Jemi ne i Meravigliosi o Pinterista.
Jemi ne i Meravigliosi o Pinterista.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
14 April 2004 10:20
MILAN ARE THE LESS FOULING TEAM IN SERIE A
MILAN - 'Corriere della Sera' reports Serie A standings according to fouls and consequent yellow cards. Milan are the less fouling team in the league with 485 challenges. The Rossoneri have also been booked the less, with 34 yellow cards.
Kete nuk e them une po e thote federata e Seria A.
Shihni Pinterin si qendron ketu.
Forza Milan
[te ishte ti kaq e cmenme per milanin nuk merret vesh rezultati 2 dite mrapa sic e more vesh ti humjen me la corunen,
hey titi interisti
jo gjithmone i kemi kushtet ti ndjekim gjerat qe na pelqejne..un jam larg italise e larg shqiprise..pak larg zhvillimeve te reja dhe e perqendruar ne gjera qe tani iquaj me te rendesishme..
pastaj per mua futbolli seshte aq i rendesishem sa c'eshte per ju qe s'lodheni te beni replika gjithe kohes
pranaj lal ti je tifoze me milanin per nai cun te bukur aty nai nesta apo nai maldin ku ta di une!!!pranaj te thashe mund te nderrosh ekip ngaqe e di qe ju gocat jeni i cik menje lehta
lol..po te ishte ashtu do isha hedh anej nga reali!
une milanin se ndrroj asnjehere se thashe e kam ne zemer!kam qare e jam gezuar si femije per fitoret e tij dikur e dua ta shoh gjithmone kampion!
ps:bejme paqe??..fundja nje Milano kemi:P
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
marsela po ceshte ajo fjale mi lal ,se ne per gallate jena ktu ,se me i mor gjitha gjonat seriozisht ktu te bojne me u hudh nga kati 5,,Postuar mė parė nga marsela
i kuptoj problemet dhe kushtet se edhe une larg shqiperise jam e shume me larg italise ,edhe nga i here nuk kom kohe ta ndjek interin gjithmone se jo me shkolle jo ne pune nga i here ,jo gjithmone kom kohe po thuj ti me ka qellu i kompjuter ne shpi edhe aty i mor vesh rezultatet me shume !!!!anyway ja kalofsh mire !!!
edhe milano ka paqe per ne shqipetaret po jo interi --me ---milanin hahahaaa
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 14-04-2004 mė 13:30
Postin tim te 700 ua kushtoj Pinteristave per fitoren e sotme te shkelqyeshme ndaj Marsejit....Apo ishte humbje? Me falni jam pak ne histeri...te lumte kembe o Meriem.
Forza Olympique Marseille
Forza Milan
E shof qe tryezen tuaj e paskeni shtuar plot me te mira e begati per humbjen minimale te nje Interi te sterlodhur, duke marre parasysh dhe se cfar keni thene gjith kete vit(Nderkohe ju Stellaret ... ehhh).
Marshalla o Milanista, por ne ate tryezen tuaj te festimit mos harroni dhe 4 tranguj per contorno.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
A ende nuk e keni pa filmin o Cyclotomic.Shko plako me shpejte se nuk ka me bileta. lol
Ju ishit ata qe ishit te vetmit ne Europe...dhe qe thonit se jeni me te mire ne europe per shkak te "albitrave" edhe ju ishi ata ehem me te miret se Milanit...u mbet molla ne fyt a? Te sterlodhur...ku e ke ti objektivitetin tash o Cyclotomic?
Dhemb skuadra a?
Ne humbem ne teren te huaj...e mbrojtem nderin e terenit tone te shenjte.E ju cka bete? aj mos gjeni pretekste...e mos u krahasoni me nje Milan kaq te madh.
Milan stellare ama ju e hengret fare.
Forza Milan
mire mo stormi ja objektiviteti.
Tek forumi i parashikimeve skedina numer 9 akoma nuk i ka rezultatet sepse ndeshja MARSEJE - LILE u shty 1 JAVE nga federata franceze qe Marseja te pergatiteshe.
Interi luajti ne dite PASHKE(kerkesat e Interit nuk u morren parasysh hic)
Car do me ti? Ai tjetri sluan 1 jave e gjysem, ndersa Interi ben nga 2-3 ndeshje ne Jave, madje dhe ne Pashke?
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
hahahahaha o cyclo nese ke na nje pakenaqesi shko ankohu ke federata italiane nese do ta marin parasysh ankesen tende hsahahhaha
Erdhe nga kinemaja ti?
Car filmi jepshin ?
"3 trofete qe do marri(merrte) Bilani Stellar kete vit" ?
Krijoni Kontakt