keni 1 >>>>>>> AL5F1NKS
    Te qenurit hacker ka te beje me trurin dhe jo aq shume me kompjuterin....lol
    Pershendetje te ngrohta te gjitheve

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •