kashun rrobash![]()
![]()
![]()
kashun rrobash![]()
![]()
![]()
pse nuk eshte ne shqip ? Pse nuk thoni ju i paskemi vjedhur , bere namin fjaleve te huaja ne .Postuar më parë nga Inteligjentja
![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
ahhahahah gardirob thote! Garderobe ne quajme ate gjene qe vihet tek hyrja e shtepise edhe ku vihen rrobat e miqve ose xhupat e perditshem. Nuk eshte tamam dollap eshte varese rrobash qe nga sh[ia jone e kemi quajtur:
Koke prifti. Im vella si i drejte qe eshte nga natyra u be keq edhe kembenguli qe te kishim koke imami, koke hoxhe madje edhe koke bude. Ce do qe nuk i eci te shkretiti!
Ndersa kashuni i rrobave eshte kanistra mesa di une. Sa gjynaf qe jemi qe nuk kemi shqipe te paster eeee. He sa pak nga pak do e rregullojme.![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
huh no dee kanister ne i themi asaj qe mbahet buke, ndersa asaj te plackave i themo Koshhhhhhhhh...mbaj mend kur hidhnim corapet e palara ne koshi me motren edhe vellain loooooool Koshhhhh
![]()
Po kanistres qe eshte sa dhjetfishi i asaj te bukes, prape per buke e perdorni juve...Postuar më parë nga Pilivesa
Kanistrat e medha perdoren per rroba....po dollapit mor aman si i thone???
ncuq nuk eshte shqipPostuar më parë nga PINK
/me i shkasin ca pika loti
na piuuu turkuuuuuuuu!
ncncncnccn po kanister=kashtun eshte cfaredolloj forme vezake a katraroe e thurru me xungth (ose material sintetik) nuk ka rendesi madhesia! Boooo me bere te filloj nga perkufizimet . KAm lene edhe fjalorin ne Shqiperi pale!![]()
Mire...kam nje te veshtire:
Si i thone ne shqip:
Xhezve--
Tenxhere--
Penxhere -Dritare (e dinja kete)
Okllai--
Palare--
Tigan--
Dale dale se do kujtohem edhe per te tjera'
Edhe mos thoni: Orendi Shtepiake apo vegla gatimi (gotchaa there)
Fjala dollap, shqiperohet raft.Postuar më parë nga Inteligjentja
Ignore List: Snow~Drop
More djale asaj te madhes nuk e di si i thone, po dollapit i thone bordiro ose bufe, ose sic e thashe gardirobPostuar më parë nga Antipatrea
![]()
hmmmm xhezves xhezve i themi fatkeqesisht.Postuar më parë nga Pilivesa
tenxhere=kusi
okllai=pec
palara= ca dmth kjo i here apo ndonje nga ato fjalet pogradecare? hihihi
tigani tigan quhet vetem se ketej nga tirona i thone ftere (me dy e)
Krijoni Kontakt