Pershendetje t`gjithve!
Ne fillim them te drejten sme pelqeu dhe aq, po tani u ambjentova dhe sme duket i keq versioni i rri.
Pershendetje t`gjithve!
Ne fillim them te drejten sme pelqeu dhe aq, po tani u ambjentova dhe sme duket i keq versioni i rri.
LINDI EDHE "ANDREA"
Postuar mė parė nga Kuqalashja
Kuqe,
Vetem moderatoret mund te marrin konfirmime te MP-ve. Ate dite qe te eshte nderruar statusi nga moderator ne user, ke pasur X konfirmime te pranimit te mesazheve private. Tash qe nuk e ke statusin e moderatores, nuk ke access ne faqen e konfirmimeve. Pra, eshte nje informate e tepert dhe besoj se administratori mund ta fshije nga databaza.
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Ose te me beje moderatore!Postuar mė parė nga Shiu
thanks per shpjegimin. e dija qe dic nuk shkonte aty! :-)
Urime me pelqen eshte diēka tjeter![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Eshte me e kompletuar dhe me pelqen. Ka ndryshime si nga permbajtja dhe nga paraqitja. Fillimet ishin ne prove dhe gjithmone do kete ndryshime. Versioni me i ri eshte me i lehte ne perdorim.
Suksese dhe ju pergezoj per punun qe keni bere
=============Me respekt Dina===========
well done
boys and girls
!!!!!!u can never trick an honest man !!!!!!
tani qe ikalova edhe ato veshtirsite e fillimit,ambientimitme duket vertet shume me cilsor!e them "Ku paske-mi/ni qene me pare
!
persh.dhe ambientim te shpejte per te rinjte dhe "te vjetrit "fareedhe kto zor se bashkohen me te "rene"!
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
shume me i mire se ai tjetri, megjithse ne fillim me dukej i komplikuar
kaq pata
vetem perpara Albo dhe suksese
me t`mira
Desha te votoj per ate versionin e ri, dhe po ju them se eshte komplet rabish, dh po ju them se jam komplet kundra ok,
Te vrafte gjiu qe te kam thene.<ha, ha , ha>
Per mua eshte tull fare po limiti i avatareve te ishte te pakten 100x100 pixel kaq mendoj une per veten![]()
Feel
Psychedelic Trance
Krijoni Kontakt