Cyclotomic eshte hera e pare ne kater vite qe shkruaj ne shqip. Pastaj se-i eshte afer de-it keshtu qe ofensim nuk ishte gabim gramatik..
Anyway, Como Agua Para Chocolate (Like Water for Chocolate ne anglisht) eshte nje nga filmat me idiote qe kam pare ndonjehere. Nuk ka kuptim. E di qe ti thua qe nuk e shikoj filmin ne menyre simbolike apo abstrakte. Per informacionin tuaj e kam pare filmin ne ate menyre, dhe kam lexuar librin po ky film nuk ka kuptim. Eshte film idiote dhe eshte nje jufomizm per q'mendurine e njerezve. Simbolizmi ka shume bukuri, po vetem edhe vetem kur perdoret ne menyre te bukur....ky film nuk ka bukuri...ka me shume trashesi. Shkrimtaret nga Amerika Latine kan pelquar te shkruajn me imagjinate per vite dhe shume shkrimtare kan shkruar libra t'bukur me imagjinate dhe simbolizm. Nje libir dhe film i bukur ne kete menyre eshte La Casa De Los Espiritus by Isabel Allende. Ky film perdore imagjinaten gjithashtu por me bukuri. Pastaj nuk jam si t'qith shqiptaret qe urrejne filma sikurse "The Matrix" or "Lord of the Rings". Me pelqejne shume k'to filma por disa here jane filma te trashe sikurse "Like Water for Chocolate".
Ta respektoj shume opinionin tuaj po nuk mendoj si ti ne kte flim. Pastaj "Ghost" ka simbolizm dhe magji si "LIke Water for Chocolate" po me pelqen shume.
Krijoni Kontakt