Kjo po me plak mu o vlla... dy ore me u hap. Me 56 K jam po kjo te ben sikur je me -56K
Plus gjith emrat e bukur jan zene. As shqiponje e as shqiptar as edhe nje gje ska mbet aty. Me ven ndonje emer Amerikonce.
Kjo po me plak mu o vlla... dy ore me u hap. Me 56 K jam po kjo te ben sikur je me -56K
Plus gjith emrat e bukur jan zene. As shqiponje e as shqiptar as edhe nje gje ska mbet aty. Me ven ndonje emer Amerikonce.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Une e kam nje afrikance![]()
po me mire regjistro ndonje emer tani se s'i kane marre te gjithe, se sa te behet pak me publike s'do mbetet asnje.
me dial up je?
Po mua pse me del kaq e ngadalte??
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Po e vej Kamasutra![]()
nesje mbas hsume perpjekjesh e vura skifteri@spymac.com
me dialup jam po si duket nuk po me jep asnje verifikim me email u be gjysem ore rrezik. Adresen e kam vene me Yahoo.
Provova me u fut pa marre konfirmim po me del nje dicka me data se cme ngaterron.
Po pres te marr konfirmimin, po nuk erdhi dhe per nja nje ore le mos vi.
E desha dreqin se qenka dhe me POP3, kjo AOL se cka nje program Communicator gjasme qe te acaron nga nervat, plus qe sa here ndryshon program cmendesh me backup e budalleqe.
nesje te shof cdo me thote
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Cyclotomic, pse nuk ndryshon AOL? SBC Yahoo DSL ofron internet per $29.99. Teknologjia eshte DSL (une e kam me SBC dhe duhet te them, sherbim me te mire ne jeten time nuk kam pas), e ke nja 30 here me te shpejte (prej 128 kbp/s deri ne 1MB ndersa ne dialup maksimumi eshte 56kbp/s) - (une zakonisht e mberrij 800kbp/s diten, naten deri ne 1 MB shkoj). Kjo do te ndihmonte shume me cdo gje, jo vetem me mail.
Per POP3 mund te perdoresh Outlook Express nese ke Microsoft Office, une perdor Eudora (e kam nga UNI. gratis), mund te perdoresh edhe Incredimail free. Po nuk ke nevoje per POP3, mua nuk me pelqen hic te them te drejten. Konfirmimin prite, se me duket se shume te ngarkuar i kane serveret. Edhe mua m'u vonua pak, po me ne fund erdh. Po ja vlen ama.
Frika ime eshte se mos i fusin ndonje cmim mbas nja 2 muajsh, dhe nuk ma ka qefi ti kthej te gjitha adresat kendeja. Nga ana tjeter nuk di shume se cmund te behet me te, a ka redirect a... a mund ti kthesh te gjitha mailat kendej pa merak... sdi cte them.
Un te kuptoj qe ti se do pop3 se je me DSL dhe nuk e can koken shume, ndersa un me dialup e vetmja menyre si te jem i shpejte ne kerkim eshte ti kem mailet ne harddisk.
Per DSL ne fakt do ishte mire ta veja... un paguaj 30 dollar fiks per AOL unlimited se e kam bere me cek bankar dhe jo me credit cart(nuk kam pas atehere dhe kam pertuar me e kthy me pas). Kjo 30 eshte 30... apo shkon sic e kan keta qe i fusin lloj lloj taksash?
Persa i perket SPYMAC... edhe keta 1GB... ci du mer vlla... me shume te keq me keq i menaxhon... rri me i 10 mb aty edhe e shef se si i ke skedaret xham fare... nesje .. interface dhe gjithshka duket shume interesante plus faktori POP3 per momentin.
me DSL, ti japin 10 mail accounts me 10 MB dhe nje kryesor me 25 MB. Eshte dicka fantastike besom. Ke edhe POP3 akses me te.
Une ka tani 3 vite qe e perdor SBC Yahoo (perpara ka qene Ameritech) dhe ka tri vite qe cmimin e kam konstant, bile me te lire. E kisha $33.99 me pare. Te kisha sygjeruar, se s'do te cash me koken as per lidhje qe te bie, as per telefonata qe nuk i merr dhe edhepse ti therret me telefon (lidhesh me ane te telefonit) si ne AOL, nuk te 'charge' asnje cent. Fatura te vie konstante gjithmone, se kur e ben marreveshjen e ben njevjecare.
rrofsh... te shof i her mos bej ndonje gje. Un ne NY ndodhem, besoj se tarifat duhet te jene njesoj per gjith Ameriken..!!
Per Instalimin e ben vete?.. jo per gje po sdua te ma bej njeri... e kam shpine rremuje
Ta pres ket dialup po qe se me hengri shpirtin dreqi.
Naten
E ben vete. Jane standarde cmimet mesa di. Ti dergojne disa pajisje, ca filtere per telefon, dy tri cd-rom's me programe qe te duhen dhe nje manual per t'a instaluar. eshte shume lehte. ika une tani, naten e mire.
pas gjithe ketyre diteve mora mesazhin e konfirmimit nga spymac per accountin qe hapa para ca diteve...
nuk duket keq![]()
MtrX ubicumque felix
Krijoni Kontakt