--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Mbreme pashe ne enderr sikur djali im gjuajti nje top futbolli shum lart ne qiell po me verte shum lart saqe nuk e kisha menduar qe topi te mund te ngjitej aq lart dhe pastaj po shikonim se ku
do binte ne toke. U trembem dhe pse patem frike se mos vriste ndokend topi pasi u ngjit shume lart.Me ne fund ra dhe mu afer vetes time dhe per cudine time nuk me vrau aspak perkundrazi
nuk preku asgje .Ra ne Toke .Desha te di shpjegimin e kesaj endrre.
Faleminderit.
kur je i lodhur e i keputur nuk shikon asnje enderr e s'ke se si e spiegon hic fare...
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Endrrat jane energji e tepert, mase, ne kashene e pavetedijes qe shkarkohen ne pavemendje e siper!
shoh te njejten enderr persa kohe mbaj mend qe ne femijeri e deri sot,,me pare shume shpesh tani me radhe. jam po ne moshe te vogel ne enderr veshur me nje fustan te bardhe lini me floke te gjata shume te verdha (faktikisht jam une e vogel) jam maje nje shkembi hidhem nga aty perjetoj te gjithe humbjen ne trup nga nje lartesi humnere sapo arrij afer tokes me del gjumi nuk e kam pare kurre perplasjen..mund te mar nje shpjegim nga dikush ..shpesh me mundon kjo qe shoh,
Une shoh gjithmone ne enderr nje person qe e kam dashur shume...edhe heren e fundit e pssh sikur doja ti flisja po nuk mundesha nga turpi..dhe shikoja sikir ai ishte ndonjhere i merzitur ndonjehere jo...ckuptim ka ?
Living in Puh ti ke konflikte te softwarit te dashurise me utilin qe te ka ngjizur personin tend. zakonisht ne rracat e pastra pervec asaj arjane dmth ne Nordet ky program eshte i plote dhe nuk ka konflikte te jashtme pervec virozave lindore apo veseve te ideve fetaro komune te lindjes. ne rracat e uleta softi i dashurise hapet permes nje utilitie dhe prezanton figuren e personit te dashur ne algoritmin e shqisave ku me pas kalon ne proces dhembshurie, respekti dhe interesi!
Krijoni Kontakt