por skena kur bejn dashuri ato 75 vjeēaret esht vertet shum e fuqishme ne ide dhe ngjyra per ate qe e kupton :-)
bashkohem me mendimin tend.![]()
por skena kur bejn dashuri ato 75 vjeēaret esht vertet shum e fuqishme ne ide dhe ngjyra per ate qe e kupton :-)
bashkohem me mendimin tend.![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Postuar mė parė nga bija_e_detit
Do tju lutesha ti permbaheni temes ju flm
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Dashuria? Pfffff ... JO, nuk njef moshe!
Keshtu mendoj une te pakten!
![]()
Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.
antenaAAAAAAAAAAAAAAA
e thame pra dashuria nuk njef moshe RROFTE DASHURIA EDHE MJER KUSH MARTOHET PA DASHURI SE VDES PA PROVUAR NDJENJEN ME TE BUKUR
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Po pra dashuria nuk njef moshe nuk ka liminit eshte nji microb i padukshem qe shume ralle njeriu munde ta kumandoj
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Po te isha ne vendin e kesaj vajze mbase edhe une do veproja ashtu,por kte do te beja nga DASHURIA.Postuar mė parė nga ANTENA
Mbase edhe kjo e ben nga dashuri e madhe per ket djale(mos ta shkatrroj).
Eh Antena me duket me ne fund u binde, se dashuria nuk njeh mosh. Shume e thjesht , e kjart, por edhe arsyetuar. Sido qe te jete ka dashuri nga dashuria , ka dashuria nga interesi. Por duhet ti thuhet ketij shokut tend, se po deshti at vajze te bej me shum per ate.
Ti nga fillimi i temes, duket sikur e ke fjalen per Ashton Kushner dhe Demi Moore.
po nuk njeh moshe, po ne martesa rralle kam pare te qendrojne bashke. nuk perjashtohet patjeter,
pastaj pa dale nga tema: a do te martoheshit ju vajza me nje djale 8 vjet me te vogel se ju?
bejme fjale qe djali eshte ideal.
I Madhi ANTENA po dhe ndonje her ka mosh dashuria![]()
Interist Deri Ne Vdekje!
Adriano 10 is The Best!!!
Krijoni Kontakt