Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    ^Elka^ Maska e korcarja_16
    Anėtarėsuar
    30-05-2003
    Vendndodhja
    detroit-michigen
    Postime
    43
    jo sme ka ndodhur se skam patur te dashur tjeter me perpara prandaj
    po megjitha nqs se do kisha edhe mund te me ndodhte,verte sa e ke dashur ate qe kishe me pepara.
    When I First Saw You...
    I was Afraid To Meet You...
    When I First Met You...
    I was Afraid To Kiss You...
    When I First Kissed You...
    I was Afraid To Love You...
    But Now That I Love You...
    I'm Afraid To Lose You...

Venusiane Maska e Naya
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Venus
    Postime
    24

po mire me vec mos na u nxeh :)

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    lol...Naya, me trembe... nuk ta them me sorry
    mwauhhs po motra tjeter nuk hyn ketu moj?
    puthe dhe kushon tjeter nga un

ps: ca maske ven moj aman, do te te gjej kushua nje me te mire ?

na fal qe dolem nga tema
    O lali mire pra ma gjej ti masken se une pertoja te gjeja nji cool.Po vec te jete e bukur mire dhe mundesisht te me ngjaje mua(jo bionde se jam bere brune lol)
    mire pra te puuuuuuc
    bye

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764

Thumbs up Fantazi!!!

Une them kshu!!Nuk mund te funksionoje ajo fantazi qe ke ti per ate djalin tjeter qe ke dashur para ketij qe po puth tashi!!!Nuk funksionon ne nje puthje!!!Puthjen duhet ta shijosh dhe te humbsesh ne te!!!Por kur behet fjale per oralsex,athere mund te perdoresh fantazin tate qe ke per ate personin tjeter,te kujtosh puthjet e lageshta te tij,duart e tij neper gjith trupin tend,buzet e tij aty ku i do ti...klithmat e tij..trupin e djersitur te tij,dhe duart e tua qe reshqasin neper te..Keshtu e ndihmon dhe veten qe te arish aty ku do ti !!!Me respekt Anisela!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar Maska e Shmeki
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    175
    Citim Postuar mė parė nga Irisi
    Hi everyone. Kam edhe nje pyetje tjeter une(po behem shume kuriose keto kohet e fundit)
    Ju ka ndodhur ndojne here qe te jeni ne krahet e te dashurit te tuaj duke e puthur ....dhe te mendoni per nje ish te dashur qe keni pasur? Ehhh ne femrat jemi per te na i shtypur koken....
    Kjo ėshtė arsya, qe virgjiniteti i femres ėshtė i domosdoshem pėr meshkujt,apo si te them i dashuri i parė ne jeten e saj...

Ps: maratonmik pershendetje or mikė si jeni?... me fal se po jam rrahh here ketej
    Shkenca na e premton tė vertetėn...por ajo kurrė nuk na e premton as paqen as fatin!

shpirtushka Maska e Irisi
    Anėtarėsuar
    04-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga R2T
    Mos e vra mendjen irisi, gjera qe ndodhin jane. Pastaj jam i sigurt se ti mendon ne kete kontekst:- Ky i tanishmi puthka shume here me mire se ai i pari. ose -"Te pakten ketij te tanishmit nuk i vjen ere goja ai i me parshmi qelbej ere" ose -" Gjuhen ky e paska me te gjate se ai i meparshmi" ose " Sikur te kishte mundesi ai i pari te puthte kete te dytin te mesonte si puthej".
    hahahhaha that's funny! Actually une e hapa kete teme sepse kam pare ne fotografi nje ish te dashuren e bf tim dhe qe atehere nuk e di po nuk ndjehem mire kur mendoj ndonjehere per te. Dhe vras mendjen nese ai kur eshte me mua mendon per te apo jo.......

Anėtarėsuar
    04-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    Irisi ishe gje ti ajo qe hapi temen, "me propozoj i dashuri por me tha qe s'te premptoj besnikeri"? thjesht s'baj mend kush e hapi por neqoftese e hape ti, shume interesante me dukesh ti dhe te dashurit e tu..

ok ti pergjigjem temes, jo nuk me ka ndodhur...
    Kete teme qe thua ti nuk e kam hapur une dhe thnx qe me bere me shume te dashur pr ne fakt kam pasur dhe kam vetem nje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga Irisi
    hahahhaha that's funny! Actually une e hapa kete teme sepse kam pare ne fotografi nje ish te dashuren e bf tim dhe qe atehere nuk e di po nuk ndjehem mire kur mendoj ndonjehere per te. Dhe vras mendjen nese ai kur eshte me mua mendon per te apo jo.......
    IRISI OJ VAJZE KE MJAFT TE DREJTE TE MEDOSH KESHTU ; je njeri dhe si e tille je xheloze nese mund ta quaj keshty ; ej nuk reshte gabimi yt zemer po i te dashurit tend ; po si vete ai trimi [ me kuptimin e mire te fjales ] dhe tregon fotoin e ish te dashures se tij dhe si ti pranon te shikosh ate ? eshte gabim dhe si i tille ndreqet zemer ; nuk eshte faj pasi faji ndeshkohet por eshte tjesht nje gabim i vockel qe mund te ndreqeyt duke refuzuar te shohesh foton e saj ; dhe avash avash ti do komandosh fantzine mendomet a ku di une reth kesaj dileme ; nuk je gabim por nderqe sa seshte vone ; ok gjithe te mirat ;

antar
    Anėtarėsuar
    19-01-2004
    Vendndodhja
    rrotull Dajtit
    Postime
    58

hi Irisi

Shiko se njerez jemi,normal qe kemi dhe ndjenja,po nese e puth ate person sepse e do eshte e pamundur qe ne ate cast te mendosh per dike tjeter,e nese eshte thjeshte nje dashuricke edhe ndodh ajo qe thua ti

pso mos te te kishte ndodhur ty,pse do e hapje kete teme?
    mpuq
    [size]Ashtu kuptova se ne te vertet
    kisha arritur ne SHQIPERI
    nje vend me nje mije bukurira
    por i shkelur nga nje turme,e cila
    ushqen nje fare urrejtje kunder bukuris
    keshyu n.q.s ne SHQIPERI bukuria eshte e perbuzur dhe shkelmuar ska dyshim se fisnikeria nje nga
    virtytet e vjetra te kombit shqiptar
    eshte ende gjalle......
    FAIK KONICA[/size]

Anėtarėsuar
    04-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga selvie
    Shiko se njerez jemi,normal qe kemi dhe ndjenja,po nese e puth ate person sepse e do eshte e pamundur qe ne ate cast te mendosh per dike tjeter,e nese eshte thjeshte nje dashuricke edhe ndodh ajo qe thua ti

pso mos te te kishte ndodhur ty,pse do e hapje kete teme?
    mpuq
    Pse e kam hapur kete teme e???? Sepse nuk dija cfare teme te hapja.......dhe mu duk si interesting te merrja pergjigjet tuaja.....

ecchime..... Maska e Pidocchio
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Vendndodhja
    Venezia (IT)
    Postime
    220

Thumbs down ajajajjjjj.......

Lum ai djale Iris.......
    :jSorridi alla vita la vita ti sorride....

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  2. E vrava burrin tim pasi mė keqtrajtonte..!!
    Nga Zemrushja nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 23-04-2007, 09:13
  3. Justin Dėshmori: Apologjia e parė
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  4. Dėshmitė e tė huajve pėr luftėn nė Kosovė
    Nga Klevis2000 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 09-12-2005, 04:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •