filmi me romantik per mua nder kohera mbetet Gone With the Wind ndersa voten per librin me romantik ia jap The Brigdes of Madison County nga Robert J Waller....
filmi me romantik per mua nder kohera mbetet Gone With the Wind ndersa voten per librin me romantik ia jap The Brigdes of Madison County nga Robert J Waller....
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Oh, e kam pa ate... me Clint Eastwood edhe MEryl Streep. OK. ja ky eshte filmi im me romatik,
Ari
An unexperienced life is not worth living. Socrates
Filmi qe me ka pelqyer deri me sot
eshte Shekspir in love
edhe libri Kush d ite dashuroj eshte i lumtur
llokumja
Filmi "Ritem dhe pasion" (perkthyer tamam nga rumunet tane te shtrenjtene rol kryesor Miss World '97)
Liber : (plot por qe mos kete ankesa Bledi po them vetem njerin
"Tre shoket"-Remark
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
LIBRI ME ROMANTIK QE ME PELQEN MA SHUME ESHTE [ BARDHA E TEMALIT ] E SHKRUAR NGA PASHKO VASA . FIMI ME ROMANTIK ESHTE [ LULET E MOLLES ] NJE FILM IRLANDES .
Une e kam pak te veshtire te zgjedh filmin me romantik se keshtu
nga natyra nuk jam shume romantik. Jam nga ata qe te bardhen
e shohin te bardhe dhe te zezen te zeza dmth zgjedhja ime nuk
do jete shume Romantike por ka lidhje me dashurine te pakten.
Me pelqen shume "Sweet November" me Charlize Theron
Persa i perket librave aha nuk kam shume kohe me lexu libra
te tjere veē atyre te shkolles.
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
per librat svendos dot..spara me pelqejne shume ato qe kane ne qender love story e romanca..ndoshta librat e remarkut"tre shoket","qielli ska preferenca","obelisku izi"
persa ieprket filmave edhe per mua vota per "gone with the wind"![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Adhuruese e Madam Bovari-s....
Enya-Adiemus
Kam lexuar shume libra romantik dhe te them te drejten jane te gjithe shume te bukur .... por megjithate ktu po shkruaj vetem njerin qe e mbarova se lexuari dje : Titullohet " Faqet e jetes sone" e ka shkruar Nicholas Sparks ..... dhe eshte jashtezakoninsht i bukur ... jua keshilloj te gjitheve...kurse per filmin tashi nuk po me vjen asnji ne men kshu qe paēim, noi her tjeter...
Nqs je i lumtur mos bertit
se trishtimi e ka gjumin e lehte....
Filmi "True Romance"
Ndersa per librat nuk po me vjen gje nder mendje.
Ezekiel 25-17.
Krijoni Kontakt