Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 51
    jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    un jom i persekutumi i familjes hahahahahahahahaha

ka ardh koha me mur kompesimin. megjithse kom qen ma i vogli ajo plaka jeme dote ma shum vllan e modh se ai ka ardh i kshu si cik i dobet i vogel ndersa un kom qen gjithmon si top futbolli. gjithmon i urritun hajsha ka tre pajata mo harakati po me leshojshin jasht pa kontroll kushedi ku perfunojsha. gjyshet nuk ma dilshin dot me me majt. kopshin e sillsha verdall

un kom ndru tre kopshe ene 10 shkolla. ma ne fun ma mlodhi rupi sup ameriqia hahahahahahaha

un ene sot boj protest se me dun ma pak.
    no glove no love

Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    un jom i persekutumi i familjes hahahahahahahahaha

ka ardh koha me mur kompesimin. megjithse kom qen ma i vogli ajo plaka jeme dote ma shum vllan e modh se ai ka ardh i kshu si cik i dobet i vogel ndersa un kom qen gjithmon si top futbolli. gjithmon i urritun hajsha ka tre pajata mo harakati po me leshojshin jasht pa kontroll kushedi ku perfunojsha. gjyshet nuk ma dilshin dot me me majt. kopshin e sillsha verdall

un kom ndru tre kopshe ene 10 shkolla. ma ne fun ma mlodhi rupi sup ameriqia hahahahahahaha

un ene sot boj protest se me dun ma pak.
    hmmmmmmmmm nuk e kuptoj pse

Nuk ka rendesi ne cfare familje rritesh, eshte mese nje fakt qe sidomos kur ne familje ka vetem nje djale, mami le koken per te, kurse vajza eshte me me e lidhur me te atin. Prandaj ju cunat e vetem mos e mohoni kot qe jeni cunat e mamit. Une per vete do ngelem gjithmone daddy's little girl dhe s'e luan as topi

Mua per vete prinderit me kane dobesi.
    Nuk mendoj se ka dallim midis femijeve.Ata i duan njelloj si njerin dhe tjetrin.Por problemi eshte se sic e tha dikush ketu nuk e mbaj mend eshte se dikush ka me shume nevoje.Tjetri ben nje gabim shume te rende dhe ate e mbajne me lajka ose e kane me shume kujdes dhe tjetrit i duket sikur eshte i menjanuar...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

£u & £i Maska e xlindax
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Prinderit mendoj se I duan te gjithe femijet njesoj. Per te kujdesur ose ndihmuar mund te bejn me shume per nje nga femijet duke patur parasysh se aii/ajo mund te kete me shume nevoje per ta ne nje form a ne nje tjeter
    Jam dakort.
    Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
    Xkè lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

E dua letërsinë Maska e flutura3105
    Anëtarësuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205
    Une mendoj edhe per kete edhe pse jemi 4 femije ,une jam e treta dhe mami ishte e lidhur pas meje ,per arsye se 2 muaj pa lindur une mamit i ka vdekur babai dhe me lindjen time ajo me ka kushtuar gjithe kohen vec mua ,sa qe edhe sot eshte e lidhur me mua aq shume dhe qe te gjithe ankohen per kete ,dmth se me humbjen e babait te saj mami e ka zevendsuar me mua edhe ende vazhdoj te jem e lidhur me te sa qe nganjehere mendoj se ja teproj...pra nuk eshte ajo qe prinderit e duan me shume njerin femije se tjetrin ,por gjithmon i lidh dicka ,perinderit kane te njejten dashuri per te gjithe femijet.
    E verteta eshte e perkryer ,ajo nuk ka dy fytyra...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    jo nuk besoj se ka te bej me shenjen zodiake por ka te bej me situacionin e femijes, nese ka me shume rendesi per vemendje per dicka qe ka te bej me shendetin apo personalitetin etje, sidomos nese eshte femija me e/i vogel
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-04-2009
    Postime
    55
    Citim Postuar më parë nga Mina Lexo Postimin
    A eshte e sakte ajo qe shpreh ne teme dhe pse ndodh? Ka lidhje me kombinimin zodiakal te shenjave?
    Duke iu bazuar pyetjes tuaj,me duket interesante,e nuk besoj ta ket imagjinuar ndonje prind lidhjen me femijen e tij\e saj ndermjet shenjave te zodiakut,vetem ata\ato qe jan supersticioz,po.(un vet nuk jam supersticioze)

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Per mua femijet e mij jan njesoj,nuk bej dallime tek asnje femij,kte ta dua me shum ,apo kte akoma me shum,per kte kam me teper dobsi,apo per kte tjetrin kam dobsi pak me shum, ncqncq kjo nuk ndodh ke mu,dhe as ka per te ndodhur,deri ne fund te jetes time
    Per mendimin tim femijet jan njesoj..... 5 gishtat e dores nuk jan njesoj...por po ti presesh te dhembin njesoj
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Une i kam dy femij ,nje vajze dhe nje djale,dhe si cdo edhe une jam ne gjendje jeten me dhene per ta ,por te them te drejten djali ka qene shume shendetlig kur ka qene me i vogel dhe per ate kam dobesi me shume per te.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    nuk kom femi akoma kur te kem do jap mendimin tim..por mundem te them qe prindrit neve na kan trajtuar te treve njisoj dhe as njerin me mire ose me keq.....I DUA SHUME!!!!!!!!!!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Je ti si kjo grua ?
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 25-08-2009, 07:27
  2. Dashuria ndalohet
    Nga Shën Albani në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 10-06-2005, 03:09
  3. Tragjedia, vret dy fëmijët dhe veten
    Nga Living in Vain në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-09-2003, 05:12
  4. Kujdesi ndaj femijeve
    Nga london_girl_02 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 31-07-2003, 08:13
  5. Femijet, gjuetia e madhe e pirateve?
    Nga Letersia 76 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-09-2002, 17:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •