A njeh dashuria moshe?? Nese po : Cmodhe njeh?
Un skam patur ndonjehere te dashur me te vogel ne moshe se vetja...![]()
A njeh dashuria moshe?? Nese po : Cmodhe njeh?
Un skam patur ndonjehere te dashur me te vogel ne moshe se vetja...![]()
Aty ku ka ze nuk del pa gje thot populli..
"Dashuria dhe futbolli nuk njef mosh"
Feel the pump √
Thone qe dashurrrria nuk njeh moshe, por pergjigja varet nga njeriu!
Ignore List: Snow~Drop
Njef qe c'ke me te biles,pse do thoni ju !
Na ndodh qe pelqejme dike dhe anasjelltas na pelqen dikush qe ka diference moshe.Mire se ne dashurohemi ect ect por valle sa do zgjasi kjo ?! Po kur te vije puna te perballesh me problemet e jetes si do meren vendimet dhe sa do perputhen idete e njeri-tjetrit ?! (fare them une)
Pastaj kjo eshte nje dashuri ose nje pelqim qe mund te jete per fun dhe nje periudhe kohe te jo te gjate, (me kete jam dakord une)
Kshu Kshu![]()
Normale qe njeh se psh nuk mund te dashurohesh ti le te themi 23 vjec me nje 30 vjece, eshte pa lidhje.
per mendimin tim dashuri nuk njef moshe
mendoj se dashuria nuk njeh moshe.Ne lidhje me ate qe se ke te qarte voli mendoj se rrjedh nga dicka se perse vajzat ne moshe te re mund te dashurohen ne meshkuj me moshe me te rritu.Femra e dim te gjith se eshte nje qenije e brishte dhe kerkon butesine dhe embelsine.Mosha e re e nje mashkulli eshte pak a shum e pa pjekur dhe kapricoze.Femra e arrin pjekurin perpara nje mashkulli dhe kete e ka vertetuar edhe shkenca.Nejse ljo eshte nje teme ne vete e te mos sfjatemi.Per ne fund ju pershendes
Sipas mendimit tim them se ska rendesi mosha![]()
e vertete eshte qe dashurija nuk njeh moshe ,po por edhe nuk ka kufi......
meransi eshte te keshe gjuhen e perbashket e mandej vin gjerate ne vendin e vete.
nuk jam i mendimit qe behen martesate ose dashurohen me ndonje te moshuare shume nga vetja.
e sipase mendimit tem ka rendesi mosha edhe shume bile.Postuar mė parė nga Mariachi
po ma e mira te mires mere ate qe te thote zemra edhe moshatarin e vete se cili mase miri eshte ashtu .
se nje femer 20vjeq e mashkulli 33 vjeq edhe ashtu nuk eshte mire .
po dashurija nuk po te pytke hahahahahahah
Krijoni Kontakt