Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    WIND_OF_CHANGE Maska e matilda
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Midis atyre qe pelqej e admiroj nuk mund te gjej asgje te perbashket...............-
    Postime
    89

SI thoni te prezantohem dhe une??????????

Me ne fund,pas nje diskutim te gjate me veten time ,vendosa dhe une te postoj autobiografine time ne kete forum.E di qe do te merzeteni duke lexuar ,por vete kembengulet...................(asnjeri se kerkoi kete)bej thjesht shaka,e vendosa vete.
    Nejse mos te zgjatem ,me fjale te kota te hyj ne temen kryesore.
    Quhem Matilda shkurt Mati,jam gati 22 vjec ,shenja ime e horoskopit eshte peshorja,os akrepi.............lol
    Biografia ime
    Kur linde ti,qave te tjeret qeshen per ty.Perpiqu te jetosh ne nje menyre te tille qe kur te vdesesh ti,te qeshesh,e te tjeret te qajne per ty.............

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Midis atyre qe pelqej e admiroj nuk mund te gjej asgje te perbashket...............-
    Postime
    89
    VAzhdimi.............
    Kam lindur ne qytetin e Fierin,ne te cilin kam ndjekur dhe shkollimin tim deri ne momentin ,ne te cilin u largova nga ai qytet.
    Jam teper e "dashuruar"me vendlindjen time,kam vertete shume vite qe me mungon cdo gje atje,njerezit ,shoqeria ato shetitjet tona Nga BAR RINIA dhe cdo gje tjeter lidhur me ate qytet me mungon shume.
    Tani ndodhem me banim ,nuk e di nese eshte i perkohshem apo i perjetshem,shpresoj qe jo...............por tani nuk e di.
    Motoja ime eshte te bej realitet endrrat e mia,per te cilat po perpiqem,por shpresoj qe perpjekjet e mia te kene rezultat.
    Deshira ime e madhe eshte te jem nje juriste e mire,dhe hobi im eshte filozofia.....
    Filozofi im i zemres eshte NIETZSCHE dhe pothuajse te gjithe filozofet e lashtesise Greke si Platoni,Euripidi,Sokrati etj ....etj..
    Deshira ime e dyte jane shkencat politike,te cilat jane gjithashtu deshira ime e dyte per realizim,e cila eshte akoma ne diskutim e siper tek une.
    Hobet e mia jane paksa absurde,,,,,,do te thosha me pelqen te shkruaj ,me pelqen vetmia,qetesia.
    Adhuroj shetitjet buze detit ..................vetem .
    Jam e dashuruar me muziken rock ,te dashurit e mi te zemres jane PINK FLOYD,Pearl Jam,e shume,shume te tjere.......
    Kohen e lire perpiqem te lexoj nga pak ,kur s'jam dembele,megjithese tani kohet e fundit e kam lene pasdore kete pasion ,qe kam patur.
    Tani vazhdoj disa kurse anglishteje,me perspektive qe te zgjedh ne kollegj deget qe dua.
    Ne kete forum jam regjistruar,sepse dua te mbaj kontakte me ata qe e quajne veten patriote,si une.
    Jam patriote e flakte,festen e Flamurit e festoj cdo vit,me te gjithe shqiptaret qe e duan vertete Shqiperine.
    Kaq nga une .........
    Faleminderit nqs e lexuat prezantimin tim dhe s'ka gje ne qofte se se lexuat...........Ju jap te drejte ish vertete i besdisshem........
    Me respekt

MATILDA
    Kur linde ti,qave te tjeret qeshen per ty.Perpiqu te jetosh ne nje menyre te tille qe kur te vdesesh ti,te qeshesh,e te tjeret te qajne per ty.............

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599
    Matilda.
    Tek ty me beri pershtypje qe ke 2 gjera te perbashketa me mua.
    Se pari je 22 vjec dhe se dyti,je ose peshorja,ose akrepi,gje qe edhe une nuk e kam te qarte pasi kam lindur ne 22 tetor

i/e regjistruar Maska e Pisani
    Anėtarėsuar
    11-07-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    14
    O Matilda te pershndes edhe une.Me verte ishte icik i gjate ai prezantimi jot(filova me e lexu mbreme dhe marova sot).Vetem se ishte shume i arritur dhe pak e shume une e kuptova se ca tipi je.Ciao lal.
    Pensioni eshte nje pension qe i jepet pensionistit per pension..... Prandaj o popull mos dilni asnjehere ne pension.

be yourself by yourself Maska e denku
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362

Prezantim i mire

Me pelqeu Prezantimi juaj ,dhe shpresoj qe ju te beheni Juridiste sic e do zemra juaj , mire se na erdhe ne Forumin tone

p.s: Kacaku po ke lind ne 22 tetor je Peshorja
    se ne daten 23 tetor fillojne e ndahen
    Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Matilda, mirese erdhe.
    Une mendoj te hapim nga nje teme prezantimesh sipas horoskopeve. Vetem se une jam peshore ne ekuiliber, jo si puna juaj me nje akrep ne njeren pjate

Me trego pak sa ka ndryshuar Fieri, se me ka marre me gjithe mend malli. Tek i vjetri e bere shkollen?

Henri

. Maska e elda
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    569
    Hi Matilda edhe une te pershendes, Edhe une e kam dobesi fierin.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    89
    hey faleminderit te gjitheve ,o njerez qe me uruat mireseardhjen ne kete forum.
    faktikisht ndoshta pergjigja ime ish pak me vonese ,por si thote populli me mire vone sesa kurre.......lol
    jeni vertete te mire
    henri e kam bere gjimnazin tek i riu lal,jo tek i vjetri,por i njoh pothuajse te gjithe te vjetrin
    elda flm qe me urove mireseardhjen.te te pyes dicka?
    perse e ke dobesi fierin?flm shume dhe njehere matilda

. Maska e elda
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    569
    Mamin e kam firake prandaj dhe ēdo vere shkoja me pushime .

Atje kam plot shoke e shoqe per te cilet kam shume mall dhe i

pershendes.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    89
    Aha tani e kuptova ku qendron dobesia jote per Fierin,se te them te drejten ne fillim mendova se mund te ishte ndonje histori e bukur dashurie me ndonje fierak............eshte shaka pa dashur te te ngacmoj,mos me keqkupto.Te falenderoj per mesazhet dhe pergjigjet e tua.........
    Ju falenderoj te gjithe
    Sa mire do te ishte te ishin te gjithe shqiptaret si anetaret e ketij forumi.
    pershendetje MAtilda

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •