Pyetjeve te Klodit do t'i shtoja edhe kete:
7) Cfare eshte gabimi? Eshte gabimi mekat? Perse po ose perse jo?
Pyetjeve te Klodit do t'i shtoja edhe kete:
7) Cfare eshte gabimi? Eshte gabimi mekat? Perse po ose perse jo?
Do t'i marresh borxh nje xhiro??? Mos dil nga tema se injoranca e ka vendin tek koshi, sic thame me pare. Me duket qe e ke patur mendjet tek yjet qe nuk e ke kuptuar se cfare kam shkruar. Po te perqendrohesh tek shkrimi im do ta kuptosh. lolPostuar mė parė nga klod
Cfare thote ky me siper?
PPSH., me fal psh..sa te shkojne ato tre yllat e KUQ mer aman!
Si yllat po ashtu edhe fjalet! E si ngjyra po ashtu edhe kuptimi!
Scorpions fare!
Une do i isha bashkangjitur Breat96 dhe Klod me pyetje :
8) Si te gjejme falje nga ai mekat qe e kemi bere ?
9) Kujt ti drejtohemi ne per te kerkuar falje e mandej te jemi te sigurte se ai mekat qe ne e kemi bere na eshte falur?
"Serenity prayer: God grant me the serenity to accept the things i can not change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference."
sepse paga e mekatit eshte vdekja por dhurata e Perendise eshte Jeta e Perjeteshme ne Jezusin. Nese rrefejme mekatet tona(kujt?) AI eshte besnik edhe i drejte qe te na fali edhe te na pastroje nga ēdo paudhesi!!!
Tani pra keto tri gjera mbeten:
Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
Por me e madhja nga keto eshte
DASHURIA
Zoti ju bekofte te gjitheve
Do te doja me pak fjale ne fillim te shpjegonim kuptimin e fjales mekat. Per kete na ndihmon shume dhe kuptimi qe ka fjala mekat ne gjuhen greke. Ne gjuhen greke fjala Amaptia ose Astoqia ka kuptimin e te mos qelluarit ne shenje. Dhe madje ne greqine e lashte kur dikush, ne ushtar apo ne garat qe beheshin me hark thuhej: Astoqises=amartises=nuk qellove ne shenje.
Pra mekat eshte te mos qellosh ne shenje, te dalesh prej vullnetit dhe deshires se Perendise. Pra shume thjesht ēdo gje qe eshte jashte vullnetit, deshires dhe parimeve qe Perendia ka vendosur eshte mekat....
Give light and the darkness will disappear of itself.
Erasmus (d. 1536)
Krijoni Kontakt