Close
Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 215
    *Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Mendimi eshte qe njeriu kur bie ne dashuri nuk e ka me program por i ndoth pa e kuptuar.Mirpo e keqja ku eshte qe te provosh nji dashuri vertuale eshte shum e veshtire dhe ne ket mes hyn (mosha) hyn (femija) hyn (interesi) dhe shum faktore te tjere qe nuk mund te quhet dashuri por vecse nji aventure ok

ANTENA
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

Citim Postuar mė parė nga ANTENA
    Ketu behet fjale per nji djale qe shkon te shkatroj veten e tij me nji femer 7 vjet me te madhe nga vetja dhe me 1 femije qe ka ajo dhe me e bukura eshte se ajo nuk e DON ate si te mos e shkruaja une ket tem kur personi ne fjal eshte shoku im
    Ti e gjykon kete femer qe nuk e do shokun tend?
    Po keto pune s'jane me suste Antena.
    Pastaj shoku yt po ta doje me te vertete, duhet te nenvizoje/NDJEJE me shume vendimin e vajzes (qe sipas tregimit nuk do te behet me kete cunin) para faktit sesi ndihet apo vuan ai vete per vajzen.
    Te permendurit apo arsyetimet bazuar tek se c'ka ajo...femije, apo nese eshte me e madhe ne moshe ose jo jane vetem paragjykime nga inati apo njeanshmeria. Nderkohe qe ajo qe duhet KUPTUAR dhe KONSIDERUAR eshte qe ky shoku yt kete femer nuk e mbush. E kush tha qe ajo po vdes per t'u martuar, apo e ka me pendese apo vuajtje femijen qe ka. Dua te them qe propozimi i shokut tend mund te jete shume larg zgjidhjes qe i jep kesaj goces jeten stabel te cilen ajo si te gjithe kerkon te kete.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga ANTENA
    A Njef Moshe Dashuria. ??????

Do doja te sillja nji shembull qe ndodhi para disa ditesh.
    Nji djale bie ne dashuri me nji (vajze) e dashuroi aq shum sa ariti ti bente kerkes per tu martuar.Mirpo vajza e refuzoi kerkesen e tij duke i thene, se nuk mund te martohem me ty per shum arsye, te cilat po i paraqes me posht;

(1)Ajo ishte me e madhe se ai
    (2)Kishte 1 femije jasht martese
    (3)kishte dhe lidhje tjeter ne te njejten koh

Mirpo djali nuk i mori parasysh fare duke i then se.....

Kush mund te thot se cfare eshte pergjigjur djali ?????

ANTENA
    Djali i ka thene : Faleminderit qe po tregohesh e sinqerte me mua
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga green
    Ti e gjykon kete femer qe nuk e do shokun tend?
    Po keto pune s'jane me suste Antena.
    Pastaj shoku yt po ta doje me te vertete, duhet te nenvizoje/NDJEJE me shume vendimin e vajzes (qe sipas tregimit nuk do te behet me kete cunin) para faktit sesi ndihet apo vuan ai vete per vajzen.
    Te permendurit apo arsyetimet bazuar tek se c'ka ajo...femije, apo nese eshte me e madhe ne moshe ose jo jane vetem paragjykime nga inati apo njeanshmeria. Nderkohe qe ajo qe duhet KUPTUAR dhe KONSIDERUAR eshte qe ky shoku yt kete femer nuk e mbush. E kush tha qe ajo po vdes per t'u martuar, apo e ka me pendese apo vuajtje femijen qe ka. Dua te them qe propozimi i shokut tend mund te jete shume larg zgjidhjes qe i jep kesaj goces jeten stabel te cilen ajo si te gjithe kerkon te kete.
    green Ket jam perpjekur dhe une ti them atij mirpo ja qe ai e ka shum te veshtire,Dhe degjoni se si u pergjigje dje kur une i tregova keto pergjigjet tuaja.
    Te gjithe keta qe flasin nuk e kan idene se ceshte dashuria pfffffffff.Flasim per nje njeri qe ka kaluar ne exstrem ok.Mirpo dhe ajo ka fajet e saja sepse nuk perpiqet ta largoj me ndonji fare menyre soe ti shmanget po e ushqen ate ne nji menyre me insistuse gje qe per mendimin tim eshte gabim ok .

ANTENA

Albi

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Keto frazat shabllon si dashuria nuk njeh moshe apo zemra ka arsyet e veta qe mendja nuk i njeh jane te gabuara.Keni degjuar ndonje rast te dashurohet ndonje djale 20 vjecar me plake 60-70 vjecare.Patjeter qe kjo nuk ndodh shpesh dhe eshte anormale.Jo po do te thote ndonje nga keta filo-preshet-ne vrime -te kakes qe ne bote gjithcka eshte relative.Ka dicka te vertete ne kete mes por jo deri ne ate pike sa qe ta pergjithesosh gjithckane ne relative.

Dashuria rrjedh mbrenda disa rregullave.Nuk mund te dashurohesh me dike qe nuk eshte ne gjendje te plotesoje disa kerkesa primare qe perfitohen nga dashuria.Mashkulli femra plotesojne njeri tjetrin.Diversiteti i tepert ne moshe nuk e jep kete.

Misteri i pazgjidhshem i dashurise ngelet pse dashuron vetem ate,syte e saj te bukura te zeza pershembull pra gjithcka te sajen? Pra pse vetem ajo te ndez shpirterisht kur e sheh?ky eshte misteri
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 24-08-2005 mė 10:28
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

satyr Maska e Gunnar
    Anėtarėsuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    490
    njeh qe cke me te (behet fjale per ndryshime te konsiderueshme te moshes d.m.th breza te ndryshem e jo per 2 ose 3 vjet diference)

Kam pershtypjen se ai robi ka ngaterruar dashurine me ndonje obsesion te perkohshem
    To look life in the face....

Armandoboni.com Maska e White_Shadow:)
    Anėtarėsuar
    28-02-2005
    Vendndodhja
    Duke ikur ne hene per te dale nje xhiro nga MArsi me EMInene
    Postime
    248
    une them qe nuk njeh moshe sepse te dashurohesh nuk do te thote te perdoresh llogjiken ..

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Te gjith thoni se dashuria nuk njef moshe.Po pse nuk duhet te njofi moshe mos valle do jet dashria ter jetn ne qofte se kemi te bejme me ndonji person qe eshte teper me i math se ne se mos te harojme kur flasim per dashurine te kemi parasysh qe mbas dashuris vjen dhe martesa prandaj une per vete nuk mund ta kaloja jetn time me nji femer 10 apo 12 vjet me te madhe nga vetja ime per arsye qe jan shum. Te dashrih per te provuar nji aventur po po te dashuroj nji femer me te madhe nga vetja qe te lidhja jeten ncnccncncncn sdo e beja kurre.

ANTENA

Albi

i/e regjistruar Maska e Trebeshina
    Anėtarėsuar
    12-09-2004
    Postime
    107

Ciao Antena!

Nese dhe vajza e do shokun tend, preblemi s'mendoj se ekziston.Por nese vajza nu ushqen te njejten ndjenje per te, at'here kemi te bejme menje dashuri te njeaneshme qe heret a vone do te jete e destinuar te jetoje vetem neper rreshtat e trishte qe shoku yt do te filloje te shkruaje. Po qe se keshillat jane te pranueshme,une do tia shtroja ne nje plan tjeter analizen protagonistit te kesaj ngjarjeje(gjithmone duke menduar se ajo vajze nuk e do). "Shok i dashur, mos u bej egoist duke menduar vetem per veten.Neqoftese vertet e do ate vajze(po e quaj keshtu), duhet te kuptosh dhe respektosh edhe ekzigjencat e saj. Vire veten tende ne vend te saj.jam e sigurt qe e gjithe qenia jote, do te uleriste_LERME!- LARGOHU!---Te duash vertet dike do te thote shume.Ne rastin tend, te duhet te japesh nje prove te madhe dashurieA LESH TE JETOJE ate vajze. Ke per te pare qe gjithcka do te shkoje mire." (In boca a'lupo).
    Duam te te dua!

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga Trebeshina
    Nese dhe vajza e do shokun tend, preblemi s'mendoj se ekziston.Por nese vajza nu ushqen te njejten ndjenje per te, at'here kemi te bejme menje dashuri te njeaneshme qe heret a vone do te jete e destinuar te jetoje vetem neper rreshtat e trishte qe shoku yt do te filloje te shkruaje. Po qe se keshillat jane te pranueshme,une do tia shtroja ne nje plan tjeter analizen protagonistit te kesaj ngjarjeje(gjithmone duke menduar se ajo vajze nuk e do). "Shok i dashur, mos u bej egoist duke menduar vetem per veten.Neqoftese vertet e do ate vajze(po e quaj keshtu), duhet te kuptosh dhe respektosh edhe ekzigjencat e saj. Vire veten tende ne vend te saj.jam e sigurt qe e gjithe qenia jote, do te uleriste_LERME!- LARGOHU!---Te duash vertet dike do te thote shume.Ne rastin tend, te duhet te japesh nje prove te madhe dashurieA LESH TE JETOJE ate vajze. Ke per te pare qe gjithcka do te shkoje mire." (In boca a'lupo).

Trebeshinae pelqeu shum shkrimi jot dhe ne keto momente jam duke e lexuar bashk me djalin i cili te falenderon shum por ai thot qe,Ti thuash me fjal eshte shum e thjesht po ta pranosh ne realitet eshte teper e veshtire,Mirpo angazhohet qe avash avash ti veri detyre vetes dhe te arrije te kuptoj realitetin.Gjithsesi thanxs

ANTENA

Albi

Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •