Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 107
    Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Kuqja, po s'te kujtohet ai avokati qe kish thyer kemben dhe qendroi ca dite ne Devon, dhe qe e zuri qymyri te me ate bukuroshen - Megan - dhe qe me vone e braktis dhe martohet me Stelan? Kur kthehet pas kohesh ne Devon, meson se Megan kish vdekur duke sjelle ne jete te birin? He moj akoma s'te kujtohet?

Filmi eshte pershtatur sipas noveles "The Apple Tree" te John Galsworthit. E kane konsideruar si romani me i bukur i dashurise.

Mua me ka impresionuar jashte mase
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cupke_pe_Korce : 19-07-2004 mė 22:27
    Summertime, and the livin' is easy...

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Per mua ka qene i kufizuar shikimi i tv-se & filmave se nuk me linin prinderit. Madje deri ne moshen 18 vjec me debonin nga kuzhina kur kishte puthje ne tv (kushedi c'benin vete, lol)

Filmin nuk e kam pare. Me vute ne seder si Corja dhe Cupka e do shkoj ta rentoj ne blockbuster (ne e gjetsha). Mendoj se titulli do jete "the apple tree", po nese e kam gabim, me beni nje ze.

faleminderit qe ma serviret fundin e filmit. mezi do pres ta shof tani

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    lol Kuqja, edhe une po ashtu. Uroja te mos ishin te puthurat qe ne fillim te filmit se me ngelte komplet pa pare. Kurse kur ishin nga mesi ose fundi ndalohej vetem skena e dashurise pastaj lejohej nqs kishte vlera edukative. Ketu futej psh "lulet e molles". Mua s'me pelqen edhe aq se eshte fatalist dhe konservator si film.

Libri me romantik per mua: Dashuria ne koherat e koleres. Vdes per kete liber.
    Filmi: Casablanca

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine
    ....pastaj lejohej nqs kishte vlera edukative.
    ...c'kam qesh! si nje lenka cuko e vogel ne fjalimet para rinise me je shprehur :-)

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    S'kam pas fatin ti degjoj se kam qene e vogel. Ti goce shume je rebeluar, na qenke kunder vlerave edukative tani...

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine
    Ti goce shume je rebeluar
    ...me fal!

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja
    Filmin nuk e kam pare. Me vute ne seder si Corja dhe Cupka e do shkoj ta rentoj ne blockbuster (ne e gjetsha). Mendoj se titulli do jete "the apple tree", po nese e kam gabim, me beni nje ze.

faleminderit qe ma serviret fundin e filmit. mezi do pres ta shof tani
    Kuqe, me sa di une titulli eshte "A Summer Story" dhe eshte film britanik. Ndoshta eshte ne disa versione, por ne mos gaboj, ne versionin qe ka dhene TVSH-ja aktorja qe luan Megan quhet Imogen Stubbs.

Po s'te pelqeu s'te kemi ndonje kusur ok? (lolololol) Libri eshte me i bukur
    Summertime, and the livin' is easy...

*MaēokjaVogel*
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Postime
    111

Cool

Cyclotomis-ate librin Pride and prejudice ekam filluar po pasha zotin nuk kaloja dot mas faqes tre-nuk e di si e ke mbaruar ti!! -jo me qe e ke pelqyer...

I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!

..................... **Smooches**....................

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    CSI - ''Crime Scene Investigation 'Ky Filem Apo serial si do quaejni me ka pelqy me se Shumtiiiiiii. qe prej 2000 Kam percjell dhe me ka hy ne zemer edhe buken e le duke pa kete Serial
    CSI: Miami Menschen können Lügen, Beweise nicht!
    Tani vjen. Nje serial tjeter Spanjol me perkthim Shqip. Qe nje koh e kam shiku ke . Top-Chaneel. Tani Erdhi Edhe ne Kosov. ( Per Ty ) Maria Aldana , Antonio Kortes , Koronado hgaghagha shum njerz te fort keta.
    Titanic, Rambo1\2 : E kshtu me rrall
    -
    Sa per liber me shum jam marr me Historin e vjeter Shqiptare Tani Historin E pas Luftes ne Kosov. qka kan ndodh.
    Edhe Liberi '' Keshtu Foli Tahir Zemaj " nje nder Liberat me te bukur SHQIPTAR dhe Histori mjaft e mire ku mund ta Lexoni KETU

Kaq Kisha.

Gjith Te Mirat
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Filmat "The Notebook"(my favorite) dhe "Serendipity"... both very good movies...

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dhe une pyes veten ! Ku humben romantiket ???
    Nga Pratolini nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 15-04-2007, 11:04
  2. Ēasti mė Romantik?
    Nga all4u nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 08:47
  3. A ka me romantik?
    Nga romeoOOO nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 25-02-2006, 18:41
  4. Mali i Shenjtė i Tomorrit
    Nga ATMAN nė forumin Komuniteti bektashi
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-08-2004, 04:59
  5. Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 28-08-2004, 23:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •