Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 48
    ...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257
    Citim Postuar mė parė nga bejmellaf
    une vetem nje gje nuk do ta kuptoi kurre!!!
    si eshte e mundur qe zoti i cili krijoi qiej dhe toke te vije e te flijohet apo torturohet apo te kryqezohet e te poshterohet per shkak te mekateve te njerezve!!!!!nuk eshte aspak logjike kur njeriu kujton kete se para kujt do te jape llogari per faljen e mekateve te ketyre njerezve kur ai vete eshte krijuesi,dhe nuk ka nevoje ti shpetoi prej askujt pasi qe ai eshte qe fale dhe denon,pasi qe krijoi c,do gje ne qiell dhe ne toke,nuk pati mundesi qe te jau nderroi gjendjen atij populli porse duheke patjeter te flijohej apo te vuaj qe ai popull te shpetonte,nga vete ai qe u flijua!!!per njerezit qe nuk besojne verberishte kjo eshte gje e lehte,por per ata te kundertit eshte vertete veshtire.

shkronjat e medha nuk me punojne ne tast....

Pėr shkak tė dashurisė qė kishte pėr njeriun. Kėtė dashuri qė fatkeqėsisht shumė njerėz nuk e kanė shijuar ende, ushqen Perėndia pėr tė gjithė ne.

dodoni, do pėrpiqem tė tė jap njė pėrgjigje tė pyetjeve tė tua.

Nėn Hirin e Tij,

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

i/e regjistruar Maska e Longarus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    553
    Shume e thjeshte........
    Roma u tregua shume e menqur dhe kishte parashikuar ndikim e tij ne mase dhe frikesohej qe mos ai nje dite do te dilte ne kry te ndonje rebelimi ndaj qeverisjes se saj ne Juda . Pasi qe ai ishte shume i afer me popullin , si zakonisht ne politike , roma shfrytezon vasalet e tyre qe e udhehiqnin vendin , qe permes lakmive te tyre per pushtet , qe edhe ta vrisnin ate .
    Nuk i vej ne dyshim aftesite e Jesu Krishtit si profet , por mendoj qe vrasja e tij nuk ishte asgje tjeter veqse politike . A sa i perket kryqezimit te tij nuk eshte dicka e jashtezakonshme pasi qe romaket perdornin kete metode qysh moti para krishtit per ti denuar kundershtaret e tyre .
    Ky eshte mendim i imi . I rash shkurt pa ndonje filozofi te madhe .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2008
    Postime
    72
    Tema pyet 'Kush e vrau Jezu Krishtin'?
    Por une po pyes 'A ka egzistuar Jezusi'?
    Duke lane fene menjane per nje cast, A ka prova qe vertojne egzistencen e krishtit (si person)?

Une kam pas lexuar se nuk ka shkrime te asokohes (periudhes gjate 'jetes' se tij) qe permend jezusin. Shkrime qe permendin jezusin dalin shume vite me vone te bazuar ne thashetheme jo ne deshmi direkte te persona te asokohes se krishtit.

Pervec bibles dhe kuranit, pervec shkrime dekada mbas 'vdekjes' se tij, a ka prova te egzistences se jezusit. A ka rekorde romake qe permendin 'ekzekutimin' e tij nga pilati?
    Prralla n'lesh, Shndetja prej nesh.

Zoti eshte me ne Maska e xemanuel
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137
    ishte plani i Zotit dhe nuk mund te gjykojme sepse Ai vdiq per mekatet tona qe ne te jetojme jeten e perjetshme pra eshte shume e thjeshte per tu kuptuar ne shume luftra te ndryshme ne vend te djalit vdiste babai sepse deshironte qe ai te vdes per ate apo ne luften e dyte boterore komandanti nazist gjat nje sherri deshironte ti vrante te gjith te burgosurit qe ai dyshonte dhe nje njeri tha te lutem mua mos sepse kam femije dhe gruan dhe pasi qe e degjoi nje prift polak ai tha lereni ate se une do te vdes ne vend te tij

Jezusi ishte Kurbani i Perendise per tju falur mekatet te gjithe atyre qe besojne se ai vdiq per mekatet e tyre

sipas islamit jo qe ai nuk vdiq por allahu ketu na del genjeshtar sepse beri nje njeri tjeter qe ti ngjasoj atij dhe te gjith ata qe e pane dhe besuan se ai ishte Jezusi pra allahu i genjeu " A do ta besonit nje histori te tille ????? "

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Ne fen islame kam ndegju qe thuhet pasi te pa fet e muren me gozhdu Ziti dergoi nji njeri qe i perrngjante Jesu e se jesu ska vdek .

ne fen krishtere thuhet se ai me 12 apotre jan kryqezu e Jesu asht gozhdu ne kryqin 13 nga kjo date asht pa fat...e sidomos me ra te Premten.

Po pse me gozhdu njerz ?......te marrt ...

shyqyr qe nuk ishin arab se nau kish duht me sqaru deri ne mengjes.
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Sipas bibles Jezu Krishti eshte gozhduar dhe ka vdekur dhe perseri eshte ringjallur?
    Ju besoni se Jezusi eshte zot ?
    Tash lind nje pyetje : Nese ne te vertet jezusi ka qen zot dhe me siguri aj qe e ka vra (sipas bibles) do te duhej te ishte satani , me kete del qe zoti paska qen i pafuqishem kunder satanit , dhe satani paska triumfuar dhe zoti paska vdekur dhe perseri qenka ringjallur ?

Mua me duket nje kontradikt e juve nuk di .
    Ka ndonje qe mund ta spjegoj??

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Edhe pse jam I sigurtė se pėr kėto pytje ke marrur pergjigje, bile ndoniher nga te krishterėt, edhe pse kete pergjigje mund ta marrėsh nė Bibel, prap, shkurtimisht dua te pergjigjena mbi pikpamjet dhe bindjet e mia mbeshtetur nė mėsimet biblike dhe kishtare.

Fillimisht duhet tė dimė se Perndia per ne njerzit (pra edhe per ty nese nuk te mungon vullneti I mirė) dhe pėr shpetimin tonė e dergoj tė Birin e vet Jezukrishtin.

Hyji aq fort e deshi botėn sa qė dha njė tė vetmin Birin e vet kėshtu qė, secili qė beson nė tė,
    tė mos birret, por tė ketė jetėn e pasosur.
    Nė tė vėrtetė Hyji nuk e dėrgoi Birin qė ta dėnojė botėn, por qė bota tė shpėtojė nėpėr tė. Kush beson nė tė, nuk dėnohet, ndėrsa, kush nuk beson, ai ėshtė dėnuar qė tani, pse nuk besoi nė Emrin e Njėlindurit, Birit tė Hyjit. (Gjoni 3:16-18)

xhamia
    Sipas bibles Jezu Krishti eshte gozhduar dhe ka vdekur dhe perseri eshte ringjallur?

Vėrtetė i Gjalli nuk duhet kėrkuar nder te vdekur, por qe pra! Kjo ka ndodhur dhe ndodhė edhe sot.
    Krishti u ngjall! Ai ėshtė i Gjall por qe nuk kerkohet nder te vdekurit! "Ai s'ėshtė kėtu" pra, ne varre jo!

“Pse e kėrkoni tė Gjallin ndėr tė vdekur? Ai s’ėshtė kėtu! U ngjall! Le t’ju bjerė nė mend ēka ju pati thėnė kur ishte nė Galile: ‘Duhet ‑ thoshte ai ‑ qė Biri i njeriut t’u dorėzohet njerėzve mėkatarė; ta kryqėzojnė dhe tė tretėn ditė tė ngjallet!’“ (Lk 24. 6-7)

Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Ju besoni se Jezusi eshte zot ?
    Jo veq se besojmė por Jezusi ėshtė ZOT. Kjo quhet TRINI. - Ati, I Biri dhe Shpirti I Shenjėt. Tjeter Zot te vertetė nuk ka. Vetem neper Krishtin njeriu mund tė takoj Zotin e gjallė. Kjo nuk do tė thotė qe ju duhet ta besoni kėshtu, por mos perpiqeni tė bindni dikė nė budallaqe tė juaja. Nė anen tjeter, nese nuk e beson dikush nuk mė ēuditė, kjo ka ndodhur qe nga Zanafilla qe njerėzit mos tė njohin Zotin e vertetė.

Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Tash lind nje pyetje : Nese ne te vertet jezusi ka qen zot dhe me siguri aj qe e ka vra (sipas bibles) do te duhej te ishte satani , me kete del qe zoti paska qen i pafuqishem kunder satanit , dhe satani paska triumfuar dhe zoti paska vdekur dhe perseri qenka ringjallur ?
    Mua me duket nje kontradikt e juve nuk di .
    Ka ndonje qe mund ta spjegoj??
    I nderuar, duke lexuar Biblen ne mund tė kuptojmė se nga kush u kryqėzua Krishti. Bibla na spjegon se Vetem Ai qe u kryqezua, (pra Jezusi) mund tė na thotė se Kush ėshė Ai qė e kryqėzoj!
    Nė kėtė rresht biblik dua tė kujtoj Jezusin duke folur me Atė qė kishte nė dorė tė kryqezonte ose tė mos e kryqėzonte;
    Krishti tha:
    "Ati Im, po te duash largoje kete kupe prej Meje, por jo si dua Une, por si do Ti"!
    Kjo thirrje e Krishtit tregon se kushe ėshtė Kryqėzuesi!

Duhet gjjithmonė tė dimė se Kryqezuesi i Jezusit nuk jane njerezit por Ati, Vdekja e Krishtit nė Kryq ėshtė fli pajtimi dhe pėr kėtė spegon Bibla qindra her, besoj se e din kėtė gjė. Mirpor; gjithsesi duhet tė kujtojmė se Jezusi vėrtetė u tha kundershtarėve tė vet: " Ky ėshtė pushteti i juaj i errėsirės"!

Apo Jezusi nė Kryq tha:
    "Ati i Im, perse me braktise"! Mund tė them un apo edhe dikush tjeter se kjo ėshtė tronditese, por edhe mė shumė madheshtore! E keqja ėshtė se nuk mund tė kuptohet nga secili!

Asnjėher nuk mendoj se duhet tė largohet nga mendja se Kryqezimi I Krishtit; edhe pse u perdor nga Ati qiellorė per Lavdi te Tij dhe shpetimin e njerzimit, nuk do te thotė se ne ate akt nuk u perfshi, nepėrmjet njerėzve edhe djalli, dhe fryma e djallit qė ėshtė burim I gėnjeshtres dhe shpifjes, i urrejtjes, arrogances, xhelozisė, dhe mė e zeza nder te gjitha, largim nga besimi nė Hyjin e vėrtetė. Por kjo mund tė thuhet kėshtu pasi tė kuptojmė thėnjet e Jezusit tė mėsipėrme. "Ati Im, po te duash largoje kete kupe prej Meje, por jo si dua Une, por si do Ti"! dhe kundershtarėve “ Ky ėshtė pushteti i juaj i errėsirės"!

Edhe sot (fatkeqsisht) Jezusi po akuzohet, denohet, perqeshet, perjashtohet, etiketohet nė forma tė ndryshme, por edhe kryqėzohet. Edhe kėtu Krishti ėshtė I mire, besa shumė I mire dhe ende edhe sot vazhdon nė lutjen e perjetshme:

"E Kryqėzuan atė dhe dy bakėqitė, njėrin ne tė djathtė e tjetrin nėtė majtė.
    E Jezusi lutej:
    "Fali, o Atė, se nuk dijnė ēbėjnė!"

Te e fundit s’ka rendesi se ēka mendojnė tė tjerėt pėr Krishtin dhe mesimet e Krishtit, e rėndėsishme pėr jetėn tonė ėshtė se Jezukrishti na thotė: "Kush beson nė mua, nuk beson nė mua, por nė atė qė mė ka dėrguar. Dhe kush mė sheh mua, sheh atė qė mė ka dėrguar. Unė kam ardhur si drita pėr botėn, qė kushdo qė beson nė mua tė mos mbetet nė errėsirė. (Gjoni 12:44-46) Pos asaj Jezusi pėr ne e dha jetėn, : "Unė jam bariu i mirė; bariu i mirė jep jetėn e vet pėr delet". (Gjoni 10:7-11)

Jezusi edhe tha edhe e bėri kėtė.

Respekte
    toni77
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 08-10-2008 mė 19:37
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

i/e regjistruar Maska e Longarus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    553
    Jo veq se besojmė por Jezusi ėshtė ZOT. Kjo quhet TRINI. - Ati, I Biri dhe Shpirti I Shenjėt.

Nga kjo TRINI , une nuk kuptoj gje tjeter veqse:

Dijen dhe mesimet Jezusi ua shprendau njerzve ne kete toke duke u thene qe dijen qe e merrni prej meje respektojeni sikur qe respektohet I ATI ( babai respektohet me se shumti ), shperndajeni ashtu sic e mesojme dhe e edukojme TE BIRIN ( femijet i duam me se shumti ) , qe keto te kene efektin atehere dueht te kemi SHPIRTIN E PASTER ( zoteruesi i ketyre dy te parave ).

te trija keto krijojne zotin

Spo e zgjas me shume sic ke shkruar ti , ketu e ke pergjigjen te teren dhe perdore trurin e njeriu te sotem i cili ka evoluar shume me shume se ne formen dhe kohen per kur eshte shkruar bibla.

Ati, I Biri dhe Shpirti I Shenjėt , ketu e ke titullin e kushtetues qe e la Jezusi .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Longarus : 08-10-2008 mė 22:47

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar mė parė nga dodoni Lexo Postimin
    Jezu Krishti sipas librave fetarė (tė krishterė e musliman) ka qenė i dėrguar nga zoti dhe ka bėrė mrekullira por qė ėshtė vrarė nga vet populli i tij me leje tė qeverisė romake qė sundonte vendin e tij nė atė kohė. Pra, Krishti nuk ėshtė vrarė nga ndonjė kriminel injorant por nga shtresa mė e lartė intelektuale e popullit tė tij me leje tė shtresės mė tė lartė intelektuale tė botės sė asaj kohė, qeveritarėve romak.
    Poqese Krishti do tė ishte i dėrguar i vėrtetė i Zotit dhe tė ishte nė gjendje tė bėnte mrekullira ashtu siē paraqitet nė librat fetare (tė krishtera dhe muslimane), a mendoni se njerėzit (paria mė e lartė e popullit tė tij dhe e botės) do ta kishin vrarė apo lejuar vrasjen e tij?
    A mendoni se njė njeriu tė tillė, po tė ishte i tillė jo vetėm populli i tij por edhe Roma dhe e gjithė bota do ta mbante si pėllumbin e do ta respektonte nė mėnyrėn mė tė mirė tė mundshme?
    A e keni vrarė mendjen ndonjėherė pėr kėto gjėra?
    Ēfarė mendoni nė lidhje me kėtė?
    Apo thjeshtė mendoni se ēfarė shkruhet nė librat fetare janė vetėm dogma dhe besimi nė to ėshtė plotėsim i gjendjes shpirtėrore sė atyre njerėzve qė besojnė nė to dhe punė kulture vetėm!
    Dodoni, po te jap nje pergjigje sa te thjeshte aq dhe te vertete.
    Jezuisin nuk e vrane per faktin se beri mrekulli apo dha Miresi Paqe dhe Dashuri. Jezusi e vrane sepse tha:

"Une JAM".
    Ky esht emri i Perendise se Vertete ku besonin hebrenjte. Kjo beri qe prifteria dhe paria e vendit, ta dergonte Jezusin drejt kryqin, sepse ai kishte blasfemuar kunder Perendise, duke e bere veten e tij baras me Perendine " Jahve. ( "Une Jam").
    Lexo Gjon:5:18.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Edhe pse jam I sigurtė se pėr kėto pytje ke marrur pergjigje, bile ndoniher nga te krishterėt, edhe pse kete pergjigje mund ta marrėsh nė Bibel, prap, shkurtimisht dua te pergjigjena mbi pikpamjet dhe bindjet e mia mbeshtetur nė mėsimet biblike dhe kishtare.

Fillimisht duhet tė dimė se Perndia per ne njerzit (pra edhe per ty nese nuk te mungon vullneti I mirė) dhe pėr shpetimin tonė e dergoj tė Birin e vet Jezukrishtin.

Hyji aq fort e deshi botėn sa qė dha njė tė vetmin Birin e vet kėshtu qė, secili qė beson nė tė,
    tė mos birret, por tė ketė jetėn e pasosur.
    Nė tė vėrtetė Hyji nuk e dėrgoi Birin qė ta dėnojė botėn, por qė bota tė shpėtojė nėpėr tė. Kush beson nė tė, nuk dėnohet, ndėrsa, kush nuk beson, ai ėshtė dėnuar qė tani, pse nuk besoi nė Emrin e Njėlindurit, Birit tė Hyjit. (Gjoni 3:16-18)

Vėrtetė i Gjalli nuk duhet kėrkuar nder te vdekur, por qe pra! Kjo ka ndodhur dhe ndodhė edhe sot.
    Krishti u ngjall! Ai ėshtė i Gjall por qe nuk kerkohet nder te vdekurit! "Ai s'ėshtė kėtu" pra, ne varre jo!

“Pse e kėrkoni tė Gjallin ndėr tė vdekur? Ai s’ėshtė kėtu! U ngjall! Le t’ju bjerė nė mend ēka ju pati thėnė kur ishte nė Galile: ‘Duhet ‑ thoshte ai ‑ qė Biri i njeriut t’u dorėzohet njerėzve mėkatarė; ta kryqėzojnė dhe tė tretėn ditė tė ngjallet!’“ (Lk 24. 6-7)

Jo veq se besojmė por Jezusi ėshtė ZOT. Kjo quhet TRINI. - Ati, I Biri dhe Shpirti I Shenjėt. Tjeter Zot te vertetė nuk ka. Vetem neper Krishtin njeriu mund tė takoj Zotin e gjallė. Kjo nuk do tė thotė qe ju duhet ta besoni kėshtu, por mos perpiqeni tė bindni dikė nė budallaqe tė juaja. Nė anen tjeter, nese nuk e beson dikush nuk mė ēuditė, kjo ka ndodhur qe nga Zanafilla qe njerėzit mos tė njohin Zotin e vertetė.

I nderuar, duke lexuar Biblen ne mund tė kuptojmė se nga kush u kryqėzua Krishti. Bibla na spjegon se Vetem Ai qe u kryqezua, (pra Jezusi) mund tė na thotė se Kush ėshė Ai qė e kryqėzoj!
    Nė kėtė rresht biblik dua tė kujtoj Jezusin duke folur me Atė qė kishte nė dorė tė kryqezonte ose tė mos e kryqėzonte;
    Krishti tha:
    "Ati Im, po te duash largoje kete kupe prej Meje, por jo si dua Une, por si do Ti"!
    Kjo thirrje e Krishtit tregon se kushe ėshtė Kryqėzuesi!

Duhet gjjithmonė tė dimė se Kryqezuesi i Jezusit nuk jane njerezit por Ati, Vdekja e Krishtit nė Kryq ėshtė fli pajtimi dhe pėr kėtė spegon Bibla qindra her, besoj se e din kėtė gjė. Mirpor; gjithsesi duhet tė kujtojmė se Jezusi vėrtetė u tha kundershtarėve tė vet: " Ky ėshtė pushteti i juaj i errėsirės"!

Apo Jezusi nė Kryq tha:
    "Ati i Im, perse me braktise"! Mund tė them un apo edhe dikush tjeter se kjo ėshtė tronditese, por edhe mė shumė madheshtore! E keqja ėshtė se nuk mund tė kuptohet nga secili!

Asnjėher nuk mendoj se duhet tė largohet nga mendja se Kryqezimi I Krishtit; edhe pse u perdor nga Ati qiellorė per Lavdi te Tij dhe shpetimin e njerzimit, nuk do te thotė se ne ate akt nuk u perfshi, nepėrmjet njerėzve edhe djalli, dhe fryma e djallit qė ėshtė burim I gėnjeshtres dhe shpifjes, i urrejtjes, arrogances, xhelozisė, dhe mė e zeza nder te gjitha, largim nga besimi nė Hyjin e vėrtetė. Por kjo mund tė thuhet kėshtu pasi tė kuptojmė thėnjet e Jezusit tė mėsipėrme. "Ati Im, po te duash largoje kete kupe prej Meje, por jo si dua Une, por si do Ti"! dhe kundershtarėve “ Ky ėshtė pushteti i juaj i errėsirės"!

Edhe sot (fatkeqsisht) Jezusi po akuzohet, denohet, perqeshet, perjashtohet, etiketohet nė forma tė ndryshme, por edhe kryqėzohet. Edhe kėtu Krishti ėshtė I mire, besa shumė I mire dhe ende edhe sot vazhdon nė lutjen e perjetshme:

"E Kryqėzuan atė dhe dy bakėqitė, njėrin ne tė djathtė e tjetrin nėtė majtė.
    E Jezusi lutej:
    "Fali, o Atė, se nuk dijnė ēbėjnė!"

Te e fundit s’ka rendesi se ēka mendojnė tė tjerėt pėr Krishtin dhe mesimet e Krishtit, e rėndėsishme pėr jetėn tonė ėshtė se Jezukrishti na thotė: "Kush beson nė mua, nuk beson nė mua, por nė atė qė mė ka dėrguar. Dhe kush mė sheh mua, sheh atė qė mė ka dėrguar. Unė kam ardhur si drita pėr botėn, qė kushdo qė beson nė mua tė mos mbetet nė errėsirė. (Gjoni 12:44-46) Pos asaj Jezusi pėr ne e dha jetėn, : "Unė jam bariu i mirė; bariu i mirė jep jetėn e vet pėr delet". (Gjoni 10:7-11)

Jezusi edhe tha edhe e bėri kėtė.

Respekte
    toni77
    Toni Jezusi a eshte perendia apo pasardhes i tij (djali i tij) ?
    Nese Jezusi eshte perendia vet ateher kush ka pas udheheqjen e universitet dej sa ka qen ai me mision ne toke ?
    Nese ka qen djali i zotit (me fal zot ) ku ne kete rast je duke e vertetuar me bibel :"Ati Im, po te duash largoje kete kupe prej Meje, por jo si dua Une, por si do Ti"!" .
    Pra Jezusi nuk qenka zoti por djali i zotit dhe per tu bere zot duhet qe babai i tij tja leshoj fronin e udheheqjes se universit . Ne kete rast po vim deri te dy zota .
    Zoti i vertet dhe djali i tij . Nese ka djal ai duhet rritur dhe zoti duhet plakur dhe do te vie deri vdekja e tij qe Jezusi ta marr fronin.
    Nese Jezusi eshte djali pse smundet zoti te ket edhe vajz e te ket familje ?

ME FAL ZOT PER TE GJITHA KETO GENJESHTRA SEPSE TI JE I PASTER NGA QDO E METE.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Krishti, pėrmbledhja e gjithēkaje frymore.
    Nga marcus1 nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 04-10-2007, 09:38
  3. Shėrbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16
  4. Ka qėnė Krishti revoltues apo anarkist?
    Nga Tannhauser nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 02-09-2006, 10:55
  5. Shtate Fjalet e Fundit (Porosia nga Kryqi)
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-04-2006, 19:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •