Ka mer si nuk ka dashuri me diference te madhe .... jeta e ka vertetuar dicka te tille ....Postuar mė parė nga ANTENA
![]()
Ka mer si nuk ka dashuri me diference te madhe .... jeta e ka vertetuar dicka te tille ....Postuar mė parė nga ANTENA
![]()
she she se antena na cudit , ka lemoshe thote, sa per informacionin e antenes njof shume qe kane shume difference , perfshi edhe une me ate qe dua, kshu qe ato lemoshat mbaji per vete na paska dal njera ketu na tregoka lemoshat ...
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
per mendimin tim djali duhet te theshte:Postuar mė parė nga ANTENA
"nuk me intereson kush ke qene me pare e c'far ke bere sepse un te nje ashtu sic je ti tani dhe keshtu ti me pelqen.Po te jemi bashk te betohem qe do jam dhe jeten time qe te zjidhen te gjitha problemet dhe hallet e tua dhe te betohem qe do te te bej shum te lumtur e nuk do te te le te vuash kurre e as te merzitesh.Nese dikush do guzoj te te thot dicka te keqe un do jem kail ta vras."
POR KJO ISHTE VECSE PERGJIGJA QE MENDOVA UN SE DJALI ME SIGURI DO KET THENE:"EPO MIR ATEREN,SI TA KESH QEFIN.UN KETU DO JEM VERDALLE ME NDONJE TJETER."
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
tani a njeh moshe dashguria ? tani per mua une them qe jo po mire reshte te njohi
parma is the best
hey hey dashuria ska diference moshe un psh kam qen i dashuruar me nje vajz re vjet me e madhe se un :P
so kur vin ajo dashuria ska pun moshe si ti mer mend edhe 18 e jesh edhe 30 njesoj eshte
edhe cuna se harova mos pyesni me ca ka bere ne jet ajo ose ai se ska lezet me ndje n e ko0hen e hoxhes
Partizoni
Plqete e mocem thoshin,se dashuria nuk eshte femije me llogjike.
Nuk perkufizohen,as mbyllen dashurite neper korniza klasiko-moderne.
Dashuria jo vetem nuk njeh moshe,por shpesh eshte e verber,ndaj bie e coptohet ne fundin e ndonje gremine..............
Sepse jo te gjitha dashurite jane universale,ne kuptimin figurativ te fjales.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Ej shkurt muhabetit ska shum renci mosha jo...Flas nga Pervoja PersonaLe!!
Postuar mė parė nga kolombi
kolombi: Pershendetje Dhe une jam me ate shprehjen e vjeter te pleqve ...Por Por .... Mos Haroni se kemi te bejem me nji djale qe dashuron nji femer me te madhe nga vetja e ndare nga burri me nji femije dhe qe nuk e dashuron ket djale si mund te themi qe kjo dashuri s`njofka moshe pse shtirehemi vetem vetem se ka disa etorira dhe egoizma per mua kjo gje eshte e palejushme mendimi ok
ANTENA
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
po derisa nuk e dashuron ajo djalin , ca na lodh koken me pyetje gerc vercMos Haroni se kemi te bejem me nji djale qe dashuron nji femer me te madhe nga vetja e ndare nga burri me nji femije dhe qe nuk e dashuron ket djale si mund te themi qe kjo dashuri s`njofka moshe pse shtirehemi vetem vetem se ka disa etorira dhe egoizma per mua kjo gje eshte e palejushme mendimi ok
Une e lexova pergjigjen tende mace, dhe ishte pergjigja me e goditursepse te pakten ishte reale, me mire kush s'e ka provuar te thote S'E DI sesa te bej teorira.
Dashuria eshte nje emertim romantik i cmendurise. Ti bie (sepse nuk je i zoti ta parandalosh renien) ne dashuri me gjithshka (me shumicen e gjerave, te pakten)qe ai/ajo perfaqeson.
Venitja e atij afshit fillestar (kohezgjatjen e ka relativisht te shkurter) te con me pas tek pershtatja nga te dy palet. Doemos, secili partner do veje nevojat/deshirat e tij/saj ne paresi. Pra, do perpiqet ta rikrijoje partnerin per t'i realizuar sa me shpejt e sa me mire keto synime te vetat. Moshen nuk ka si ta ndryshoje. Rrjedhimisht, nqs partneri fillon e i duket teper i vogel ose teper i rritur per t'i ofruar ate qe ai/ajo kerkon, ka gjasa te mos e vazhdoje lidhjen.
Dua te sjell shembuj konkrete por shoh qe na i fshni.
Krijoni Kontakt