Ej o pisano peo mir me, me c'di une, Erushi eshte me i gjate se ty, apo jo?
Ej o pisano peo mir me, me c'di une, Erushi eshte me i gjate se ty, apo jo?
Yhyyyy, sa kisha pa shkruar ketu...!
===============================================
Mbi dallgėt e jetės kjo udha ime e gjatė,
unė rrėxohem dhe... ngrihem prapė!
O oriono e bojme kshu ne vlla. Une me Pisanin sip mi sip edhe bejme nje tek e tek ke shkolla mjeshterise. Po te kapem ta ..... Po na kape na e .......
Mos e vrit trunin o Pisano se kane inat kto. Kshu e bojne me te gjithe i cimbisin icik nga icik. Megjithate ai kacaku e ka tamam. Te duhet ta vesh nje foto (po jo ne profil lol).
Tung te gjitheve
Ej po erushi eshte mat para dy javesh kurse une kam dy vjet qe s'matem.Per gjatesi jemi fiks fare.Vetem se ai i ka floket me te dendur dhe duket me i gjate.
Pensioni eshte nje pension qe i jepet pensionistit per pension..... Prandaj o popull mos dilni asnjehere ne pension.
tani ne fund te uroj dhe une mireseardhjen!!!!!!!!
te uroj te kalosh ore te kendshme ketu
Kur linde ti,qave te tjeret qeshen per ty.Perpiqu te jetosh ne nje menyre te tille qe kur te vdesesh ti,te qeshesh,e te tjeret te qajne per ty.............
mireseerve Pisanokalofs butul
![]()
Loving someone is giving that someone the power to hurt you !!!
Edhe mua me pelqen shume basketbolli a luajme sebashku![]()
Patjeter Elda do te jete nje kenaqesi per mua.Vetem se do te me rrafesh se nuk kam zemer te te mund ty.![]()
Pensioni eshte nje pension qe i jepet pensionistit per pension..... Prandaj o popull mos dilni asnjehere ne pension.
Mirese erdhe more durresak.Hey, nje gje dua te them,po ēdo ti mer vlla qe haesh per gjatesine me Orionin???Nejse,me te thanme e kam qe Orioni eshte me i gjate se 183,apo jo???Bile bile shuuume me i gjate,keshtu qe leje fare muhabetin e gjatesise dhe na hap nje teme tjeter lol.Nejse,se fola shume sot ja kalofsh sa me mire ketu dhe....... shikoje pak ate masken poshte emrit tim dhe tendit bashke?Hmmmm,cfare koiēidence...
Me respekt ELEKTRA...
Il mio unico amore,nato dal mio unico odio....!!!!
Krijoni Kontakt