rrofsh...se desh deshtova![]()
rrofsh...se desh deshtova![]()
Summertime baby!
Shqip i thone: Faleminderit...se desh e hodhaPostuar më parë nga Ihti
![]()
nënlesëPostuar më parë nga Antipatrea
![]()
![]()
Moj pilivesë, mos do të thuaç jatagan a e vrarë?
Perëndia nuk është mace...
hmmm ndoshta..ta dinja kuptimin apo fjalen vete se kisha parashtruar ketu si ceshtjePostuar më parë nga Henri
A eshte per te ngrene?
po qe per jataganin...i thone palle![]()
Summertime baby!
Jo shpirto, jatagani eshte per t'a ngrene (domethene te ha) jo per te ngrene! Inkuizo Antipatrean me mire se ta ftillon ai kam konfidence ne abilitetin e tij domestikues.![]()
Portmanto = prift (vini re p-ne e vogel) - ose varëse teshash
aneks = kthinë
ordinere = e rëndomtë
ps = n.sh. (nënshkrim)
lol = udhu (u dh*iva unë)
Edhe nje per te vegjlit e forumit qe na u rriten ne dhiaspore brenda Shqiperise:
baço = PUTHJE
nje n.sh. te shpejte se s'duroi ky gjeli pa na u futur ne mes, ky de ky qe ka postuar para meje): Mesazhi me lart është për Pilivesën.
k.
Ndryshuar për herë të fundit nga Henri : 11-04-2006 më 00:02
more cuna nuk po them per kodollokun loool po them per ate llojin e gjelles...nejse se na iku muhabeti per...kembesh
More kam degjuar qe ca veta i thone lakrorit byrek e ca byrekut petanik. Andej nga Pogradeci ne e kemi ajo me dy peta eshte lakror, me shume eshte byrek edhe kur behet me fasule ose pace edhe me shtresa petanik
Per kete po vrisja mendjen une se gjysmen e kisha gjet: PiptorePostuar më parë nga Pilivesa
Po ky kollodoku ca eshte moj?
Po ce me kurbatke, nga Poradeci te kemi ty me virane? Kete te lakrorit si drejt ma paske, po meqe na e permende, mua me ka shkuar keq per nje me qepe e domate. Bej sevap e ma dergo nje keshtu anonime sesi behet, se ke edhe ditelindjen sot.
Mua me ka vajtur keq edhe per unapka qe thua ti... si i thone ne shqip unapkave?![]()
![]()
a ti mos vdeksh kurre!Postuar më parë nga Henri
nuk e shkonte ndermend perkthim me i embel per LOL
sa per ate: në pik shë, e shkrojta dhe e fshiva...se mu prish pak goja![]()
Summertime baby!
Krijoni Kontakt