Une psh asnjehere nuk mund te krijoj shoqeri me Milaniste se zoti e ka falur kalamone si yll!
O do e marr per grua o shoqe nuk e kam.ahahaha
Une psh asnjehere nuk mund te krijoj shoqeri me Milaniste se zoti e ka falur kalamone si yll!
O do e marr per grua o shoqe nuk e kam.ahahaha
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
ahhahaahhaha ja e shifnii qe mos ju hapet goja per shembull :PPostuar më parë nga StormAngel
pufff shoku ngusht lool
klejzii miss shoqnia :P
Postuar më parë nga Egla-tina
Jo nuk ekziston per mendimin dhe as qe ka me ekzistu,
vetem femijet mund te mendojn qe ekziston nje shoqeri e till.
Sigurisht qe po,ekziston por me kalimin e kohes ne te shumten e rasteve ajo kthehet ne dashuri,nga njera ane,pra nga nje krah!sigurisht qe eshte shume e veshtire te mbahet nje shoqeri e sinqerte per te thene qe ajo nuk e kziston,por per momentin ja vlen qe te kesh nje mik te mire,por nje fjale e urte thote QEe njohesh mikun/en duhet te hash nje thes me kripe??? kush ka ndermend ta haje???
BYE per momentin!
Eshte e mundshme po,
Mirepo rastet jane shume te rralla,
Nese nuk je i interesuar per femren
dhe nese kini prej fillimi lidhje shoqerore.
Perndryshe,te gjitha shoqerite mbarojne me fjaline e artee dua.
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Opinioni im.
Them se po nuk eshte asgje e pamundur sot or gjithmon perse disa nga ju ,ju duket e pamundur?
perse disa nga ju e marin me shaka ?
nuk ka sgje te keqe shoqeri midis nje vajze dhe nje djali.
Perse gjithmon duhet te fusim ndjenjat seksuale apo mendimet e zeza ne nje shoqeri .
shoke shkolle . te them te drejte per mua egziston dhe jame e kenaqur dhe ne keto momente ndihem te vertet me fat qe kame nje shoqeri te bekuar dheeshte nje shoqeri e mrekullushme ishte vetem nje teme per te pare nese nuk isha vetem une megjithate ( is good to know) eshte mire te dish se cbehet dhe cmendohet ne ditet e sotme ne mentalitetin tone .
Te dashur anetare ishte kenaqesi midis jush.
you uroj te gjithve fat .dhe paqe .
Ndryshuar për herë të fundit nga Egla-tina : 01-08-2004 më 10:07
Gjithmone fillon si vetem friends pastaj fillojne ngacmimet e keshtu pelqimet me shume se thjesht shoke. Cik e veshtire per meshkujt te mbeten vetem shoqe me nje goc pasi e kane ne gjak ti ngacmojne ato ne menyre flirtimi. (flirt)
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
Ta mbash dike shoqe ose shok oshte pak e veshtire sepse njoni mund te mendoje thjesht per shoqeri ,,po tjetri mund te mendoje ndryshe ,,oshte shume e rralle qe nje vajze dhe nje djale te ken te njejtin mendim per nje kohe te gjate shoqerie ,,no way !!!
hajt shnet e pare
Ka raste qe shoqeria midis djali dhe vajzes te rrezistoj por duhet nje mendje dhe nje zemer teper e forte per te ndaluar ate ndjenje qe ndoshta i kalon caqet e fjales shoqeri. Se ne nje moment te dobet sado per djalin ashtu edhe per vajzen kur njeriu te behet i afert ( flas nese e ke mik te mire dhe ke kohe qe e njeh) ne ate moment qofte dhe nje puthje e pafajshme e kthen gjithcka permbys dhe fjala shoqeri nuk ekziston me. Venitet brenda disa sekonda dhe gjithcka merr rruge qe ndoshta nuk do dish ti gjesh daljes behet si puna e atij labirinthit qe kurre s'ja gjen daljen ku e ka.Njeriu ka nevoje te mbaj dhe dicka brenda vetes se vet se kur hapesh shume me nje djale qe ti e quan shok se kerkon mendimin e tij ne lidhje me lidhjen tende dashurore e shef se miku jot ka nje pikepamje tjeter ne lidhje me dashurine dhe ketu fillon hyrja ne labirinth se ate qe ti ndoshta se gjen tek i dashuri jot fillon e shikon tek syte e mikut tend ( pa kuptuar qe cdo kush qe s'do kete lidhje dashurore me ty mund te duket ndryshe se e shikon ne sy tjeter) dhe s'mund te mendosh se dikur diku ne fund te shpirtit dhe qenies se tij ai do te behet nje dite i njejte me te ashtuquajturin "te dashurin tend" se kjo eshte formule e jetes askush nuk i shpeton kesaj gjeje. Per mendimin tim midis nje shoqerie djale-vajze gjithmone duhet bere nje hap para dhe dy mbrapa kjo gje e ruan shoqerine dhe e mban te larte dhe je krenar se ke nje mik te mire qe fundja nese i kerkon ndihme dikur e di se do te ndihmoj pa cytur asnjerin astjetrin drejt nje mekati te embel qe quhet dashuri
[COLOR=Red]Respekte White_Angel
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
Edhe unë mendoj se ekziston kjo shoqëri. E kam nga përvoja. Kam shoqe dhe derisa i quaj shoqe ashtu edhe do t'i respektoj. Unë mendoj se ata shokë që më pas janë dashuruar, në fakt njëri prej tyre nuk ka qenë i sinqertë dhe rrjedhimisht vetë dashuria nuk ka qenë e sinqertë.
Aty ku ka sinqeritet aty ka edhe shoqëri mes dy gjinive ashtu si ka edhe mes gjinive të njëjta. Ky është mendimi im që e kam krijuar nga përvoja ime.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Krijoni Kontakt