Me qe ra fjala, kjo konkuruesja 16 vjecare Pejane ishte shume e mire nga Agnesa Vuthaj.
![]()
Me qe ra fjala, kjo konkuruesja 16 vjecare Pejane ishte shume e mire nga Agnesa Vuthaj.
![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Kosovarja me e bukur.
Leila pse i ben buzet keshtu kjo e jotja me lool. Nuk me pelqen per miss Pejansja sepse eshte shume e vogel te konkuroje per kuroren shqiptare. Per miss adoleshenca PO!!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga s0ni : 10-04-2004 mė 22:50
Thuaj cfare te duash... une e di qe kam shije!Postuar mė parė nga Eliona
Sa e mire kjo "e imja!"
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
nuk e di por kosovarja sme pelqeu hic....
shqiptarja ishte shume simpatike...
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
ehuuuuuuuuuuuu juveeeeee jo ajo po kjo....per mendimin tim asnjera as tjetra...mua me ka thene mami qe me e bukura ne bote je ti! (dmth une) hahamamate nuk genjejne sidomos kjo timja...
(j/k)
U tAlK iT, i LiVe It, U jEloUs, ADMIT IT!
AJO ERIONA PANTALLONAT I KA TE KUQE POOOOOR AJO MOTRA NGA KOSOVA ME DUKET NJE CIK SI SUUUUUUUUUUUPER MUAPostuar mė parė nga Klajdi03
[QUOTE=Leila]Me qe ra fjala, kjo konkuruesja 16 vjecare Pejane ishte shume e mire nga Agnesa Vuthaj.
[/ KOSOVA REPUBLIKE KOSOVA REPUBLIKE...
Agnesa Vuthaj mori kuroren e Miss Albanise dje ne Pallatine e Kongreseve. Fytyra eshte shume e bukur por trupi nuk me duket dhe aq. Shpresoj te jem gabim!
Un them se agnesa ka fytyre engjellore...she is very cute...nga trupet si pashe qe te them...por nga fytyra un vete me Agnesan....
U tAlK iT, i LiVe It, U jEloUs, ADMIT IT!
Ne qoftese do me jepej mundesia te zgjidhja midis Eriones dhe Agneses une do zgjidhja SiMpLeNcUtE. lolPostuar mė parė nga SiMpLeNcUtE
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Klajdi03 : 10-05-2004 mė 18:34
o me dy molle moj te godita
o me vrave o te vrafte pika
E nuk te rashe per te vrare
Krijoni Kontakt