stormo lali jote vuni himnin e milanit ime ne sfond zgjova tere konviktin ne kame sepse e meritojne juventinet te rrine pa gjume dhe te mesojne si luhet futboll
ps: ku e ke oleeeeeeeeeeeeeee-n mer qyp :P
stormo lali jote vuni himnin e milanit ime ne sfond zgjova tere konviktin ne kame sepse e meritojne juventinet te rrine pa gjume dhe te mesojne si luhet futboll
ps: ku e ke oleeeeeeeeeeeeeee-n mer qyp :P
forza milan oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ej loje me te mire s`kam pa gjate kohe.Meritojme cdo kampionat kete vit.Sa te forte qe jemi![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Ka mundesi qe Galliani ka kaluar nga dhomat e zhveshjes se Deportivos per ti thene portierit qe te lere vete golat, pasi nuk ka mundesi qe Milani te shenoje 4 gola ne 10 minuta.
Megjithese nuk kam piken e simpatise per Milanin,nuk nguroj t'ju heq kapelen.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Epo Milanin nuk e mund njeri mo sivjet 3 petlla i futem brenda 6 Minutave ahahaha
O ēuna a ju mjaftojne nga 4 per ndeshje?Hahaaaaaaaaaaaaa
O ēuna mezi mu rregullua linja e telefonit se ketu ne Vlore ka rene shi tere naten.
Ndeshje e mbremshme ishte spektakel i vertete, apapa cfare ndeshje more kishte lezet televizori kur hidhej perpjete ne momentin e golave hahaha
Tani mund te themi me plot gojen qe jemi ne gjysmefinale por kjo nuk do te thote qe te fleme gjume por te fitojme dhe ndeshjen ne Spanje!
Ekipi dje dukej sikur po luante Kater Stinet e Vivaldit. Te gjithe te mrrekullueshem !
FORCA MILAN !!!!
Siamo i meravigliosi !
Titujt e siteve te ndryshme mbi fitoren e djeshjme te Milanit
Kakį magic illuminates Milan
Shevchenko, reclamó su cuota de protagonismo, firmando una sensacional jugada
El Milan sepulta el sueńo del Deportivo
Un Milįn imparable pasa por encima al Deportivo y le golea por 4-1
Real Madrid jane Galacticos ne jemi I MERAVIGLIOSI
sot ne shkolle e mora vesh rezultatin e ndeshjes se dje skisha mundesi ta ndiqja
jemi ne rruge te mbare!
forca MiLAN!
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Krijoni Kontakt