Pisani, edhe une te pershendes se te paskam durrsakun tim!
Apo nuk e paskemi njesoj figuren
Gjithe te mirat lal, e para Durresi![]()
Pisani, edhe une te pershendes se te paskam durrsakun tim!
Apo nuk e paskemi njesoj figuren
Gjithe te mirat lal, e para Durresi![]()
...in the end...we all walk alone!
Pisani, hec mo mo, po ta uroj dhe une mireseardhjen.
Serenity mi, pse mi kishe naigjo kunder Tironsve/seve ti? Kudo me sherre ti dreq, s'ndejte nje minute rehat.
----------------------
"And when you lay me down to sleep I pray the Lord our souls both to keep!"
Zot i modh, po tashi me kush permeni gjo ?
E pse na qet namin iher, se po me bojne dalje per propagand armiqsore e percarje.
Po as me pershnet durrsaket e mi s'me leni rehat ju komshijt mer.
Pisani, mos na e vej re aaa....po ja kshu e kane kta.
Nejse mo...ene ti e kalofsh mire Gurax , ene kujdes mos e frenosh super-bunkerin me noi zon armiqsore!![]()
...in the end...we all walk alone!
hahaha Serenity e kena me "mrojtes" all the way mi hihiih Hi again Pisano se te harruam![]()
Loving someone is giving that someone the power to hurt you !!!
Shyqyr qe u kujtove bebi.Thashe se kisha ngaterruar teme.O Guraxo pse krruhesh me durrsaket se pa ne Tirana s'bon dy lek.Gjithe tiransit te plazhi i durrsit i ke ne vere.Keshtu qe Guraxo mos na e shaj Durresin se e kemi si shpirt dhe mas pese ditesh jam atje.Iaaaaaahuuuuuuuu.
Pensioni eshte nje pension qe i jepet pensionistit per pension..... Prandaj o popull mos dilni asnjehere ne pension.
T'kan rrejt per punen e tironsave ne Durres... me sa di une jan tu ik ne Vlore tani hihiihihPostuar mė parė nga Pisani
Shyqyr qe u kujtove bebi.Thashe se kisha ngaterruar teme.O Guraxo pse krruhesh me durrsaket se pa ne Tirana s'bon dy lek.Gjithe tiransit te plazhi i durrsit i ke ne vere.Keshtu qe Guraxo mos na e shaj Durresin se e kemi si shpirt dhe mas pese ditesh jam atje.Iaaaaaahuuuuuuuu.![]()
Loving someone is giving that someone the power to hurt you !!!
He mer burre i dheut do e tregosh ate madheshtine tende ti??? Sikur me pas qene ndonje drenushe ti (hahahha).... E di qe je i zgjuar sa ta kuptosh vete.
Dhe mbaji mend dy gjera.
1) Ne jemi ketu
2)Njeriu eshte si djathi ėėėėėėė....... Gezuar
O erusho ajo e para eshte
Ne...... jemi....... ketu.
Se kishe shqiptuar mire ti.
Pensioni eshte nje pension qe i jepet pensionistit per pension..... Prandaj o popull mos dilni asnjehere ne pension.
Po nuk ditet te hyni ne IRC per bashkebisedim me kontaktoni mua ne MP![]()
Krijoni Kontakt