Jepni mendimin tuaj mundesisht te argumetuar per temen e mesiperme...
Do t'ju pelqente nje shoqeri e tille??? Behet fjale gjithmone per nje shoqeri te ngushte mashkull-femer.
Jepni mendimin tuaj mundesisht te argumetuar per temen e mesiperme...
Do t'ju pelqente nje shoqeri e tille??? Behet fjale gjithmone per nje shoqeri te ngushte mashkull-femer.
Ndryshuar për herë të fundit nga SaD_BuT_TruE : 07-01-2005 më 12:18
Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
This sad scene replays
Of you walking away
Nga gjithe experiencat e mia, kam pas disa shoqe te ngushta neper intervale kohe, te cilat u 'diskualifikuan' thjesht per shkaqe largese dhe... ndjenjash. S'me ka bere vaki kurre qe t'a mbaj 100% shoqerine te paster, sepse ndjenjat heret apo vone jane shfaqur nga une ose nga ajo. Deri ne momentin qe kam kuptuar qe ka patur ndjenja pertej shoqerise, shoqeria jone ka qene mese normale, thjesht perfekte fare. Po ndodh ajo qe ndodh dhe s'ben dot gje. Me mire te jesh i ndershem me veten dhe te sesa te lendosh veten.Momentalisht nuk kam shoqe te ngushte; it's been a while actually...![]()
Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
Tears filled my eyes
This sad scene replays
Of you walking away
normalisht qe ekziston! dhe eshte nje gje shum e bukur:P
me ta thon si me ta thon me ta lyp ma kishe dhon
sigurisht qe shoqeria mashkull-femer ekziston por ne cdo shoqeri te tille gjithkush prej nesh mund te thoje qe pas ia 2 gotave te mira martini shikon dhe femren/mashullin qe fshihet pas kesaj shoqerie.
do me pelqente por nuk di ne ekziston nje gje e tille, deri tani une nuk e kam gjetur.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
FLOWER uroj ta gjesh lal...![]()
Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
Tears filled my eyes
This sad scene replays
Of you walking away
jam dakord me mendimin tend FLOWER ....per mua eshte e veshtire te kem mardhenie thjesht shoqerore me nje femer...gjithnje me shkon mendja per ters dhe syte per posht:P....ndersa femrat ndoshta mund ta ken me te lehte te ken me nje mashkull thjesht mardhenie shoqerore...megjithate me vjen cudi qe per ty eshte e veshtire duke marr ne konsiderate kapacitetin tend intelektual
Besoj se ekziston një shoqëri e këtillë,mirëpo në raste të ralla.
Mashkulli është ai që në të shumtën e rasteve tenton ta abuzoj besimin që ia ka dhënë shoqja e tij,dhe shumë rallë ndodh e kundërta.
Kam patur shoqe,ndaj të cilave nuk kam patur pretendime,kështu që jam i mendimit që është e mundur të kesh shoqe.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
stormo ti paske fol tamom ktu :P
me kete do te thuash qe kapaciteti intelektual i dikujt te terheq vetem per shoqeri? nuk do e thoja kete.Postuar më parë nga RuSsEl_NeSs
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Krijoni Kontakt