Shum dakort me parafolesen.....
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
po mire ato do ken arsyjet e veta pse nuk te duan ty per nuse??????!!!!
te isha une ne vendint tend dhe ta doja ate cun pa fund do luftoja por jo ta lusja ose ta bindja te jetonte larg families kurre nuk do ta beja se ke vet prinder mendoje pak....te ma keronte mua di i thoja shko me mire jeto me main dhe babin dhe jo me mua....
ju mundeni te jetoni afer atyre por nuk duhet ti shkosh per vizit ose 1 her ne muaj shko sa per ti ber respektin do e besh ket sakrefic per dashurin tende apo jo....dhe bravo ati cun i her qe dhe pse nuk duan prindrit ai prap po te mer.....
prandaj menohe i her ket gje mire ose dhe ai do te thot dikur edi ca ti, ti ne rrugen tende une ne time dhe nuk e besoj qe te duash ket gje...
te uroj shume shume fat dhe sukses qe cdo gje te shkoj mire dhe ju te shkoni shume dakort si familie dmth ti dhe prindrit e ati!!!!
per cdo problem ka nji zidhje prandaj po ja vleu dhe me sa kuptova une ja vlen athere lufto mos u dorzo kollai!!!!!!
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
e dashur iris me vjen shume keq qe po ta them po nuk je ne rruge te mbare nuk ke shans ti menjanosh prinderit e tij nqs jeeton me ata e vetmja menyre per te shpetuar lidhjen tende eshte te jesh vetem me te dashurin tend une nuk te keshilloj dot se si mund ta realizosh kete sepse cdo mashkull do festen e tij por te them me force qe keto gjera ti qartesosh qe tani sa je ne kohe perndryshe ne martese e me larg eshte vone po munde tregoji me vepra njeriut qe do se je e gatshme ta ndihmosh per te krijuar familjen tuaj te re edhe nje gje tjeter mos shpreso tu hysh ne zemer prinderve te tij se ska per te ndodhur asnjehere ti mesohu me faktin se fundi i fundit ti ke prinderit e tu dhe mjaftuhu me kaq ata perpiqu ti respektosh per ate qe jane dhe per aq sa meritojne koha eshte ilaci me i mire dhe ve ne vend shume gjera te shpresojme
Pashe qe kjo teme eshte hapur qe ne 2004, dhe kane kaluar 5 vjet .
Besoj qe Irisi duhet ta kete zgjidh problemin ose e ka harru edhe vet ate .
Sbesoj qe ka vend me per te diskutuar apo per te dhene ndonje mendim.
Nese Irisi vazhdon te mare pjese ne forum do kishim deshire te gjithe te dinim se si i vajti filli muhabetit.
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Nese me do djali per familjen sdo kisha bere gje.....edhe besoj se me kalimin e kohes do me pranonin kur te vij puna ne fejes...ketu varet nga djali aj duhet te perballohet me familjen....
ose do kisha fituar besimin e familjes se tij.....dhe do kisha bere cmos qe ata te kuptojn se dashuria na bashkon e jo interesi......
sduhet te ikish problemeve por duhet tju perballesh cdogjeje per dashurine....
Where there is love..there is life.!!
Sot bėhen shumė lidhje pa dijeninė e prindėrve dhe natyrisht qė tek ata lind njė reaksion pėr keq.Kush ėshtė ai djali,si do jetė,mos e mashtron gocėn,etj.Pra lindin shumė pikpyetje pėr ta dhe na duhet ta pranojmė qė jo ēdo lidhje, prindėrit do ta prisnin krahėhapur dhe me dėshirė.Pra lind njė konflikt herė i hapur dhe herė i fshehur.E rėndėsishme ėshtė qė ēdo problem qė lind duhet tė zgjidhet nė ēift.Asnjėherė mos mendoni se prindėrit nuk ju kuptojnė.Ata,pėr vetė kohėn qė jetuan dhe pak nga mentaliteti i asaj kohe qė kanė trashėguar,duan tė jenė tė qetė e tė sigurtė nė atė lidhje.Ėshtė njė 'konflikt' qė po e trajtove me kujdes arrin nė destinacion.Nė tė kundėrtėn,degjeneron deri ne ndarje ose nė prishje tė harmonisė familjare dhe natyrisht qė fajin pastaj ja venė vjerrės me pa tė drejtė.Nė njė mosmarrėveshje,nuk mund tė jetė me faj vetėm njė palė.
Krijoni Kontakt