Postuar mė parė nga alem_de E po , ne prandaj kure ndertojme shtepite ndertojme me shume se nje banje me shume pasqyra qe sejcili te kete mundesi te beje tualetin e vete. ALEMO O TY MBYLLTE E MENDJES ME THUJ SA PASQYRA VE NE DHOMEN E GJUMIT PASQYRAT E TJERA SME INTERESOJNE ?
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku pse mi me torren je martu?... PRAP NUK NUK KE VENE SYZET O MIOP ?Burri im eshte fanatik nuk eshe piperke si ty
Postuar mė parė nga HELEN OF TROY ALEMO O TY MBYLLTE E MENDJES ME THUJ SA PASQYRA VE NE DHOMEN E GJUMIT PASQYRAT E TJERA SME INTERESOJNE ? Nuk mundem me i numruar te gjitha................se kam dy dhoma gjumi.
Postuar mė parė nga HELEN OF TROY PRAP NUK NUK KE VENE SYZET O MIOP ?Burri im eshte fanatik nuk eshe piperke si ty APO E QUAJNE THIMI,...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku APO E QUAJNE THIMI,... hahha jo mo e ka emrin maqo po shkurt i thresin taqke
Postuar mė parė nga HELEN OF TROY hahha jo mo e ka emrin maqo po shkurt i thresin taqke aha, maqua me i mathematikes... mu tek pasmetkatci, maqo thimi baci,...
Postuar mė parė nga Ilda.. qashtu eshte valla , se edhe une sja lo mongi Pse po rren ? :P
Postuar mė parė nga вlαck'swαn Pse po rren ? :P ti kishe po e din shka boj une
Postuar mė parė nga Ilda.. ti kishe po e din shka boj une Ku mos me dit.Ni gjys dite tkom perpara si statuje
lini mi goca pasqyrat po mesoni ta gatuani e ta lani rrobat
JO SEKS PARA MARTESE
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt