ose tė mallkoftė.
Kush na i jep te drejten ne te themi te tilla gjera, te flasim ne emėr tė Zotit ?
Cdo te mire
ose tė mallkoftė.
Kush na i jep te drejten ne te themi te tilla gjera, te flasim ne emėr tė Zotit ?
Cdo te mire
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Po te keshe lexuar Biblen eshte Shkruar qe Zoti i ka zgjedhur njerezit e tij, qe ti sherbejne dhe tepredikojne fjalen e tij. Prandaj mendoj qe prifterinje qe i sherbejne vetem Zotit vullnetarisht dhe sinqerisht, jane te zgjedhur nga Zoti dhe nepermjet tyre, ke mundesi te kerkosh falje per mekatet e tua. Por sic eshte shkruar tjeter eshte se ti falesh Zotit dhe kur je vetem, nese e ke me gjithe shpirte.Postuar mė parė nga Cyclotomic
Mallkimin mund te bej cdonjeri, por vetem ne raste kur ti ke bere dicka te keqe, pra kundrejt Fjales se Zotit, eshte Ai qe te ndeshkon dhe jo njerezit.
Pra sic thone" Zoti vonon, por nuk harron".
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
Postuar mė parė nga Cyclotomic
Beju te tjereve ate qe do te te bejne ty.! Eshte nje tjeter fjale qe thote Krishti ne ungjijte. Dhe gjithashtu thote bekoni armiqte tuaj, dhe doni ata qe ju urrejne. E pra te bekosh eshte urdherim, dhe mallkimi as qe zihet ne goje si nje mundesi per t'u praktikuar.
Pershendetje
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Te drejten per kete na e jp Zoti me ane te rregullave dhe ligjeve te tij qe ka vendosur ne librin e shenjt kuranin.Ai i ka mallkuar disa njerez per vete faktin se keto njerez jane te keqinj ne natyren e tyre.por do theksoja nje histori shume te bukur.
Ibrahim a.s ishte nje dite ne shtepin e tij dhe i vjen nje mik ateist ne shtepi .Ibrahimi i merr ne shtepi dhe e kishte Zakon qe sahere i vinin miqte i therte ndonje vic lope dele cfar te kishte.Po keshtu veproi dhe me kete ateistin .Duke ngrene e duke biseduar atehere Ateisti deklaroi qe ska Zot .Ibrahimi ky besimtar i madh ky profet i madh i Zotit u cudit dhe u habit nga thenia e ateistit dhe i tha ti se beson Zotin atehere i tha dil nga shtepia ime.Ateisti doli nga shtepia e ibrahimit.Por ne ate moment Ibrahimit i vjen shpallje prej Zotit me ane te engjellit i cili i thote.O ibrahim ai ka shume vjet jete qe me mohon mua dhe une prape e furnizoj me shendet pasuri ajere dhe gjithe te mirat kurse ti pse ai tha nje fjale e perzure nga shtepia dhe e le pe ngrene.Atehere Ibrahimi shkon dhe e kerkon ateistin dhe e merr dhe i thote me fal per ate qe te thashe prandaj kthehu ne shtepine time.Ateisti i cuditur e pyet cte shtyri ty te kthesh mendim .I thote Ibrahimi .a.s me zbriti shpallje nga shtate pale qiejt Nga Zoti im dhe Zoti jot qe te marr ne shtepi duke me then qe ai ka shume vite jete dhe Une e furnizoj megjithese ai me mohon mua e ti e largove vetem pse tha nje fjale.Atehere ateisti tha deshmoj dhe une tani qe egziston Zoti .
Zoti bekon/mallkon, njerezit luten per falje mekatesh dhe per meshiren e Perendise.
"Zoti te bekofte" kur del nga goja e nje besimtari eshte nje lutje e jo nje bekim. Eshte njesoj si ti lutesh Zotit qe te kete meshire per ty, te te ndricoje mendjen dhe te te pastroje shpirtin nga mekati. Nga goja e besimtarit te krishtere asnjehere nuk duhet te dali nje mallkim. Njerezit qe nuk njohin dashurine hyjnore mallkojne toke e qiell.
Persa i perket uratave qe japin prifterinjte neper Kisha, ato jane percjellje te bekimit te Zotit mbi sherbetoret e Tij. Prifti eshte percjellesi i Lajmit te Mire qe pret e percjell njerezit ne Shtepine e Zotit. Sherbetori ben gjithmone sic e ka mesuar i Zoti i Shtepise dhe e ben me nje perulesi prej sherbetori.
Albo
"Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"
Mendoj se vazhdimi duhet te jete ose te drejtofte.
Injoranca nuk zhduket me top
Krijoni Kontakt