Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31
    Veteran Maska e stiljano
    Anëtarësuar
    23-11-2003
    Vendndodhja
    Ne Hënë
    Postime
    53

Thumbs up E doja si i çmendur, por me pas mbaroi gjithçka

[COLOR=red]E doja si i çmendur, por me pas mbaroi gjithçka

Ishte vetem 16 vjeçe kur u dashurua me mua. E njoha ne gjimnaz. Une isha viti i katert kurse ajo ishte viti i pare. U mundova shume derisa ja vitova zemeren, por nuk e dija qe ajo do ma thyente zemren

Lidhja vazhdonte per mrekulli. Ne fund te shkolles filluan sherret

Donte dhe nje jave te mbaronte viti shkollor. Ajo po mbaronte vitin e pare kurse une po largohesha nga shkolla. Pasi mora pergjigjen e shkolles per ne itali, ajo me kerkoi te takoja vellain e saj, gje qe une nuk e prisja. Nuk e kundershtova. E prita vellain e saj sa doli nga shtepia. E thirra dhe e ftova per kafe. Ai u trega shume i mire me mua. U ulem dhe i tregova si ishte muhabeti. Ai e dinte qe une per 1 muaj do largohesha nga Berati. Mbasi i tregova gjithçka ai nuk u tregua shume i keq me mua. Me tha vetem "Te gjithe jemi çuna, dhe te gjithe duam ne jete". Une u qetesova nga fjalet e tij.

Ne darke fola ne telefon dhe ajo ishte shume e gezuar qe une mora nje inisiative qe nuk me takonte tani per tani se isha vetem 19 vjeç.

Shkolla mbaroi.
    Mbas mbarimit te shkolles filluan xhelozite
    Ajo vendosi te kalonte pushimet ne Kavaje te halla e saj. Mua nuk me pelqeu qe ajo te ikte ne Kavaje sidomos qe ajo do te qendronte 2 muaj. Une nuk doja per faktin se nuk rrija dot pa e pare ose pa e takuar. Me ne fund ajo iku pa me thene gje. Mbas 1 jave me mer ne telefon nga Kavaja dhe me thote se do rri 2 muaj. Une u nxeva shume dhe i bertita ne telefon. Mbas nje debati ja mbylla telefonin.Nuk komunikova me te per 1 muaj rresht. Mbasi erdhi nga Kavaja une isha ne Tirane te njerezit e mi. Qendrova 1 jave ne Tirane per te harruar ate histori qe vertet me vrau. U ktheva nga Tirana 1 jave me vone pasi ajo kishte ardhur, nuk dija gje per ardhjen e saj. Me mori ne telefon dhe me tha: Stiljano dua te takoj. Ti harrojme ato qe u bene...........................?

Vendosa ti harroj te gjitha. Por prap mbaja inat ne vetvete se si mundi te ikte pa me thene.

Ndarja ndodhi per faktin se;
    Pasi kjo erdhi nga Kavaja ndenji 3 dite dhe kerkonte te ikte prape ne kavaj. Une u merzota aq shume sa i thashe;
    Po ike dhe nje here ne Kavaj kur te vish ti nuk do jesh me mua i lidhur. E thashe vetem per faktin se doja qe ti jepja pak frike (ne kuptimin qe ajo te mos ikte). Kurse ajo ma mori sikur une nuk e doja me. Filloi dhe me thoshte se ti nuk me do, do te me mbash mbyllur ne shtepi etj........

Ndenji rreth 2 dite dhe me mori ne telefon dhe me tha; Stiljano une dua te ndahem nga ty per faktin se ti je shume xheloz. Une i thash une jam xheloz por jo deri ne ndarje. Por ajo ashtu donte ashtu beri. Nuk reagova keq thjesht mevinte inat se me thoshte qe vdekja do na ndaja ne te dy asnje tjeter.Nejse. U ndame.
    Rri dy dite kjo dhe me mer ne telefon. Me thote qe Stiljano u be ti harrojme.
    Kjo gje mua me ishte bere........
    Une i thashe jo ne u ndame dhe nuk kemi per tu lidhur me. Nga ana ime mos prit qe une te mar ne telefon dhe te them ????? une te dua, Ate mos e prit nga mua. Ajo filloi te qaje ne telefon. Une e mbylla telefonin. Per faktin se ishte hera e trete qe me thoshte do ndahemi dhe rrinte 2 dite me thoshte u bene ca u bene ti harrojme.!
    Nuk foli dhe e mbylli telefonin duke qare. E mora kete vendim per faktin se ishte hera e katert qe ma thoshte "do ndahemi".

Une edhe sot e kesaj dite jam ndare me të per faktin se ;
    DASHURIA TE LIDH, XHELOZIA TE NDAN[B][FONT=arial]
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Veteran Maska e stiljano
    Anëtarësuar
    23-11-2003
    Vendndodhja
    Ne Hënë
    Postime
    53
    Ere vetem me keni lene. Nuk dhate nje mendim mbi kete fatkeqesi. Por ju e dini. Ju pershendes te gjitheve

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Stiljano, sa vjec je ti lal?
    Ne radh te pare ajo eshte vetem nje kalama, 16 vjece?!?!
    Cfare mund te presesh ti nga nje goce 16 vjece?!
    Por megjithate me vjen keq. Ehu te gjithe kemi patur pak historira dashuricke ne kete moshe, sidomos ne gjimnaz, por kur kalojne vitet te kujtohen dhe te vjen per te qeshur. Besoj se edhe me ty do ndodhi e njejta gje.
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

E Lirë! Maska e KaLTerSi
    Anëtarësuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    ok, e pe e dashurove, luftove deri sa e bere per vete, u takove me vllain e saj, vajte ardhje ne Itali me alitalian, ajo vajti ne Kavaje, ti vajte ne Tirane, telefoni, takim, mostakim, ndarje, te dua, je xheloz, nuk te dua, Berat etj etj etj etj etj etj etj etj.

mes ter ketyre pershkrimeve te detajuara vazhdoj te jem e konfuzuar mbi qellimin tend me hapjen e kesaj temeje
    ne fakt nuk kam qene ndonjehere ne kavaje, e kam kaluar po per te vizituar nuk e kam vizituar, mbase sikur te isha kthyer atehere qe e kalova do e kuptoja motivimin tend

e si perfundim ti u ndave per pune xhelozie, ehh xhelozia eshte e keqe shume arrin dhe te te ndaje, cte besh jetojme ne kohe te veshtira......tani cpret nga ne mbeshtetje apo gjykim? mgjth rendesi ka qe ti ndjehesh mire per vendimet e tua......
    Toleranca, eleksiri i lirisë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Pershendetje Stiljano,
    Me vjen shume keq per ndarjen Stiljano. Por duhet ta kuptosh qe nje lidhje nuk do zgjasi neqoftese nje nga partneret eshte shume xheloze. Ajo kishte bere gabim qe nuk te tha qe do shkonte ne kavaje, por ti ske pse te behesh xheloz dhe ti thoshje qe most te shkonte heren tjeter. Nejse shpresoj gjithcka te shkojn mire.
    Te uroj gjith te mirat,
    Ana
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Stiljano.
    Kur mbaron nje dashuri eshte e kote te pyesesh perse.
    Mbaron dhe mjaft...ashtu si filloi papritmas.
    Pastaj une kam nga Kavaja dhe nuk i kemi ngrene ndonjehere vajzat qe vinin nga jasht.
    Dhe per te ikur nga Berati ne Kavaje nuk eshte sikur do ikesh ne Mars.Apo jo?
    Largesia e lodh dashurine por kurrsesi nuk e vret.
    Shpresoj te rregullosh gjithçka.
    gjithe te mirat
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Komunikacioni,,,besimi......respekti....keto gjera e bejne dashurine dhe maredheniet midis dy personave.....Po exzistuan keto,xhelozia nuk ka asnje shans!!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Veteran Maska e stiljano
    Anëtarësuar
    23-11-2003
    Vendndodhja
    Ne Hënë
    Postime
    53
    Ju falenderoj te gjitheve per mendimin tuaj.
    Dhe ana18 je harruar fare.

Veteran Maska e stiljano
    Anëtarësuar
    23-11-2003
    Vendndodhja
    Ne Hënë
    Postime
    53
    Ajo ishte 16 vjece dhe e di qe mosha ime me ate nuk perputhen se une jam 19 vjec por te pakten une di ti llogjikoj gjerat ashtu si duhen dhe perpiqesha qe te vija ne nje nivel me moshen e saj. Dhe ajo sipas mendimit tim duhet te vinte ne nje nivel me mendjen time. Te pakten keshtu mendoj une.

Me Duaj Kur Me Ke MOS ME KERKO KUR TE DUHEM

kokeforte Maska e elisabet
    Anëtarësuar
    06-10-2003
    Vendndodhja
    kendej
    Postime
    200
    E keto historite e dashurise ta kepusin shpirtin.
    Stiliano, te te bej nje pyetje?
    Ti e do akoma ate apo jo?
    Nqse vazhdon ta duash dhe mendon se ajo gjithashtu, mund ta provosh perseri.
    Kam jetuar gjithmone larg shtepise, neper konvikte dhe kam degjuar historira te tilla.Kam njohur cifte qe duheshin shume dhe qe grindeshin shume, ndaheshin e pajtoheshin nuk e ke idene sa shpesh.
    Por ama shumica e tyre ia dolen mbane dhe sot e kesaj dite jane bashke.
    Prandaj te them: Pyete veten, nese vazhdon ta duash mos u mendo dy here.Do Zoti ajo vazhdon te te doje.
    S'ke ç'ti besh jeta eshte lufte dhe qe te fitosh duhet te luftosh.
    Te uroj fat
    O bote, o dreq
    une linda te te ndreq
    Po bota u shthur
    per te mos u ndrequr me kurre.
    :^Globi

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sindromi i mallkimit te Udines /Janusz Leon Wishenieski
    Nga Xhuxhumaku në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2009, 22:14
  2. Sakramentet ne Kishen katolike
    Nga toni77_toni në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-03-2009, 12:42
  3. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-03-2009, 04:16
  4. Relikte udhëtimesh shpirtërore
    Nga InFinita në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-09-2003, 07:56
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •