Jonida eshte yll.
Me pelqen shume, eshte simpatike edhe kendon bukur.
Suksese te metejshme.
S'mund te le pa permendur suksesin e saj ne festivalin e ketij viti...edhe pse kenga nuk ishte ndonje gje kushedi se cfare, ajo e ka kenduar aq bukur saqe i ka merituar te gjitha piket qe ka marre!
Urime.
As qe du me dit!
para ca ditesh po shifja vitrinat.com edhe doli jonida me duket se ishte top fest me nje keng... titullin sja di po nejse ishte shum e bukur
kur ka dal ne fillim se kam pas shum qef... tani me te vertet ja vlen... dhe kto fotot qe ka bo shum klas
God is coming and SHE is mad
Jonida Maliqi
Mund te them se eshte per tu admiruar per kujdesin qe tregon per paraqitjen skenike kjo vajze.
Kam rezerva persa i perket menyres se te kenduarit. Ka nje vokal do te thoja te mire, por nuk mundohet te dal nga stili i te kenduarit. Ka pothuajse te njejtin stil te kenduari ne nje pjese te mire te kengeve (solo).
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Jonida me ka pas pelqyer shume ... tashi me gric nervat i duket nje cike sikur ka kap qiellin me dor sidomos mbas mendimeve qe dha ne big brother albania kur u eleminua Juna me zhgenjeu komplet ... Nejse kot nuk thone i shari te shan ...
Si kengetare eshte e mire
/me kisss kte lart meje
Nuk duhet vetem te vdesesh fizikisht qe te jesh "pa jete"...
Hihihihi. Kiss kete siper se e kam shume xhan.
Fli tani eshte kenge e bukur ! Dhe mendjemadhesia eshte bere tipike jo vetem per artistet por edhe per popullin e thjeshte , ndaj kjo eshte normalja e diteve tona.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt