hey korcare mund te dashurosh sa persona te duash sepse jetojme ne demokraci???
hey korcare mund te dashurosh sa persona te duash sepse jetojme ne demokraci???
I Love you eyes,becouse they are very nice Baby,Look at me,sepse I can't live pa ty.
Kur cohem ne mengjes mund te mendoj vetem per nje femer, kur bej plane per te ardhmen time e bej vetem me nje femer, kur bie zilja e telefonit pres te jete vec nje femer, ndihem i plote vetem kur jam ne prani te asaj femre, kur endem pa kuptim e humbas rrugen shkak eshte vetem nje femer, ndihem i lumtur kur cohem ne mengjes krahas vetem nje femre, pershtatem 100% vetem me nje femer, behem tolerant aty ku normalisht jam kokforte vetem me nje femer, mund te dua vetem kete femer.
Cdo femer tjeter eshte vetem nje varjant per te prishur monotonine e "bukes me djathe".
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Po ashtu eshte ne fakt se kali vetem nje samar ka.......Postuar mė parė nga White_Angel
oh nice pergjigje kjo edhe interesante, ndoshta per ty eshte ashtu po jo per mua se une skam 100 zemra vetem nje di qe kam deri tani edhe zemra ka vend vetem per nje njeriPostuar mė parė nga TIRONCI_UK
ti tironci_uk paske nxjere nje rregull ti ri qe se dinim deri tani
jam thjesht kurizoe ti sa vajza do ne te njejten kohe(mos me thuaj asnje)?
When I First Saw You...
I was Afraid To Meet You...
When I First Met You...
I was Afraid To Kiss You...
When I First Kissed You...
I was Afraid To Love You...
But Now That I Love You...
I'm Afraid To Lose You...
Iriske une thjesht nje pyetje bere (jam kurioze si ti edhe une) jo se e kam nga pervoja ime se te me njeh shume mire muaPostuar mė parė nga Irisi
une nje edhe mezi e dua jo dy.............aman edhe ti ce gjete![]()
Irisi te pershendes![]()
When I First Saw You...
I was Afraid To Meet You...
When I First Met You...
I was Afraid To Kiss You...
When I First Kissed You...
I was Afraid To Love You...
But Now That I Love You...
I'm Afraid To Lose You...
Postuar mė parė nga Zonjusha
Very well writen...bravo.
Edhe une jam dakort me mendimin tend..
Nje zemer nje dashuri dhe aq....
[COLOR=Red] Per mendimin tim mund te dashurosh dy here te njejtin person por jo dy persona ne te njejten kohe. Mund te ndjesh dicka por sigurisht jo dashuri...
I'm not interested in the next generation
I'm interested in US
Hmm po ta shofesh ne nje lloj kendveshtrimi te nje personi qe dashuron dike por ajo marredhenie eshte ne nje lloj "downfall" si te thuash... dhe ky person gjen dike tjeter ne nje cast...mund te themi se ne ate cast, ai/ajo eshte ne dashuri(ne nje fare menyre) me qe te dy. Pra edhe me te dashuren/dashurin edhe me kete personin tjeter... mirepo pastaj duhet me zgjedh.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Ok Korcarke edhe une nje pergjigje te dhashe dhe nuk te vrava hahhaha e di qe je kurioze dhe e tepruar bile j/k. Dhe e di qe nje edhe mezi e do po ja vlen ta duash ama......Postuar mė parė nga korcarja_16
I'll see you today.![]()
Krijoni Kontakt