po te mos kete shoqeri te ngushte midis djalit edhe vajzez atehere cfare kuptimi ka te besh sex
po te mos kete shoqeri te ngushte midis djalit edhe vajzez atehere cfare kuptimi ka te besh sex
ac-milan
thnx, po flisja per nje eksperience.!Postuar më parë nga strawberrygirl_
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Une mendoj se ka shoqeri midis vajzes dhe djalit , por jane shume te ralla rastet kur kjo shoqeri vazhdon me vite . Nje shoqeri e paster midis vajzes dhe djalit do te ishte sikut te dyja palet ashtu si vajza dhe djali mos te kene midis kesaj shoqerie interese dashurie .
Alba
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Shoqeri mes mashkullit dhe vajzes nuk ka asesi!!!
Sikur te kishte perendia nuk do te bente qe te martohen nje mashkull dhe nje femer...
My silence doesn't mean I am gone!
Pajtohem me Davius.
Eshte rende te krijohet shoqeri ne mes mashkullit dhe femres,dihet se do vij dita kur shoqeria mes tyre do kaloj kufirin,nga njera pale apo nga tjetra.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
une besoj se eshte absolutisht e mundur...une personalisht kam patur gjithmone shoqeri te ngushte me meshkuj, dhe behet fjale per 14-15 vjet jete shoqerore...vetem me nje prej ketyre shume shokeve me ka shprehur dashui..por pasi jane sqaruar gjerat sic jane jemi rikthyr serish ne raportin tone..ah edhe dicka..une jam e fejuar dhe shoket e mi te dikurshem sot jne miqte me te mire te familjes time( bashkejetoj me te fejuarin tim)...ashtu sic jane edhe shoqet e te fejuarit tim mikesha te mira te miat...
terranovesca
Eshte e mundru kjo lloj shoqerie por eshte shume e rralle,mos them se ne gishta mund t`i njofish rastet.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
menoj se po![]()
o-le-le firma
ne nje shoqeri djale-vajze ne shumicen e rasteve mbaron me dashuri dhe eshte mese normale.....nuk perjashtohen edhe rastet kur kjo shoqeri mbetet "e paster" pa nderhyrjen e sentimenteve![]()
ncuq sbesoj qe mund te ket shoqeri mrena i cuni ene i goce, njoni ka te dy do ket mo shum ndjenja se shok
klejzi vetlla vet
Krijoni Kontakt