petrit xhaho duhet te kishit hapur nje teme per kete jo te shkruanit ketu.
ps: pergjigjen time do ta jap tek tema qe do te krijoj administratori ose nqs se jo do te te ndihmoj une.
pershendetje klodi
petrit xhaho duhet te kishit hapur nje teme per kete jo te shkruanit ketu.
ps: pergjigjen time do ta jap tek tema qe do te krijoj administratori ose nqs se jo do te te ndihmoj une.
pershendetje klodi
Versioni i ri i forumitshqiptar , per mendimin tim , padyshim qe eshte shume here me i mire se i pari . I thjeshte dhe praktik . Nuk e pata te veshtire per t'u ambientuar me kete version .
Per mendimin tim versioni i ri eshte me i kompletuar dhe me praktik se i pari.
E vetmja e mete qe per mendimin tim duhet ndryshuar menjehere sepse eshte e mete shum serioze eshte menyra e regjistrimit te anetareve te ri.Kam kater dite qe kisha disa per te antaresuar,edhe mbasi komunikova me Albon nuk arrita ti antaresoj.
provova te parin e regjistrova dhe kan kaluar 5 dite e llogaria e tij nuk eshte hapur akoma aj nuk ka marre asnje mesazh nga forumi.
Per mendimin tim antaresimi duhet te jete nje proqes i lehte dhe t ju hapen dyert njerezve te te vijne sa me shum ne forum,ne te kundert vlerat e forumit do zbehen,mendoj se duhet te behet menjehere sqarimet e duhura
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jamarber : 12-04-2004 mė 05:55
Edhe une besoj se eshte me i mire se i pari per arsye te shumta. Gjithashtu verehet se pergjigjet e fundit me te shumten jane poztive, dmth qe mjaftonte pak kohe per tu ambjentuar dhe cdo gje do kthehej ne normalitet por duke pasur nje version shume here me te avancuar se i pari.
Macho
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
Pershtypjet e mia per ket ndryshim jane se nuk duket keq kjo menyre prezantimi,por ndikimi tek une personalisht eshte se me perpara une hyja me shpesh ne forum e tani eshte pak me ndryshe.Ndoshta ishte me terheqese per mu ajo menyre.E,perfundimisht, mendimi eshte se,sidoqe eshte ,nje ndryshim i ben mire ose eshte nje progres per forumin.![]()
Wild and crazy can't be lazy
hallo
nuk mund te flas per te tjeret vetem une mendoj se ky verzion eshte me i ngadalshem se verzioni qe ishte me pare
hapja behet shume ngadal
edhe diqka kame vrejte nese futem ne www.forumishqiptar.com nuk mund te bej login (hyrjen)
gjithmone perdori www.forumishqiptar.com/index.php
mesazhet private :
nese te dergon dikush mesazhe private duhesh te klikoj citoj per ti derguar mesazh privat personit qe te ka derguar mesazh ?? ma merr mendja se aty duhet te jep pergjigju ? apo
perndryshe eshte super![]()
duhet mire te shfrytezohet koha, sepse jeta nga koha perbehet
Me pelqene
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gjeqovi : 25-05-2004 mė 17:39
Me mire nje zoge ne dore se sa 300ha ha
ERINDA qenke shume simpatike zgjuarsija ste mungonkaPostuar mė parė nga malli
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gjeqovi : 25-05-2004 mė 17:41
Mendoj qė kolona e fundit nė faqen hyrėse tė forumit index.php ,dmth ajo e moderatorėve duhet tė hiqet komplet. Pėrderisa nė brendėsi tė cdo Kategorie pėrkatėse nė forum janė shėnimet se kush janė moderatorėt e forumit , mė duket e tepėrt qė edhe njėherė nė faqen hyrėse tė forumit tė figurojne emrat e moderatorėve.
Kjo aq mė parė pasi faqja e parė e forumit , index.php , duket e deformuar dhe tė nevojitet njė kohė e gjatė tė lėvizėsh prej kategorisė sė parė e deri te kategoria e fundit nė forum.
Nė faqen e parė tė forumit, index.php, duhet t'i ipet mė shumė hapsirė pėrshkrimit tė kategorive tė forumit.
Gjithėashtu duhet kushtuar njė rėndėsi mė tė madhe estetikės sė faqės sė parė tė forumit !
Krijoni Kontakt