Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 86
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Postime
    26
    Ka shoqeri ne mes vajzave dhe djemve e do te kete gjithmone, veq mvaret qe femrat mos me u dashuru shpejt si e kan zakon, po me u bind qe edhe kur tua ban djali nje te mire e ka veq per shoqni e jo gjith per dashuri si mendojne ato

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Normalisht qe ekziston, sesa shoket ka njeriu ne jete s'do te thote
    se ka per ti dashuru te gjithe. Por nqs maredhenia kthehet ne dashuri
    prej shoqerie asgje te keqe s'ka..se ashtu e njef me mire, ke vite qe ja
    di hallet problemet..dhe je me e sigurte per ate njeri.

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anëtarësuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    [B]Po jam e mendimit me ty shkodrane dhe ska asnje te keqe nese shoqeria kthehet ne dashuri por kjo sdon te thot qe ska shoqeri te sinqert mendoj qe ka
    M&M

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    po them se ka nje shoqeri te paster dhe te sinqerte midis dy paleve

besoj shume qe ka
    Takohemi Ditën e Gjykimit

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Ka egzituar...egziston dhe mendoj se do egzistoje !!

Ajo mvaret complet nga morali,mardhenja shoqerore, se dhe niveli intelektual i dy personave.
    Kuptohet se eshte e perkoheshme per arsye qe fill pas marteses se njerit apo tjetrit shoqeria distancohet natyrish dhe e vetmja gje qe ngelet jane KUJTIMET.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-03-2004
    Vendndodhja
    Possible
    Postime
    21
    Pooooooooooooooooooooo sidomos kur je vetem per vetem edhe kur je edhe tap i pime sikur jam une tani edhe me pytni cfar te doni se tani jau tham me sinqeritetin ma te madh
    IMPOSSIBLE.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-03-2005
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    2
    Citim Postuar më parë nga Xhemis
    Deri diku .......
    Pastaj shnderrohet ne "dashuri" ose "urretje" ose mund te ngelen miq te mire duke mos arritur kufirin e dashurise dhe urretjes por kjo vetem kur te nderpritet rruga nga shkaqe qe sjane ne doren tone.
    Bashkohem me mendimin tend se nje shoqeri midis nej djali e nje vajze shnderrohet ne " dashuri" ose "urretje" ose mund te ngelen miq te mire duke mos arritur kufirin e dashurise dhe urretjes por kjo vetem kur te nderpritet rruga nga shkaqe qe sjane ne doren tone.[/QUOTE]

Nuk e di nqse e keni pare nje film me Julia Roberts " My Best Friend's Wedding" i think, po me pak fjale keta ishin shoke/ shoqe me pare, por kjo vajza realizoi qe ishte e dashuruar me shoken me te ngushte vetem kur ai vendosi te martohej me dike tjeter. However, ne fund ata vendosin te mbeten thjesht shoke/ shoqe te ngushte. Nqse e keni pare filmin mund te jepni mendimin tuaj. Eshte nje nga filmat e mi te preferuar.
    Per mendimin tim ajo humbi jo vetem dike qe e donte por edhe shokun e ngushte. Dhe ne te vertete ne jete mendoj se mund te kesh nje shok/ shoqe te ngushte por besoj se shnerrohet ne "dashuri" te pakten nga njera ane, dhe keshtu njera ane do te jete e Zhgenjyer.
    mgjte dike qe flet nga experienca mund ta di me mire.

.......TART.......
    Anëtarësuar
    14-12-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    25
    goca me cunin jane si dy magnete , mundohen te terheqin njeri tjetrin deri sa te bashkohen, kshu qe ate shoqerine qe thua ti ( harroje )
    "Biologically speaking, if something bites you it's more likely to be female."

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Nuk ka shoqeri midis djalit dhe vajzes sidomos kur "vajza eshte e bukur".
    Ndodh shpesh qe nje djale dashuron nje vajze por pershkak se ai eshte pak i turpshem, me shume i sjellshem sec duhet, dhe pak i ngadalte per ti cuar gjerat ne nivelin tjeter ne kete moment vajza humbet interesimin per ta patur te dashur dhe e ben shok. Sa me shume shoqe te kesh me pak i suksesshem je me femrat. Nese je vajze dhe ke shume shoke beju nje nder dhe leri te qete ose ndihmoi te gjejne nje te dashur. Djemte nuk para pranojne dobesite por nese je vajze dhe ju do te miren tregoju se c'duhet te beje, si te vishen, si te sillen, etj.
    Nuk eshte virtyt i lindur por i fituar me kalimin e kohes dhe me perdorjen e mendjes.
    Gjithe te mirat.

djalli,më i dashuri i Zot
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    Në Zvicerr
    Postime
    115

Shoqëria e vërtetë...

Citim Postuar më parë nga Egla-tina
    Te dashur anetare ne mendime e siper vendosa te hap nje teme te per te mare opinione te ndryshme.
    Si thoni a egziston shoqeri e ngushte dhe e sinqert midis nje vajze dhe djali?Mendoni se eshte e veshtire?

feel free to answer any question the way you think ..
    i will be waiting to here from you ...with respect ........bye
    shoqëria më e sinqertë në mes vajzës dhe djalit eshtë dashuria(shpirtërore dhe fizike) Edhe një shoqëri më pak se kjo un e kuptoj si një shansë Reservë për kohë tjera...sepse nuk i dihet jetës...Jeta në vetmi është vërtetë e tmerrshme sidomos në moshën pas rinisë!

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A ekziston mashkulli ideal ?!
    Nga Gimi3 në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 08:44
  2. A ekziston lufta kundër Islamit?
    Nga Kryeplaku në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 26-08-2006, 15:13
  3. Barazi midis mashkullit dhe femres
    Nga skerdi në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 27-06-2004, 08:22
  4. Nese Perendia ekziston... perse sundon e keqia..
    Nga ABIGAIL në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 09-09-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •