Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 30
    HiGhEqUiPeD Maska e Akulli
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178

Per Fillestaret ne boten e Hacking/Cracking

Pershedetje,
    Kemi kaluar shume kohe duke shkruar ne forum dhe duke iu pergjigjur pyetjeve ne private message mbi menyrat dhe mundesite sesi hackohet. Te gjithe ata qe jane pak me te avancuar ne kete drejtim e dine sesa e veshtire eshte ne shumicen e rasteve t'i shpjegosh dikujt sesi mund te filloje ne boten e hacking.
    Natyrisht tutorialet jane te shumte dhe shume jane futur dhe ketu.
    Mua me lindi nje ide qe kam deshire ta diskutoj ketu.
    Per te gjithe ata filllestare qe duan te mosojne hapat e para ne hacking dhe qe me veshtiresi iu besohet se programimi ne disa gjuhe eshte nje nga njohuri themeltare dhe celesi kryesor ne kete drejtim, do ishte mire te fillonim dhe t'i vinim gjerat ne zbatim ne praktike.
    KA dy faqe qe me kane perlqyer me shume ne kete drejtim: www.hackthissite.org dhe www.try2hack.nl.

I ftoj te gjithe ata qe kane kohe dhe deshire te fillojne me njeren nga keto faqe dhe c'do pyetje dhe veshtiresi qe do kene t'i fusin nen kete teme ku perdoruesit me te avancuar do mund te futin navigime dhe ndihme.
    N.q.s. kjo ide do gjeje mbeshtetje atehere ju lutem userave qe kane kaluar kete faze te mos fusin direkt pergjigjet e sakta por ndihme, qe te kene mundesi kryesisht fillestaret te mesojne se ku dhe si duhet te fillojne per ne rrugen e pafund te hacking.

faqja www.hackthissite.org eshte me e kompletuar dhe me disa verione te ndryshme si basicwebhacking, realistic missions (hacking website) etj, kurse www.try2hack.org eshte njicik me e avancuar edhe pse 1-3 levels jane te thjeshte, 4 fillon dhe eshte njecik me e veshtire, 6-7 jane shume te avancuara, 8 eshte shume shume e veshtire, dhe 9 pothuaj e pamundur (vetem 3-4 users e kane kaluar 9 ;-)

Pra dhe njehere te gjithe ata fillestare ne boten e hacking kane mundesi te fillojne te provojne dhe mesojne direkt ne praktike ;-)

Jemi te hapur per dikutime, pyetje dhe pergjigje.
    Te fala,
    Oni,
    nuk eshte se kam problem per pyetjet qe disa cojne ne e-mail ose PM por praktika eshte gjeja me e mire.

i/e regjistruar Maska e MtrX
    Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    deri tek niveli 4 kam shkuar, gjysem ore jam marre me hackthissite.org, po do e vazhdoj me vone...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MtrX : 24-03-2004 mė 06:59
    MtrX ubicumque felix

i/e regjistruar Maska e al5f1nx
    Anėtarėsuar
    23-03-2004
    Vendndodhja
    pothuajse se aty ku duhet
    Postime
    92

bukur

Hack thissite.org eshte nje nga iniciativat me te plota qe jane marre ne fushen e wargames deri me sot dhe dhe fantazia e perdorur ne krijimin e atij kompeticioni kerkon kreativitet dhe shumllojshmeri teknikash.
    une kam nja 10 dite qe fillova te merrem.ja ku eshte profili im :

http://www.hackthissite.org/userinfo.php?id=al_5f1nx

Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    postimi i pare direkt e ne fela,
    ma do mendja, kemi te bejme me ndonje nga ekspertet e forumit te Info
    pershendetje al5f1nx,
    edhe urime,
    i forte paske qene, i 214 ne liste
    MtrX ubicumque felix

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    al5f1nx,
    VEte i bere te gjitha levels, apo me ndihma.
    Mu deri ke i gjashti basic webhacking me morri gjithe naten ;-)

Ndihmat i lexova nja gjys ore dhe hoqa dore.
    Puna eshte t'i hackosh vet ;-)

Anyway paske shkuar shume para. Do me harxhosh ndoca net te te arrij ;_0
    bravo
    Oni

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    Nje informacion per te gjithe fillestaret:
    NUK JAM HACKER, vetem me pelqen bota e informatikes dhe hacking.
    Prandaj e hapa kete teme qe jo te shkruni me ne privat ose e-mail por qe te shkruani ketu.

Anyway mos kini turp se te gjithe kane filluar nga 0. Tani te them te drejten niveli 1 eshte i pallogaritshem. Po qe se nuk i gjen passin brenda 2-3 minutash, sado fillestar te jesh, atehere nuk je akoma i pergatitur per te filluar ne boten e hacking.
    Por megjithse premtova ndihme, po fus ketu rrugen per nivelin e pare qe mos shkruaj me ne e-mail.
    Pergjigja ime marre nga e-mailet:

Pershedetje *****
    Po as nivelin e pare nuk e ben dot mer?
    ajo eshte e ashtuquajtura komplet fillestare.

Shif source te faqes qe te shofesh passwordin.
    Source ose ne shqip kodin e shef keshtu. Hap faqen tek niveli 1, dhe shkon tek view (ne krah te majte lart anash File, Edit) dhe tek view zgjedh opcionin view source.
    Aty te hapet nji faqe ne notepad qe eshte dhe kodi i faqes.
    Tek kodi duke kerkuar me sy te lire, gjen passin.
    Per te te lehtesuar: tek niveli i pare passin ta tregon keshtu: Nga fundi i kodit ke nje rresht ku thote: The password is: *******
    Ka 7 germa me duket.
    Provoje dhe me thuaj po pate problem, Por mos ki turp, shkruaj tek tema ne forum qe te mesojne dhe te tjeret.
    Ciao,

C'faredolloj pyetje pyeteni pls ketu ;-)

Cheers
    Oni
    p.s. dhe nji gje e vogel: disa nga ju ne e-maile ose PM shkruajne, mbeta atje nja nji ore dhe nuk i dhashe dot derman. Loool ne boten e hacking nuk llogaritet ore, por netet pa gjume dhe ditet para komputerit ;-) Durim, lexim, mesim...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Akulli : 01-04-2004 mė 10:55

Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    Citim Postuar mė parė nga Akulli
    al5f1nx,
    VEte i bere te gjitha levels, apo me ndihma.
    Mu deri ke i gjashti basic webhacking me morri gjithe naten ;-)

Ndihmat i lexova nja gjys ore dhe hoqa dore.
    Puna eshte t'i hackosh vet ;-)

Anyway paske shkuar shume para. Do me harxhosh ndoca net te te arrij ;_0
    bravo
    Oni
    Oni, edhe hacker i mirefillte te jete kushdo do te shkurtoje rrugen, eshte njesoj si t'i thuash Shumakerit mos i bier nga autostrada po nga rruga e fshatit. Megjithate ka vlere edhe nese i bie me shkurt, per faktin se meson dicka (sidomos per fillestaret) qe nuk eshte se nuk e ben dot po nuk ta merrte mendja se arrihej ashtu...
    Une tek niveli i 4 e kam lene dhe nuk e kam rimarre me, po ka mundesi te vazhdoj... :-)
    Suksese te gjithe atyre qe merren me kete faqe, dhe mos u mendoni shume...
    MtrX ubicumque felix

i/e regjistruar Maska e al5f1nx
    Anėtarėsuar
    23-03-2004
    Vendndodhja
    pothuajse se aty ku duhet
    Postime
    92

He He HE

Ja dhe nje azhornim i ri i profilit tim:

http://www.hackthissite.org/userinfo.php?id=al_5f1nx

Sapo kompletova nivelin e 12 te realistic missions dhe tani me kane mbetur nja 6-7 nivele te applikacionet po nuk e kam shume me zell sepse une nuk merrem me ate pune keshtu qe do ishte lodhje e kote perr te filluar mgjt duke lexuar ca nuk behet se ca applikacione i kam bo.
    Pastaj nuk behen te gjitha me ndihma se vjen puna qe te Realistic dhe te app nuk e can koken njeri per te dhene ndihme se fundja kompeticion eshte.
    O akull si e ke nickname te te HTS qe po ashtu te komunikojme aty me PM per ndonje udhezim te shpejte qe mund te te duhet.
    Pershendetje te gjitheve.
    Per cdo lloj veshtiresie per cdo nivel mund te shkruani ketu dhe do pergjigjem me aq sa te mundem

respekte
    sid
    Geniality is a state of mind

Titulli Personal Maska e Sentinus
    Anėtarėsuar
    05-12-2002
    Vendndodhja
    c:\sytem volume information
    Postime
    129
    Hi ,
    tek hackthissite.org para nja nje muaji jam marre nja 2 dite dhe kuptova qe po te vazhdoja akoma shefi do ma kishte nxire kaptinen.

Aq i paafte jam si hacker sa dhe passwordin tim atje e kam harruar

Ky eshte profili im atje
    http://www.hackthissite.org/userinfo.php?id=sentinus

ndersa tek try2hack.nl akull me nxive jeten
    gjithe diten me te u morra dje dhe ajo cgi phf tek niveli i 8 ma nxiu jeten.
    nuk kam as kohe te bredh dhe te gjej exploitet e pafund te cgi
    po pate ndonje keshille te vogel per 8 ma jep .

Ide shume e mire kjo e ketushmja.

Ndihma ime eshte : per te gjitha war games ky programi Proximitron do ju ndihmoje shume .. gjejeni ne google.

Bye
    C:\>tracert GOD
    Unable to resolve target system name GOD.

Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    Citim Postuar mė parė nga Sentinus

Ndihma ime eshte : per te gjitha war games ky programi Proximitron do ju ndihmoje shume .. gjejeni ne google.

Bye
    cfare funksionesh luan ky program, dhe cfare ndihme krijon?
    stay cool,
    MtrX
    MtrX ubicumque felix

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •