Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 51
    bitter girl Maska e marsela
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Nuk jam fare dakort me ato qe thone qe prindrit duan me shum ose kane me shume dobsi per femijet me te dobet, per ato qe kuptojn se kane me teper nevoje per ndihme.Pa a shume bashkohem me mendimin e Shkodranes,fjaline qe ka theksuar Xeni. Kam vene re dhe qe nenat bejne me pak dallime, baballaret ca me shume.Une jam femija e pare ne familje e gjithmon kam qene goca babit e shpesh me vinte keq qe motra me e vogel se une s'ndjehej njelloj(mua ndonjeher edhe ma shprehte) Eshte gjithashtu shume e rendesishme te ecesh ne rrugen qe prindrit te tregojne(kuptohet me kembet dhe ne menyren tende se mos keqkupt.) e te mos ja thyesh asnjeher zemren,,se ashtu padashur cdo gje ka ndikimin e vet.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Gjithnje dashuria e prindit per femijet eshte e njejte,padallim midis.
    Une per vete i dua njisoj te gjithe qe kam.......dhe me duan te gjithe,ama me shume se babin...lol...
    Wild and crazy can't be lazy

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,053
    Citim Postuar më parë nga Mina
    Ju lutem lexoni me vemendje temen! Une shprehem qarte, nuk them qe prindi do me shume por ka dobesi me shume.

prindi ka dobesi (te kesh dobesi do te thote ta duash me shume) ate femije qe behet me i mire ne jeten sociale dhe personale ,sepse tek femija e vet prindi shikon vetveten te misheruar ne jeten e ardhshme.....

mendimi im

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    hey hey ne shpin time un jam aiqe duan me shum coz me i vogli edhe me i miri gjithmon kur isha i vogel ca do qe beja sme bertiste njeri ndersa motres time o nene ;P
    por kjo sdmth qe se donin biles e donin same por dashuria ishte me shum per mua se kur kam qen i vogel kam kaluar shum ne spital u know :P

ups se harova edhe mos haroni cunat jan cunat e mamave te vegjel kurse vajzat e baballarve
    kurse kur riten fmit ndryshojn shdo gje :PpPPPPPpppppppppppp;p:P;PpPPppppPPP
    Partizoni

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anëtarësuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Mund ta kesh debulese 1 femije...dmth te dhemb zemra me shume per te (nga veshtiresite qe kalon ai femije ne jete) por jo qe t'i duash ca me pak e ca me shume (mgjths dhe kshu kam degjuar.)

Ne rastin tim, mami im ka vellain debulese dhe me te drejte sepse ai shumicen e vitit e kalonte neper spitale derisa nuk ja gjenin venat me infermjeret. Dhe mami per ate tregonte me shume kujdes, si ne ushqim ashtu dhe gjera te tjera. Ndonjehere beja shaka me mamin dhe i thoja qe ti do me shume vllain (kot sa per gallate) por me behet qefi qe ka treguar me shume kujdes per te. Dhe une do kisha bere te njejten gje!!!
    If I Only Could....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga BRADYKININ
    Mund ta kesh debulese 1 femije...dmth te dhemb zemra me shume per te (nga veshtiresite qe kalon ai femije ne jete) por jo qe t'i duash ca me pak e ca me shume (mgjths dhe kshu kam degjuar.)

Ne rastin tim, mami im ka vellain debulese dhe me te drejte sepse ai shumicen e vitit e kalonte neper spitale derisa nuk ja gjenin venat me infermjeret. Dhe mami per ate tregonte me shume kujdes, si ne ushqim ashtu dhe gjera te tjera. Ndonjehere beja shaka me mamin dhe i thoja qe ti do me shume vllain (kot sa per gallate) por me behet qefi qe ka treguar me shume kujdes per te. Dhe une do kisha bere te njejten gje!!!
    plotesisht dakord,

Cdo nene ka dobesi ate femije qe qe ka me shume veshtiresi, pasi deshiron qe edhe ai te jete njesoj si ata me me fat ne jete. Por thote ime me ne lidhje me femite, "te gjithe gishtat e dores dhembin njesoj".
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Normale qe prinderit i duan femijet njesoj, por per njerin e ndjejne pak me shume debulese

Nenat zakonisht cmenden pas cunave , kurse baballaret pas cupave
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Varet nga familja nga veprimet e femijes nga edukata nga ngjashmeria me nje person te afert per familjen jane shume faktor.
    Por te gjithe mendoj se duhen njesoj.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Sic e kane shprehur dhe te tjeret me lart , prindi ka pike me te dobet femijen qe ka vuajtur dhe vuan me shume ne jete,por jo se e do me shume nga te tjeret.Merakoset me shume.

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Prinderit qe ja mentalisht/psiqikisht normal nuk bejne kurrfar dallimi mes femijeve te vet, per secilin nga ta eshte dhimbja e njejt dhe merakosen njejt per problemet dhe veshtiresite e tyre ne kete jete.

Mirpo ka prinder aq te poshter ose te semure ne koke qe e duan nje femije me shum se te tjeret dhe e privilegjojne ate, duke shprehur haptas kete para femijeve te tjere. Mua me ka ndodhur nje here ne nje vend ku kisha shkuar per vizite, kur u ulem per te henger darke (i kishte ai nja 4 femije) i tha gruas se vet haptas para te gjithve per njerin nga femijet e vet " jepi me shum mish Filanit se kete e kam koleg une", ndersa ata te tjeret femije vetem shikonin si gjynaha. (çfar pisi, uh Zot sa gjynah me pat ardhe per ata femije)

Keta lloj prind qe bejne dallime mes femijeve te vet nuk e meritojne as te jetojne se lere me te kujdesen femijet e tyre kur te plaken keta. Keta lloj prind kur te plaken qe nuk mund te kujdesen per veten e vet, vetem hape kontonerin e plehrave dhe hudhe aty, se aty e kan vendin ata.

Perndryshe, prinderit normal qe jan te barabart me te gjith femijet e tyre, kur te plaken ata qe nuk mund te kujdesen me per veten e vet, duhet femijet e tyre te kujdesen per ta, se mos harroni qe ata ishin qe jan kujdesur per ty kur ti nuk ishe i aft te kujdesesh per veten tende, ata jan qe te kan ushquer dhe ta kan la m*tin. Mos e harroni kete se te vjen rendi edhe ty te ta beje ty dikush siç ia ben ti prinderve tu. Kshtu mendoj une, ndoshta jam gabim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 23-06-2008 më 22:28

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Je ti si kjo grua ?
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 25-08-2009, 07:27
  2. Dashuria ndalohet
    Nga Shën Albani në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 10-06-2005, 03:09
  3. Tragjedia, vret dy fëmijët dhe veten
    Nga Living in Vain në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-09-2003, 05:12
  4. Kujdesi ndaj femijeve
    Nga london_girl_02 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 31-07-2003, 08:13
  5. Femijet, gjuetia e madhe e pirateve?
    Nga Letersia 76 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-09-2002, 17:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •