Jo Nuk njeh moshe, ja mbeshtes Birit tim mendimin Ino ke ran mrena me nai ne chat![]()
Jo Nuk njeh moshe, ja mbeshtes Birit tim mendimin Ino ke ran mrena me nai ne chat![]()
A njeh dashuria moshe?
NOPE ............... vetem drute vihen ne radhe,...lol
Per mendimin tim dashuria nuk njeh moshe. Mjafton qe dy personat ta duan njeri tjetrin njelloj dhe te jene te sinqerte ne nje lidhje dhe mosha nuk do kishte asnje lloj ndikimi mbi ta.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Lukas jam plotesisht dakort me mendimit tat.
Sinqeriteti ne dashuri eshte gjeja me e madhe per te dy..
Jo nuk mendoj se njeh moshe mjafton te duhen dy personat
Te Njejten Gje Mendoj Dhe Une ^dashuria Nuk Njef Moshe^
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
per mendimin tim dashuria nuk njef nje moshe ose nuk ka nje moshe te kufizuar
Eshte shume e vertete qe dashuria nuk njeh moshe (dhe per kete kemi fakte), por une do te theksoja se dashuria e vertete e 1 djali nuk barazohet kurre me dashurine e vertete te 1 vajze.Postuar mė parė nga bebushja
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Mendoj qe dashuria duhet te kete nje kufi ndaj moshes. Une kam pas nje dashnore kur kam qene 15 vjec ajo ka qene 2 vjet me e madhe se une, dhe kjo eshte diferenca me e madhe qe kam pas me ndonje dashnore.
Duhet te jesh qorr, i pashpres, burgaxhi qe te vesh me ndonje plake qe burri i ka vdek qe ne luftene dyte boterore. Perjashtime vetem e vetem per halle, sic jane letrat.
Dmth mosha duhet te njohe kufi, patjeter.
Krijoni Kontakt