Babait ne gjuhen shqipe i thone ate.Postuar më parë nga Antipatrea
Babait ne gjuhen shqipe i thone ate.Postuar më parë nga Antipatrea
Ate dhe baba jane turqisht .Ata turku babai i turqve, psh...Postuar më parë nga bluemoon
Ate nuk eshte turqisht... Ate eshte nje nder fjalet me te lashta shqiptare...
Rishiko burimet!!!!
Per ate ceshtjen e mepareshme te fata/zana/shtojzovalle/ore, m'u kujtuan edhe ato krijesat e perrallave qe quhen nuse uji/flocka.
Ata turku, e themi ne Shqipetaret.Postuar më parë nga Antipatrea
Ignore List: Snow~Drop
Gogla po turqit si i thone me?????Postuar më parë nga Gogla e Kuqe
Ataturku i thone dhe ata....
Ej jam i sigurt se at eshte turqisht, biles mbaj mend qe para nja 20 vjetesh qe mesuesi gjuhes na kishte thene te njejten gje. Kur mesova turqisht pastaj e verifikova...
Edhe ju jeni ftoh n'tajare . Doni me na gjet emer tjater per Babain . At dhe Babai perdoret n'shqip. Dhe se lun topi . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Jo jo, thuhet "plaku" im.
Ne per momen, thuhet "Plaka"
Ignore List: Snow~Drop
Me fjalen e Pinkut mbyllet muhabeti...turqit e kane marre nga ne.
po BILE fjale shqip eshte?
(theksin te e-ja, ju lutem)
Summertime baby!
Po mire o si te doni, shqip, shqip....me falni muvet
Ate eshte shqip. Nuk e di nese perdoret apo jo ne Turqi, megjithate kjo eshte nje ceshtje tjeter... mund edhe t'u kemi dhene turqve si komb i zgjuar qe jemi... ashtu sic u kemi dhene ministra e kryeministra, pashallare (nder te cilet edhe ate pashane qe me pas u be mbret i Egjiptit) e intelektuale...dhe mbi te gjitha edhe Ataturkun (babai i te cilit, Ali Rizai ishte shqiptar...megjithese do pare edhe nena, Zubejde qe neper biografite e Ataturkut thuhet se eshte prej nje vendi ne Greqi prane kufirit te sotem shqiptar).
Krijoni Kontakt