kol ' punes e vitaminave iu kam bere naften....
usheqehem me kenge
shkolla =?
kur te pjell do behem guzhinjere per kalamajt e per burrin po qe se do kete burre ne bote te me marre, mbaje...etj etj.
shoku_jote!
kol ' punes e vitaminave iu kam bere naften....
usheqehem me kenge
shkolla =?
kur te pjell do behem guzhinjere per kalamajt e per burrin po qe se do kete burre ne bote te me marre, mbaje...etj etj.
shoku_jote!
"Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)
Nuk e kam dhe aq zakon dhe nuk me shkon per shtat te merrem me lloj lloj fantazmash,me lloj lloj shpifjesh e kundra shpifjesh,
me lloj emrash e kundra emrash.Kam dashur kahere tu them se po beni si kalamajte.Kethejuni krijimtarise e lerni marrezite,Elinda Marku.Ju pershendet Loti!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Loti i shpirtit : 14-07-2002 mė 18:02
lot' flm per keshillen....
pune e madhe se nuk te duket krijimtari kjo qe ke vizuar ti si thashethem.
Jo te gjitha opinjonet jane thashetheme.
per me pak poezite.
(per kenaqesine e atyre qe kerkojne cilesi tek une dhe per fatin time te keq qe nuk e kam pikerisht kete cilesi, jo rralle kam zgjedhur poezi cilesore nga autor qe edhe ty te pelqejne)
pra....
kur te merzitet trapi me poezite e mia lexo te madhin Azem Shkreli , e kam zgjedhur thjesht qe te te kenaq ate qe te shkenaqa.
sa per emrat apo niket apo fantazmat.... ehuhaaaaaaa!
megjitheate flm per dashamiresine .
Nje femer me mire se per cdo gje tjeter mund te shkruaje per nje femer tjeter. E keqja eshte se kur i bie nje femre i ka rene ne nje fare menyre vetes se saj. Eshte nje poezi zemerake, nje antiteze qe sepse me con ne nje seance gjyqesore: kush ka te drejte?[i]
Mes meje e teje...(dukesha)
(ducafele-fele)
ka nje bukuri te rralle ndryshimi
te pakapercyshem
ledh' qe ty te bejne te urryeshme.
(ku kam nerva te urrej ??!!!)
luaj!
thjesht ndikojne ne mua
zakonet...
paragjykimet ...
autoritetet...
dhe ligjet...
e tuaaaaaaa.
ndikojne sepse jane kaq ndryshe me
zakonet e mia
me autoritet e mija
me ligjet e mia
dhe me pa-paragjykimet e mia.
kam kohe qe e kam liruar shpirtin.!!!
Jam edhe murgeshe
edhe grua
edhe kurve
madje, edhe shtrige...!
kur te behem magjistare...
a do te behem????
[/B]
Por e drejta , maci, s'u gjet ndonjehre, ajo u fsheh keq pas fjaleve, dhe humbi....
Kam lexuar shume kohe me pare, nje skene nga "Fausti" i Getes:
Helena hyn ne oborrin e pallatit mbreteror te Trojes, burrat mbeten pa fryme, ndersa grate filluan po i gjenin difektet...
P.s Para dy netesh kam lexuar ketu ca gjera qe su besoja syve, vertet ti maci ishe autorja apo dikush te kish vjedhur passwordin dhe kish shkruar gjtihfare pislleqesh ne emrin tend? Po qe kjo e dyta , gjej dhe me thuaj ta degdis ne nje spital cmendurie, (meqe eshte brenda zanatit tim)
Shpresoj te shoh Elinden e pare ne kete forum...
pente....
ajo qe hajduti pass tim isha pikerisht une.
mos u lodh per paciente te rinj.
per mua asgje nuk eshte pisllek....asgje ....
pervec asaj qe me duket pisllek mua!
(me siguri, ndonje pisllek me ka bere te them pislleqe)
pune pisesh.... pune te pista...pis hesapi.
tunele-tunele
gropa- gropa.
(mos me justikoni me cmenduri
ndonese sigurisht jam cmendur)
...macia ...as blu as e zeze as gri, macia ngjyre m...!
Ajo rreshkiti renkueshem brenda kesaj formes se saj te re, ashtu sic zakonisht ndoth kur na qellon te perqafojme ndryshimet, e tu veme atyre emra qe nuk na i do shpirti. Pastaj, pasi u rehatua brenda saj, u ngjeth ne nje rikrijim te muget dhe fare kthjelltas u fundos nen re enigmash, u fsheh mbas emrash te krijuar si pjelle pendese, apo thjesht si deshire per tu justifikuar ndaj nje dashurie te peshurrur.
Me thirri njeri, apo me ben veshet.
Jete pseudonimesh...
HEY MACJA BLU?a te bej nje pyetje a e njeh ne mich,detroit nje bledi gjergji nga shkodra.Me duket se me ka folur per ty.Kjo pyetje s'ka lidhje me ato ,qe ti shkruan,dhe me fal qe dola mga tema.
pershendetje Mati!!
Kur linde ti,qave te tjeret qeshen per ty.Perpiqu te jetosh ne nje menyre te tille qe kur te vdesesh ti,te qeshesh,e te tjeret te qajne per ty.............
Elinda! Mace_Blue - sekretare e dhėmbjeve!
Unė tė kuptoj shumė mirė. Nuk ka rėndėsi seē lexojnė tė tjerėt. Rėndėsi ka qė a e ndejn ti vehten tė lehtsuar kur shkruan aq mllefshėm! Ti e ke tė gjithė inatin me vehten! Pastaj kur e shikon se e gjithė bota ėshtė e "pėrmbysur" tė duket ajo mbarė e vehtja yte mbrapsht! Kėtu nxitohesh! Ti je mbarė! Kur kam lexuar njė poezi kushtuar njė prostitute thurur nga Walt Witman, jam mrekulluar!
Ej Mace_Blue, mėnyra sesi shkruan ti ėshtė extraterreste! Po, po! Ti me poezinė tėnde, tė lexueshme edhe nga ALIENĖT je kthyer pėr mua nė poete kozmike! Mirėpo, kush tė kupton se?!....Unė tė njoftoj se i kam shijuar tejet! Kur ti i pranon tė gjitha: "Jam dhe grua dhe murgeshė, jam....." dhe pastaj ti ulėrin e dėshpėruar se "...a do jem magjistare?" unė jam shastisur, jam befasuar dhe pse jo e kam kuptuar dėshirėn tėnde! Sa mirė do tė jetė edhe pėr mua tė bėhesh magjistare! Nga Mirdita nuk ka asnjė liēencė magjistarjeje! Ata qė kanė marrė dhe mbrojtur MAGJISTRATURĖN ia kanė kthyer krahėt Mirditės dhe Poezisė! Ti ruajna Zot jo! Shpresa n'Zotin e malli pėr ty mė ban tė besoj se njė ditė do takohemi dhe do bajmė MAGJINĖ E PARĖ dhe tė FUNDIT:
Do emrojmė Kryetar tė Komunitetit Katolik HAFIZ SABRI KOCIN! lol.
Tani tė KACARROJ FORT!
me dashuri e respekt Agimi
Agim! Mos ma merr per keq, por a nuk te duket sikur forumistet kane me shume nevoje per ndonje spec tajareve se debate dashamirese te tipit francez (si thote edhe Kadareu qe ti e cmon).
Macja edhe ti e dini mire besoj se c'efekt kane ledhatimet nder njerez te letres, asgje me teper se pergjumje.
kol' po vazhdon ti???
shiko zemer, te duhet te mbash dhjete vitet e mija te teperta nga te tuat e disa te gimit qe te thuash ato qe po thua.
Ok?
.... , aq me teper qe ti di shume arsye te fjales e te heshtjes sime.
shoku jote....
(je i lire per te bere kritika nen derdellitjet e mija.)
Krijoni Kontakt