Quhem Bajram Mislimi jam nga nje fshat i Gostivarit (Sermnov) ku edhe kam lind. Tash jetoj ne Gostivar ,shkollen e kam mbaruar ne Gostivar poashtu jam edhe Student I Historis ne Universitetin e TetovesGjithashtu jam duke ndjekur kursin per Polic se kur te hy Polic keq punen me mua do e keni
![]()
Jam qesharak nga natyra gjithmon jam i natyres se but edhe asnjeher nuk brengosem per gjera te vogla imtesirat . Shum kisha dashur femra te jen te hapura ne biseda pa komplekse sepse edhe vet jam ashtu po cdo gje ka kufi .
Leximin gjithashtu e kam ne gjak sidomos shtipin e dites se sa per romana me se shumti kisha preferuar Shekspirin , Albert Kamyn . Dante Aligerin , Rabidranat Tagora , XH.Gordon Bajron edhe shum te tjeter kurse nga Shkrimater Shqipatr me se shmti Naim Frasherin me gjith vellezerit ,Jeronin Deraden ,Konicen,Nolin Migjenin .... e shum te tjeter .
Nga muzika me se shumti me pelqen ajo Rock Balade , Metall, Soul me se shumti Metallica,Rem,Tony Cary, Scorpions, Bryan Adams, Aerosmith , GnR e Duran Duran ,Eagle ,Eric Clapton ,....
Nga sporti me se shumti ngjaj si basketbollist tjerat sporte me shkojn huq![]()
Kaq njeher kam per me shume her tjeter .
Nese me deshton beteja,Nuk do te thot se kam humbur luften
Krijoni Kontakt