obobo mu perdrodhen zorret e barkut kur e lexova. ca jone keta kanibale keshtu, rrace e qelbur. kta rob duhen var per llape pa gjyq fare dhe trupat e tyre duhen ti hane qent e komunales. pis milet.
obobo mu perdrodhen zorret e barkut kur e lexova. ca jone keta kanibale keshtu, rrace e qelbur. kta rob duhen var per llape pa gjyq fare dhe trupat e tyre duhen ti hane qent e komunales. pis milet.
66-vjeçarja kishte marrë plagë në kokë dhe në trup
ELBASAN
Nuk ka mundur dot që t'u rezistojë plagëve të marra dhe si pasojë ka gjetur vdekjen e moshuara 66-vjeçare, e cila u masakrua e më pas u përdhunua prej katër të rinjve nga Cërriku. L. C. (nuk publikojmë emrin për arsye etike) ka dhënë shpirt dje në spitalin e qytetit të Elbasanit, pasi kishte kaluar 4 ditë në gjendje kome. Por edhe ndërhyrja e mjekëve duket se nuk e ka ndihmuar aspak të moshuarën që t'u shpëtonte plagëve të marra. Ndërsa gjykata e qytetit të Elbasanit ka dhënë dje edhe vendimin "burg pa afat" për dy nga katër përdhunesit dhe masakruesit e të moshuarës. Organi i akuzës ka kërkuar edhe kryerjen e autopsisë së viktimës nga byroja e ekspertizës mjekoligjore, për të përcaktuar edhe motivin e vdekjes së të moshuarës.
Vdekja
Në fakt 66-vjeçarja, që në momentin që është dërguar në spitalin e qytetit, ishte në gjendje kome, pasi ajo kishte marrë plagë të shumta, kryesisht në pjesën e kokës dhe në trup. Plaka ka qenë gjatë gjithë kohës në gjendje kome dhe dje në mesditë ajo ka dhënë shpirt. Gjatë gjithë kohës mjekët nuk kanë mundur dot të japin ndonjë shpresë për të, pasi edhe mosha e saj e thyer nuk e ka ndihmuar dot që ajo të përballojë gjymtimet e shumta që kishte marrë në pjesë të ndryshme të trupit.
Masa e arrestit
Sipas burimeve policore, kanë qenë katër persona, të cilët në gjendje të dehur kanë rrahur keqasi dhe më pas kanë përdhunuar 66-vjeçaren L. C. Deri tani policia e Elbasanit ka bërë të mundur arrestimin e dy prej tyre, Syrja Zëra 32 vjeç dhe Ndriçim Metani 39 vjeç. Ndërsa për dy të tjerët është lëshuar një urdhër-arresti. Policia pohon se tashmë ata i ka identifikuar. Po dje, dy të arrestuarit kanë dalë përpara togave të zeza të gjykatës së Elbasanit. Tashmë ata akuzohen për veprën penale të ushtrimit të dhunës me pasojë vdekjen dhe për kryerjen e marrëdhënieve seksuale me dhunë. Ka qenë prokurori i çështjes i cili ka kërkuar për ta edhe masën e sigurisë "burg pa afat".
Akoma vazhdojne keto poshtersi ne shqiperi???????/ Po shkuam ne 2004 o njerez.o bote e keqe.Jap ngushellimet e mija per familjen >me vjen vertet keq dhe ta mendosh se nji dite duam te kthhemi ne ATDHE.
Shqiperi e mjera shqipni kush te ka qit me krye ne hi(ta dinte Pashko Vasa)se ne c`bote jetojme
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
Jashte çdo mase njerezore!
Nenes i qofte i lehte dheu! e per djemte e saj keqardhje, tere jeten e tyre do i nenshtrohen "fajit" ne pamundesi mbrojtje te Nenes, dhe dhimbjes!
God grant me the serenity to accept the things I cannot change; The courage to change the things I can;
and the wisdom to know the difference.
32 me 39... te rinj quhen?!?!?!?!
Pfff...
"Burg pa afat..." what a joke!![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
I pafte Zoti keta maskarenj..
Nuk kam fjale..
Ne mes te qytetit te varen qe t'u dale shpirti avash avash pisave.
O bote, o dreq
une linda te te ndreq
Po bota u shthur
per te mos u ndrequr me kurre.
:^Globi
Kisha degjuar shum ngjarje tmerri po ky qenka Kulmi Kulmit!
Aq e habitur dhe etmerruar jam se thjesht kam ngelur e ngrir dhe me eshte mbyllur goja sdi cte tem!
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
Keshtu do te justifikohet shteti gjore,por c`me duhet denoncimi ne Polici ata te ishin te vrare ne kete moment.Postuar më parë nga Leila
P.S:
Krahasim,Gruaj e huaj ka vdekur,kurse ata idjotat e lumtur jane akoma gjalle!!
Ligësi dhe shtazëri!!!
Do më falni,por unë do tu hapja mishin dhe do ti hidhja kripë,e pastaj do i linja në diell të thaheshin me djegie dhe dhimbje.
Çfarë burgu ka për ta??
Megjithëse do t'ja dëgjoni krismën kur ti zhdukin,në burg ,kolegët e tyre.
Çfarë epoke rrojmë o miq??!!!!
ADMINISTARTOR1
Kjo ngjarje nuk eshte e para..
Ne situaten qe u krijua mbas rebelimit Gramoz Ruciano-Zan Caushian te 97-tes gangot u bene te plotfuqishem dhe bene mijra menxyra..
Shum burra e gra u perdhunuan nen gryken e kallashit ne rrugen Fier-Ballsh-Tepelen- Kakavije pra ne rrugen qe u zaptua nga "revolucionaret" me maska te Luan Memushit e Zabit Brokes e Ruco-Gjolekes..
Po ata bandite qe perdhunonin udhetaret, nuset, dhenduret e femijet jane dhe garda e bodygardeve te Tak Brahos e Ruc Nanos e servet Pellumbit me shoke.
Jam i bindur se guximin qe perdhunuan Nenen e gjore keta bandite i gjejne
ne lidhjet qe ata i kane me Shtabet rebele qe bene 97-ten..e qe prune ne pushtet Nano-Mejdan Meten..
Cerriku eshte i njohur per gangsteret e tije famekeq qe jane sorrollop i atyre spiuneve qe i sherbenin PPSH-se dikur si hafije vullnetare kur Cerriku sherbente dhe si GULAG per te internuarit politike..e jo me kot ne Cerrik e pane te udhes te vinin PS-ja kandidaturen e Mejdan Rexhepit ku Kallashi e mitralozi vendosen fatin e votimeve.. me 1997.
Kryegangsteri qe ka vrare dhjetra njerez te pafajshem Altin Arapi (shok e mik e vegel e erion Brace Edvin Rames) po shullehet i qete ne Burgun luksoz te Brukselit ka aq miq sa te paguaj avokatin me te zote te Belgjikes qe te mbrohet e ne bejme sehir..
Harrojme se femija i vogel i Genc Sines (qe u vra nga Altin Arapi) kerkon Babin ti vije nga Puna e Burri i Makbule Cecos.. shkon i jep instruksione kurvices se Bandes Hakmarrja Imelda Tashos..brenda ne birucat e hetimit..
Prandaj nuk duhet votuar per PS-ne sepse kush voton per ta voton per perdhunuesit e Cerrikut e te Vlores e Kukesit..
Vrasesi i gjimnazistit te urte te tepelenes bredh pazarit e xhaxhai i tije.. banditi Luan Memushi drejton Ministrine e Arsim-Kultures.. e tepelena voton per keta bandite..
Pra dhe ju qe votoni familjarisht partine e Nano Rucit dijeni se jeni mbeshtetja e ktyre perdhunuesve e ato uf bufat tuaj jane hipokrizi..
qashtu..
Krijoni Kontakt