Filmi me romantik "Romance ne trenin orient ekspres"Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
Libri me romantik "Dashuria ne koherat e koleres"
Filmi me romantik "Romance ne trenin orient ekspres"Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
Libri me romantik "Dashuria ne koherat e koleres"
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Filmi me romantic qe me ka lene mbresa eshte : Dirty Dancing Havana Nights
shume cute ishte![]()
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
Per mua odeonin ka libra te shumte romantike qe me pelqejne dhe smund te ndaj njerin prej tyre pasi gjithsecili prej atyre librave ka te vecanten e tij. Ndersa per filmin me te bukur dhe qe ka mbetur ne mendjen e odeonit eshte (AROME GRUAJE) luajtur aq bukur dhe madherishem nga i madhi AL PACINO.
Romani me romantik qe me ka pelqyer shume
ka qene : "Ana Karenina"
filmat jane shume, dikur i shikoja me qejf filmat romantike, tani me bejne melankolike. ndersa liber "dashuria ne koherat e koleres" e Marquez-it. nese s'do kisha deshire te lexoja libra te rinj do ta rilexoja serisht po kete.
Ali and Nino....
Read it, it is cool!
nuk e di ne eshte perkthy ne shqip...
"Lulet e Molles" me tabakun lejla, me nje cift me lule aty. lol
E kam lexuar kur isha e vogel, por s'me terhiqte se s'i kuptoja "te huajit." Kishin dhe emra te cuditshem (per mua, ne ate kohe). Keshtu qe e lashe pergjysem.
"Wuthering Heights" s'duroheshe. Jo nga gjuha, por se s'kisha durim t'a lexoja. S'kam kurre durim me librat romantike.
"Pride and Prejudice" paskam qene ne nje kohe te qete se e kam mbaruar te gjithin.
"Madame Bovary," qe jam duke e lexuar tani.
Me pelqeu filmi "Onegin & Tatyana" i vitit 1999 ku luan Liv Tyler dhe ai... Ralph Fiennes qe luajti me Jennifer Lopez tek "Maid in Manhattan."
"Titaniku" as qe me solli ndjenje romantike. Thjesht me tmerroi per nje vit te tere qe te mos hypja ne anije. Le qe s'me ra rasti.
Per filmat, jam shume me picky.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
"Notting Hill" - Filmi im i preferuar, histori e mrekullueshme dashurie :
"remember that I am just a girl,standing in front of a boy,asking him to love her..."
Librat romantike nuk para i lexoj,por menyra si e pershkruan dhe perjeton dashurine personazhi kryesor tek "nata e ustikes", Petro Marko, me ka mbetur gjithmone ne mend...
bingo !!!
"50 first dates" si film eshte shume romantik dhe domethenes,sidomos per ato qe kuptojne domethenien e fjales dashuri.
Ndersa sa per liber ende kam mendimin se "Dashuria ne shikim te pare" e Julieta Benzoni eshte libri me romantik qe kam lexuar.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
filmi me romantic qe kam par 50 first dates
Krijoni Kontakt