Hey pizeveng, mati fjalet qe u shkruan atyre qe prezantohen ketu se eshte e disata here qe po ofendon anetaret !
Albo
Hey pizeveng, mati fjalet qe u shkruan atyre qe prezantohen ketu se eshte e disata here qe po ofendon anetaret !
Albo
!!! After the party is the After-party-ing !!!
U know what i mean? :^garip
Pershendetje te gjitheve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dhe ate mesazhin e Dj tinos nuk e kuptova ,a mund te me besh me te qarte ,te lutem.Faleminderit qe me shkruani.
Sa per shenjen e horoskopit ,une nuk para besoj ne keto gjera ,por ishte thjesht nje dicka qe para disa vitesh na u be semundje.
Nje dite te mbare,ju uroj dhe takohemi serish ne pjesen e dyte te dokumentarit tone me teme"horoskopi"
lol
pershendetje Matilda
Kur linde ti,qave te tjeret qeshen per ty.Perpiqu te jetosh ne nje menyre te tille qe kur te vdesesh ti,te qeshesh,e te tjeret te qajne per ty.............
Hey ndoshta ju ka mbet qejfi ju qe s'kam postuar foton une ,por do ta postoj,ju siguroj...................shaka............
hajde mo se e di qe po ta shihni ka per t'iu ik truri e do me detyroni me u larguar nga forumi ime i dashur.....
NJohja per njeriun eshte nje mjet i shkelqyer per te shkaterruar veten..............
Kur linde ti,qave te tjeret qeshen per ty.Perpiqu te jetosh ne nje menyre te tille qe kur te vdesesh ti,te qeshesh,e te tjeret te qajne per ty.............
Nice presentation matilda...![]()
Our greatest glory, is not in never failing but in rising in each time we fall!
Faleminderit AlbanianQT!!!!!!!!!!!11
T'ju them nje si gjeagjeze tani,thjesht per humor.
Perse zezaket i kane vrimat e hundes aq te medhaja??????????
Nqs do ni mund te me ktheni pergjigje ,eshte nje teme ende e hapur.
Flasim me vone tilda
Krijoni Kontakt