Close
Faqja 11 prej 22 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 215
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Jo,s'jane njelloj,ne fakt mesiper po flisja per njerez te balancuar

Une s'njoh nga afer me nje diference kaq te madhe moshe,as gjysherit e mi.Varet o goce se ku i kerkon ato diferencat e medha ne moshe,tek cili nivel njerezish.
    Pastaj,dihet?
    Nga e di ti sesi shkojne me njeri-tjetrin ne privat?Une e thashe mesiper qe raporti i tyre mund te kete baza ngrohtesie prinderore dhe jo dashurore.I ke pyetur ndonjerin nga ato sesa flasin per ate qe vertete ndiejne me njeri-tjetrin?I ke pyetur sesa here dalin bashke psh ne kinema,restorant?Vleresimin tend e bazon ne 10 kalamajte qe mund te kene bere?Apo nga menyra sesi burri-baba i kerkon llogari nuses-adoleshente per parate e shpenzuara?

Mgjth eshte bere mode ne Shqiperi qe njerezit me nga 30 vite mbi shpatulla te dalin me i benz,nje zinxhir te arte ne qafe,e te gjuajne gjimnazistet.Ndonjerit do i ece kjo pune,por nese e pyet vajzen nese ka pasur lidhje me nje njeri me te ri qe te krahasoje lidhjen qe ka tani,te jesh e sigurte qe pergjigja do jete jo.E si te mos duken "te lumtura"?Injoranca eshte biotopi me fantastik i lumturise.
    10 Vjet nuk jane marredhenie prinderore .
    Pastaj sesi shkojne ne jeten e tyre martesore , apo bashkejetuese eshte puna e tyre dhe jo imja , perderisa ato vazhdojne te jetojne bashke dhe me nje familje te qendrueshme si moralisht , shpirterisht , emocionalisht .. kjo dmth se midis tyre ka ngel akoma dashuri .. e flakte apo jo , me pasion ate e dine vec ato .. aty smund ti pies se si e kane jeten seksuale .
    Pastaj me ckam pare keto cifte kane me pak sherre , mos marreveshje sepse njeri eshte me i pjekur se tjeteri dhe domosdo eshte me tolerues
    Epo dhe moshatar ta marresh apo me 1 -2 vjet diference te besh gerr e verr ore e minute lolol nejse bej shaka ketu .
    e Thashe ate se kam pare , kam degjuar cifte te tilla ..
    Dhe sjane nga ato te kohes se qepes , jane cifte moderne qe e jetojne jeten dhe e kuptojne njeri tjetrin .. dhe kane krijuar familje ne baze te dashurise qe kane , pa dallim moshe .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    mosha ska te thote fare, nqs dy persona kane karaktere te tille qe pershtaten me njeri tjeterin dhe per sa kohe ndjenja e forte i bashkon per mua mosha ska te beje
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Vertet dashuria mund te thone se nuk njef moshe po aman vjen nje cast ne jete qe dhe mosha ben te sajen ,ne fillim mund te mos e shofim kete gje po me vone eshte e vertet qe mosha ben te sajen!

Jam kunder diferences se madhe ne nje dashuri!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga Snow^White
    Vertet dashuria mund te thone se nuk njef moshe po aman vjen nje cast ne jete qe dhe mosha ben te sajen ,ne fillim mund te mos e shofim kete gje po me vone eshte e vertet qe mosha ben te sajen!

Jam kunder diferences se madhe ne nje dashuri!

Snow^White Po hece e mbushja mendjen te tjerve qe thon dashuria snjef moshe si more mun ta besh jeten me nji njeri 20 vjet me te math nga vetja pupupupupuupupup

ANTENA
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Citim Postuar mė parė nga ANTENA
    Snow^White Po hece e mbushja mendjen te tjerve qe thon dashuria snjef moshe si more mun ta besh jeten me nji njeri 20 vjet me te math nga vetja pupupupupuupupup

ANTENA

O lal per mua mund te jet mendim i kohes se babaqemos po une o vella smund te imagjinoj te jem ne menyre erotike me nje njeri qe mund te jet 20 vjet e kusur me te madh se mua,as mund te mendoj veten tim te jem me dike psh 5 ose 6 vjet me te vogel se une!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga Snow^White
    O lal per mua mund te jet mendim i kohes se babaqemos po une o vella smund te imagjinoj te jem ne menyre erotike me nje njeri qe mund te jet 20 vjet e kusur me te madh se mua,as mund te mendoj veten tim te jem me dike psh 5 ose 6 vjet me te vogel se une!

C`do njeri ka mendimet e veta kshu qe mendimi jot Rrespektohet

ANTENA

Albi

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

RrespekTe.

Thon..Se Dashuria dhe Futbolli nuk e njef moshen,por se sa e vertet eshte,kesaj nuk i dihet.

RrsP Dj
    Feel the pump √

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    10 Vjet nuk jane marredhenie prinderore .
    Pastaj sesi shkojne ne jeten e tyre martesore , apo bashkejetuese eshte puna e tyre dhe jo imja , perderisa ato vazhdojne te jetojne bashke dhe me nje familje te qendrueshme si moralisht , shpirterisht , emocionalisht .. kjo dmth se midis tyre ka ngel akoma dashuri .. e flakte apo jo , me pasion ate e dine vec ato .. aty smund ti pies se si e kane jeten seksuale .
    Pastaj me ckam pare keto cifte kane me pak sherre , mos marreveshje sepse njeri eshte me i pjekur se tjeteri dhe domosdo eshte me tolerues
    Epo dhe moshatar ta marresh apo me 1 -2 vjet diference te besh gerr e verr ore e minute lolol nejse bej shaka ketu .
    e Thashe ate se kam pare , kam degjuar cifte te tilla ..
    Dhe sjane nga ato te kohes se qepes , jane cifte moderne qe e jetojne jeten dhe e kuptojne njeri tjetrin .. dhe kane krijuar familje ne baze te dashurise qe kane , pa dallim moshe .

Per mendimin tim , kjo eshte pergjigjja me e sakte, ne lidhje me dashurine qe nuk njeh moshe!!!
    Ndersa nuk e di pse ata qe besojne dhe duan qe edhe te tjeret te besojne me zor, se dashuria njihka moshe. Dhe per ta vertetuar kete, thone nuk ka qifte te lumtur qe kane diference moshe 15-20-30.....! Sikur te zgjase kjo teme do thone , se askush nuk ben dashuri dhe nuk martohet me ata qe kane vdekur tash 100 vjet ose tash 1 vit, ja pra keshtu qe dashuria njihka moshe. Martesat me moshatar as dashurite ndermjet moshatareve nuk jane aspak me te qendryshme e aspak me te lumtura perkundrazi, se ata qe i kane 6 ose 7 ose 10 vjet diference.
    Pastaj nuk e di pse duhen permendur shifrat mbi shifren 7, pasi qifti i cili po pergojohet nen pretekstin se po e ndihmojne , nuk kane nga nje shekull ndermjet, por kane vetem 7 vjet. Ndonese une them dhe besoj se dashuria nuk njeh moshe, dhe besoj shume ne dashurite me diference moshe , (kur burri eshte me i madh (ne moshe) se femra. Ama djemte qe martohen me me te rritura ne 5 vite e lart, me duket disi -jo mire. tani problemi i moshes , u sqarua besoj, tani filloni e pyetni e pergjigjuni , pyetjes a njeh dashuria gjinine. A eshte dashuri lidhja midis dy femrave te se njejetes moshe , apo me mosha te ndryshme , dhe a eshte dashuri lidhja midis dy meshkujve , pavarsisht me diference moshe apo jo?
    Kjo eshte nje pyetje dhe nje problem per tu shqetesuar, por per ata qe jane qifte normal, dhe me disa vite ndermjet mos u thartoni kaq shume. Kush martohet me dike qe eshte 30 e lart me i madh, mos i beni koment as mos i jepni mend , sepse vetem ketu nuk besoj te dashuri.
    Sa shume merremi me punet e te tjereve ne shqipot ore aman!.Dhe sidomos me dashurite e te tjereve , dhe harrojme se kemi mbetur vetem.
    Lerini ore njerezit te martohen e te dashurohen me ke te duan, e si te duan. Se vetem dashuria nuk pranon leksione.
    Iu uroj fat gjithe te dashuruarve pa dallim moshe e gjinie.(lol)
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    macia blu, i ke numeruar te tera bukur e bukur tek tek tek , plotesisht dakort me ty
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga macia_blu
    Per mendimin tim , kjo eshte pergjigjja me e sakte, ne lidhje me dashurine qe nuk njeh moshe!!!
    Ndersa nuk e di pse ata qe besojne dhe duan qe edhe te tjeret te besojne me zor, se dashuria njihka moshe. Dhe per ta vertetuar kete, thone nuk ka qifte te lumtur qe kane diference moshe 15-20-30.....! Sikur te zgjase kjo teme do thone , se askush nuk ben dashuri dhe nuk martohet me ata qe kane vdekur tash 100 vjet ose tash 1 vit, ja pra keshtu qe dashuria njihka moshe. Martesat me moshatar as dashurite ndermjet moshatareve nuk jane aspak me te qendryshme e aspak me te lumtura perkundrazi, se ata qe i kane 6 ose 7 ose 10 vjet diference.
    Pastaj nuk e di pse duhen permendur shifrat mbi shifren 7, pasi qifti i cili po pergojohet nen pretekstin se po e ndihmojne , nuk kane nga nje shekull ndermjet, por kane vetem 7 vjet. Ndonese une them dhe besoj se dashuria nuk njeh moshe, dhe besoj shume ne dashurite me diference moshe , (kur burri eshte me i madh (ne moshe) se femra. Ama djemte qe martohen me me te rritura ne 5 vite e lart, me duket disi -jo mire. tani problemi i moshes , u sqarua besoj, tani filloni e pyetni e pergjigjuni , pyetjes a njeh dashuria gjinine. A eshte dashuri lidhja midis dy femrave te se njejetes moshe , apo me mosha te ndryshme , dhe a eshte dashuri lidhja midis dy meshkujve , pavarsisht me diference moshe apo jo?
    Kjo eshte nje pyetje dhe nje problem per tu shqetesuar, por per ata qe jane qifte normal, dhe me disa vite ndermjet mos u thartoni kaq shume. Kush martohet me dike qe eshte 30 e lart me i madh, mos i beni koment as mos i jepni mend , sepse vetem ketu nuk besoj te dashuri.
    Sa shume merremi me punet e te tjereve ne shqipot ore aman!.Dhe sidomos me dashurite e te tjereve , dhe harrojme se kemi mbetur vetem.
    Lerini ore njerezit te martohen e te dashurohen me ke te duan, e si te duan. Se vetem dashuria nuk pranon leksione.
    Iu uroj fat gjithe te dashuruarve pa dallim moshe e gjinie.(lol)

macia_blu: E lexova me shume vemendje shkrimin tend dhe doja te shtoja dicka;Po sikur kjogje do te ndothte ty vall si do veproje ti se oper te dhen mend sic ke then ne me lart ne jemi te paret.Mirpo kur vjen puna per ne konkretisht behemi te dobet une do te thosha se nuk ka dashri mbi 13-14-20 vjet diferenc po lemosh dhe keqardhje ok

ANTENA

Albi

Faqja 11 prej 22 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •