"Une e Dua Eren"
Me duket se ju te rinjte (Rexhina) s'e mbani mend.
"Une e Dua Eren"
Me duket se ju te rinjte (Rexhina) s'e mbani mend.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
WOW kalterushe nuk e dija qe pelqenim te dyja te njejtin film. Jo po te guxoj njerit te thote qe nuk marrim vesh nga filmat romantik....Postuar mė parė nga KaLTerSi
Be civil to all; sociable to many; familiar with few; friend to one; enemy to none.
Filmi me Romantik qe kam pare ka qen ai filmi me Woody Harreson dhe Demi Moore .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpirt Njeriu : 28-03-2004 mė 12:29
The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!
Ne pergjithesi shikoj filmat komiknuk para me terheqin keto te romances se diku andej rrotull do kete pak dhembje dashurie
Kurse per sa i perket te lexuarit mbaj mend qe ne moshen 14 vjece kame lexuar nje roman shqipetare Dreri i Trotuarevenga Diana Culi (roman ky qe me ka pelqyer shume)
Dhe nqs se njeri nga ju do me ndihmonte per ta gjetur ju lutem te me shkruani![]()
I know I may come off quiet, I may come off shy.
But I feel like talking, feel like dancing when I see this guy.
GONE WITH THE WIND, kam lexuar librin, shumeeeeeeee i gjate, por me ka pelqyer shume, dhe pastaj kam pare dhe filmin. Pretty Women, Dirty Dancing, dhe keto, eshte dhe nje filem tjeter nuk e mbaj mend titullin eshte pak i vjeter, me nje goce qe eshte e varfer, dhe nena i ka vdekur e vogel, dhe ajo dashurohet me nje "rich guy" , ohhh e gjeta Pretty in PInk,eshte shume i bukur.
Mua me pelqejne me shume filmat e vjeter, por dhe keto qe kane dale tani me pelqejne.
![]()
Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
....makes the impossible possible
....rules without rules.
Filimi me romantik qe kam pare eshte filmi " Une e dua eren". Ndersa vete personalisht do deshiroja qe te isha ere sepse keshtu mund te puth buzet e tua dhe perkedhel floket e tu duke fshehur ndjenjat e miaPostuar mė parė nga *~Rexhina~*
.
Filmi me romantik......i ikur me eren( Gone with the wind).
Vetem optrimizmi i karaktereve ne fund te filmit me peisazhin e perendimit te diellit
te ben te frymezohesh, kur thone
- Tomorow is another day, my darling.![]()
Libri me romantik......Aventurat e kokashtes!
Ergo cogito, ergo sum!
Filmi me romantik qe sa her e shof me ben per te qare eshte "Romeo & Juliet".
Sa per libra...nuk para me pelqejne me dashuricka ose me drama se me duken te merzitshme dhe i lej pergjys...
Life is B E A U tiful :)
Atehere edhe une po bej nje liste te filmave te me kane lene me shuem mbresa.
DIRTY DANCING
TITANIC
THE BODYGUARD
DOWN TO YOU
10 THINGS I HATE ABOUT YOU
GHOST
PRETTY WOMAN
RUNAWAY BRIDE
emmm s'mbaj mend mend te tjera....
COGITO, ERGO SUM!
Krijoni Kontakt