Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26
    VOGUE Maska e degnis
    Anėtarėsuar
    11-02-2004
    Vendndodhja
    Tek Vendi I Qenit
    Postime
    100

Unhappy E gjen dhe e humb shpejt?

Si jeni ndjere ju te dashur antare kur keni gjetur njeriun qe e ndjen zemra e ndjen shpirt qe ai/ajo person esht njeriu qe ka kriu zoti vetem per ty dhe e humbni shum shpejti?

Do thoni ju si mund ta dishe qe ai/ajo esht personi i vertet qe ka kriu zoti veten per ty? Mund ta dinin sepse ai person e din qe te mendon dhe e din qe e mendon, kombinoni tak tak, e pelqeni njeri tjeterin jasht mase, dhe po se shikuat e ndjeni prane, se pelqen per intres edhe ne qofte se ai/ajo esht per tu pelqyer me shum per interes se sa per gjera te tjera, etj etj me rrall qe smundem ti them me.

Do thoni ju cne Zoti Degnis qe hapi ket teme? ( po i jap i cik vlera vetes po behem Zoti mos ma vine re )

Denisi e gjeti dhe humbi shum shpejt ate qe i donte zemra dhe qe e pelqente jasht mase. ( jo per karagjozllike me falni ) Do thon ato qe njohin Denisin ne person si ka mundesi ky djal te ndjej aq shum per nje femer kur ky djal esht i rrethekuar me femra tek puna e tije, kur ska ren me pare si do bije brenda ky biles me shum yje te bukura? Denisit vec nje vajze i interesoj dhe vetem nje do i interesoj gjith jeten, tani e tutje sdo kerkoj me le tme gjejne vete.

Denisi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga degnis : 03-04-2004 mė 00:56
    The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!

GuEsS...? Maska e Leandra
    Anėtarėsuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Dashurite e medha gjithmone humbasin, qe te kujtohen gjithe jeten, se kur i kemi afer shpesh e harrojme rendesine tyre.
    Tani e kutpoj dhe une pse e humba ate timen, qe ta mbaja te bukur ashtu sic ishte dhe te mos vyshket kurre ne zemren time. Dhe pse se kam me, ajo me mbush me frymezim dhe eshte e vetmja gje qe me ben te krenohem nganjhere, se dashurova njehere.

Sa te jemi gjalle do ta kerkojme dhe pse merzitemi nganjhere nga ajo, dhe pse e kemi humbur njehere apo dy...
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    I NDERUAR DEGNIS ; dashuria sipas meje nuk eshte gje tjter vecse nje deshire nje ndjenje qe te ben te ndihesh ndryshe vetem me nje njeri te percaktuar per fat te keq jo nga ne por nga vete ajo [ dashuria ] ; nuk eshte e vertete qe dashurite e medha humbasin sepse ato vdesin nese jjetojne ; LEANDRA menimi yt eshte i gabuar ne kete rast ; me fal qe te kundershtoj por dashuria eshte dicka tjter ; ajo qe thua ti qendron dhe eshte vetem se ne e bejme te tille ; kur dashuron [ me te vertete nuk mendon me per vete por per njeriun qe do dhe vetem nese humbet egoizmi yne dhe leme dashurine te jetoje ne vend te egos tone atere dashuria mundet dhe jeton dhe tui mund dhe gezon ; por kjo ego jone eshte ma e forte ; DEGNIS nuk ka prova dhe fakte deri me sot qe te verytetoje se cili /a eshte njeriu i jetes , por eshte vetem ndjenja dhe koha qe verteton nese eshte dashuria jone e vetme ; miqtre e mi le te jetojme duke pasur mendime te nje realiteti jo te humbur shpirteror por te nje realiteti te vertete shpirteror ; shendet ne dashuri ; gezuar pashket ;

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Un fatmiresisht nuk e kam humbur, por ne nje fare menyre kur largohem apo kur ajo largohet per shkak te shkolles e punes e ndjen qe ke boshllek, gje qe me femrat e tjera se kam ndjenjur dhe aq ose aspak me thene te drejten. E ndjen qe edhe kur del me shoqerine te duket vetja sikur nuk i perket me ati grupi sikur mendja jote eshte diku tjeter. Pak rendesi ka e ke lene apo te ka lene apo jeni ndare apo nuk jeni takuar kurre... edhe kur e ke ne te njejten kohe e humb dhe e rifiton cdo dite qe ndahesh prej saj, cdo periudhe kohe qe nuk e ke ne krahet e tua. Kjo eshte humbja e madhe, koha e limituar qe kemi ne dhe pafundesia qe na kerkon dashuria.

Cdo te mire
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar Maska e korcaprincess
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    o zot si me ka shpetuar kjo teme pa e pare mua? deni me vjen keq per ty qe ndjehesh i ''zhgenjyer''nga dashuria ne keto momente apo qe ke humbur personin per te cilen te ndjente zemra shum. un kam kohe qe kam shoqeri me ty dhe kam arritur te kuptoj pak a shum tipin tend dhe se cfare lloj cuni je ti, dhe e di qe e ke zemren e madhe dhe je cun persembari nuk dua te te shof kurre te vuash por duhet ta kuptosh qe neqoftese ajo vajze qe ti e ke dashur aq shume , te esht larguar, ajo esht larguar per nje arsye. ndoshta sepse ndjenjat e saj per ty jan aq te forta, sa edhe ate vete e trembin...ndoshta ndoshta, ajo nuk ndjen per ty ashtu sic ndjen ti per ate( shpresoj mos jet kjo arsyeja). nejse deni gjeja e vetme qe mund te besh esht te presesh... GIVE IT TIME. neqoftese ajo vajza te do vertet, do ta kuptoje heret apo von dhe do rikthehet tek ty. shpresoj qe kjo te ndodhi se shpejti per ty denush sepse dua te kesh vetem lumturi dhe gezim ne jeten tende
    GERTA

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Deno
    Thone qe dashurite e medha nuk mbarojne,brengosen,trishtohen,lotohen ,por mes dhimbjesh ringjallen ,duke u bere akoma me te medha.
    Nese per ty miku im nuk ishte shkruar te jetoje gjate prane kesaj dashurie te madhe per ty,ste ngelet gje tjeter vetem ti lesh lamtumirente lidhesh paqe me ndarjen,duke ecur perpara.Jeta vazhdon,e ditet e saj ndoshta i trishton po nuk i shkurton humbja e nje dashurije qofte edhe e madhe.
    Njeriu eshte nje univers te fshehtash,ne rruget e jetes ndoshta do gjesh nje tjeter dashuri ,po kaq te bukur plot pasion,si ajo e dikurshmja ,pse jo dhe me e madhe,nje dashuri qe te respekton te beson ,te mirkupton ,te vlereson,nje dashuri qe ndoshta do te beje te harrosh nostalgjine plot dhimbje te se kaluares.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Vetem kur e humb ate e kupto sesa shum ndjeje per te...
    mesa po kuptoj tani qe ti e ke humbur ate e kupto qe ajo ishte Vajza per ty...sic u shprehe mesiper...por nganjehere we don't appreciate what we have...kshq nga kjo humbje shpresoj qe ti te kesh mesuar nga kjo.
    Si jeni ndjere ju te dashur antare kur keni gjetur njeriun qe e ndjen zemra ...dhe e humbni shum shpejti?
    kjo me ka ndodhur edhe mua...ngaqe nuk e kuptova se cfare kisha edhe se ca vlere kishte ajo mbrenda...nuk e besova...u friksova...edhe ika nga ajo...tani qe jam shum larg asaj e kuptoj se cfare kam bere...Por me ka bere me te forte edhe me te kujdeshme per lidhjet ne te ardhme...
    mluq pluq bunny
    ps.shpresoj qe te jesh me i kujdeshem ne lidhjet e tuaja ne te ardhme...
    How can she fall, if there is no one there to catch her

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga degnis

Denisi e gjeti dhe humbi shum shpejt ate qe i donte zemra dhe qe e pelqente jasht mase. ( jo per karagjozllike me falni ) Do thon ato qe njohin Denisin ne person si ka mundesi ky djal te ndjej aq shum per nje femer kur ky djal esht i rrethekuar me femra tek puna e tije, kur ska ren me pare si do bije brenda ky biles me shum yje te bukura? Denisit vec nje vajze i interesoj dhe vetem nje do i interesoj gjith jeten, tani e tutje sdo kerkoj me le tme gjejne vete.

Denisi.
    Rexhina mendon qe Denisi duhet te harroj per ate vajze, ose ti tregoj sinqerisht si ndihet per te

Deno, vlla keto probleme i ndodhen shume njerzve. Mbase ajo nuk ndihej njesoj per ty, ose thjesht skishte besim tek ty, meqe je rrethuar me femra lol. Don't give up, gjej neqoftese ajo te do sa e do ti, neqoftese jo,.... well deal with it, mbase do takosh nje tjeter qe do ta dosh sa e do kete vajze qe po permend tani...

te uroj gjith te mirat denush
    and good luck finding the right one
    Ana
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

VOGUE Maska e degnis
    Anėtarėsuar
    11-02-2004
    Vendndodhja
    Tek Vendi I Qenit
    Postime
    100
    Faleminderit te gjithve per kto pergjigje shum te bukura dhe shum te mira.

U Mundova ta harroj at person, por smundem dot dhe se besoj se do mundem dot. Me te verte ajo esht qepur ne zemren time dhe sdel dot, e shikoj qe smundem ta heq dot kshuqe kam vendosur ta mbaj ne zemer meqene se dhe ajo akoma po me mban ne zemren e saj edhe po tme heqe un prap do e mbaj ne zemer. Jo per gjo por kur e ndjen qe ajo esht njeriu qe ka bere zoti per ty po ta heqesh nga zemra ke hequr gjithcka te vlefshme per mendimin time

deni
    The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!

MeLoDi e JeTeS Maska e BruNe EmBeL
    Anėtarėsuar
    06-08-2002
    Vendndodhja
    *Ju es ej*
    Postime
    61
    Denis, amerikanet kane 1 shprehje te bukur ne lidhje me kete situat. "If you love somebody let him/her go, if he/she comes back is yours, if not..it was never meant to be yours "
    Te lutem mos qaj.

Mos qaj sonte,
    lote nuk dua te te shoh mbi sy,
    une jam prane teje,
    dhe pse ti nuk me sheh aty.

Te qeshur dua te te kujtoj,
    pranoj cdo gabim,cdo faj,
    vec te lutem,
    sonte, ti mos qaj!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrplasja e galaktikave, mė shpejt sesa mendohej
    Nga iliria e para nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-01-2009, 18:21
  2. Klosi: Levizjet e qeverisë, shumë shpejt revoltë popullore
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2005, 13:24
  3. Shpejt do vdes
    Nga kulla nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2004, 12:47
  4. OK shpejt e shpejt edhe unė!
    Nga Force-Intruder nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 02-01-2004, 20:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •