ciao yllo!!!si po ja kalon ti?ej lal si ishte ajo punaPostuar mė parė nga *Sweet*chicka*
ciao yllo!!!si po ja kalon ti?ej lal si ishte ajo punaPostuar mė parė nga *Sweet*chicka*
delfi
ca pune re??????????????????
un ne radh te par mir jam
ti si ndihesh sot mir mir...?????
po e pra njerz jemi gabime bejm ca ti besh
flm qe me fale per gabimin
%*He HoLDs ME WHeN I STArT 2 CrY
MAKeS ME SMILE WITH JusT His EYeS.
SHAREZ MY HOpeS DREAmS FREARS.
wiPES AwaY ALL mY TeaRS
i LOv HiM WItH OUT REgrET.
I JUsT HaVEn'T FOunD HIM YeT.******%%%
mireserdhe chiken!
Ja kalofsh sa me mire ketu![]()
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
uaaaaaaaaaaPostuar mė parė nga Ervisa
si nuk ke turp me bere edhe chiken
uaaaaaaaaaaaaa
mami sa turp
![]()
%*He HoLDs ME WHeN I STArT 2 CrY
MAKeS ME SMILE WITH JusT His EYeS.
SHAREZ MY HOpeS DREAmS FREARS.
wiPES AwaY ALL mY TeaRS
i LOv HiM WItH OUT REgrET.
I JUsT HaVEn'T FOunD HIM YeT.******%%%
hahahahaha *Sweet*chicka* ozot sa kam qeshur!!!!jo per gje ''ashtu siē jua ben ashtu ta bejne''thot nje fjale e urte!!!jo per gje po ka dal moda qe te bejne dlefin,peshkaqen chiken etj etj!!po nuk thua shyqyr qe nuk te beri naj lope hahaha!!!ta leme fare se e beme me Ervisen!!!apo nuk ta ndien fare ty ervisa???
ciao dhe ja kalofsh mire
Po ti delfin cfare pate, sorry delfi desha me thene! Po tani emri chicka e ka preardhjen nga chiken....apo jooooooooo??????????Postuar mė parė nga delfi_XxX
dhe cfare do te thuash me: apo nuk ta ndien fare ty ervisa????????????????????!!!!!!!!!
-Benjamin Franklin-
Ervisa ajo mund ta kete ashtu prejardhjen po delfi nuk e ka nga delfini!!po njerez si ty njesoj i kane!!meqe ra fjala avsh me ato barcaletat e tua se rame ne toke nga te qeshurat!!si e more ate qe thash une ti?
Sa per emrin I was joking man....you don't have to be sarcastic for that! Akoma se kam kuptuar ate shprehjen tende....jam pak e avashte ne kapjen e gjerave unePostuar mė parė nga delfi_XxX
![]()
-Benjamin Franklin-
Mirese erdhet mes nesh *Sweet*chicka* . Ashtu si dhe anetaret e tjere perfitoj te te uroj mireseardhjen ne forumin tone . Ja kalofsh sa me mire ne shoqerine e mbare shqiptareve kudo ne bote .
Me respekt Auloni
eshte kenaqesi qe te jesh ne forum midis gjith ketyre njerezve. shpresoj qe tja kalojme mire bashke ne forum. ju lutem me shkruani edhe ju mbrapa se ndryshe do ndihem i vetmuar edhe i friksuar.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cis0406 : 23-04-2004 mė 21:51
Krijoni Kontakt