Une nuk e kuptoj pse me ben log out nese e le dhe kthehem pas pak
Sot nje pergjigje me humbi pasi kur i hash postim me kerkoi loggim dhe pastaj cdo gje kishte humbur
Une nuk e kuptoj pse me ben log out nese e le dhe kthehem pas pak
Sot nje pergjigje me humbi pasi kur i hash postim me kerkoi loggim dhe pastaj cdo gje kishte humbur
Respektoj vendimin e marr nga stafi
por nuk shikoja te nevojshme nderrimin e versionit te vbulletin megjith ate dihet se vb3 esht me i persosur se vb2 por meqe per shume nga ne shqiptaret avancimi esht nje pik e dobet dhe sic e dini dhe ju vet jane ca fillestar fare ktej per mu si person esht prefekt se ja dij te gjitha dhe nuk kam veshtersi ne perdorimin e tij
if ($Love == "Blindness")
{
require(Sunglasses);
}
nga ana esthitike eshte shume i bukur si forume edhe me i afermt tek userat po nga ana tjeter VONOHET shume per tu hapur me krahesim te parin!
tani nuk ka lezet te presesh 30 min per te bere nje postim edhe kete e kam provuar dhe nga pc te ndryshem edhe prape e njejta gje!
tani ju e dini si tju behet mbare!
pa keqkuptime!
![]()
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""'roeli"""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloj femirija
Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time
......................^_R_o_L_u_A_^
une sot kam ndenjur me ate opsionin "kerko" nja gjysem ore, dhe nuk gjeja dot nje teme qe kishte shume pak ku ishte postuar per here te fundit, dhe cuditerisht ishte zhdukur nga "postimet e reja" Nuk me pelqen dhe aq ky version.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MtrX : 02-04-2004 mė 19:54
MtrX ubicumque felix
Pershendetje
Mua sme pelqen ky version.
Preferon me shum at te vjeterin.
Me respekt
BelgiumBoY
Services Administrator
Lider I Grupit #DHOMAT
Me i thjesht i vjetri,sme pelqen shum ky i riu...megjithate suksese te metejshme per punen qe keni bere
sa here qe ndonje application behet update ka probleme ne perdorim sepse ka gjera te reja
so para se te hapej kjo tema duhet te hapej nje teme me emrin NDIHME SI TE PERDORIM VERSIONIN E RI TE FORUMIT SHQIPTAR
ku anetareve tju shpjegohej me deitail si te perdorej forumi i ri me fjale dhe grafike
dhe kjo teme po te hapej 2-3 muaj me vone une jam i sigurte qe numri i anetareve qe do e pelqenin kete version do te ishte shume me i madh
sigurisht do te kishte dhe nga ata/ato qe do te votonin te kunderten vetem e vetem qe te shkojne kunder liderve te ketij forumi dhe kjo eshte dobesi
edhe une nuk para i kam qef ca nga keta te kryesise sidomos ate permetarin po hakun nuk ja ha dot kur ka te drejte ka
Mua me then te drejten me pelqen me shume ky versioni. Ka dal shume mire. Me verte eshte icik i veshtire qe ta kuptosh ne fillim, por eshte i mire. Sic u mesuat me perdor te vjetrin, mesojuni me perdot dhe kete.
Me Respekt,
Erinda
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Erinda : 04-04-2004 mė 21:37
Me pelqente me shume ai i vjetri.Postuar mė parė nga Albo
Ishte me i thjeshte, me kete te riun
nuk jam ambjentuar akoma ...![]()
Cuteness !
...Sa po mbarova leximin e faqes se top-channel.tv ne lajmet dhe u iritova shume nga artikulli me titull "Geixh jep direktiva minoritetit grek ne Shqiperi".
Direktivat jane si me poshte;
1-te hapen bankat greke qe te stimulojne ne kredi deri ne falje te kuadrove minoritare.
2-Te sigurohen vende pune ne ekonomi, gjykata, dogana, banka e tatime.
3-Te krijohet opinjoni se Saranda eshte krijuar nga Greket.
4-Te krijohet pershtypja se minoritaret jane perzene nga Shqiperia.
5-Intelektualet minoritare te organizohene te zgjedhin drejtuesit qe tu japen paga dhe shperblime per festat.
6-Te stimulohen minoritaret qe te blejne toka nga Shqipetaret.
Keto direktiva jane te xhiruara ne kasete nga nje agjent i sigurimit Shqipetar, ne nje mbledhje te Geixh me perfaqesues te minoritetit.Duke ditur se cfare qellime mbart me vete ky armik i Shqiperise nuk arij ta kuptoj se si lejohet akoma te hyje ne Shqiperi, dhe bile te takohet apo perfaqesohet nga trupa dipllomatike te politikes Shqipetare.Per zotin nuk po e kuptoj se cfare po ndodh me qeverine dhe politikanet tane. Te gjithe e dime se minoritetet, dhe sidomos minoriteti grek ka me shume te drejte se vete Shqipetaret, duke plotesuar cdo lloj kerkese te tyre me vend apo pa vend, dhe jane keta politikane qe nuk po hartojne dot nje platforme per te drejtat e cameve dhe te camerise.Turp dhe zoti i denofte keta politikanet tane te qelbur qe kane shitur dhe breket tek greket per nje cope karige.Duke mare shkas nga ky artikull mendoj se duke perdorur internetin, drejtuesit e ALBASOUL, te krijojne nje faqe ku mund te firmosin te gjithe nje note proteste ndaj kesaj politike me disa kerkesa:
1- Te mos lejohet hyrja e Nikolas Geixh ne Shqiperi dhe te shpallet njeri i pa deshiruar.
2- Duke lene menjane interesat personale te hartohet rezoluta per te drejtat e Cameve dhe te Camerise.
3-Te hiqet ligji mbi shkruajtjen e tabelave ne gjuhen Greke ne jug te Shqiperise.
Mbas kesaj ti dergohet nje kopje presidentit te Shqiperise Alfred Moisiu, nje kopje parlamentit Shqipetar dhe te kerkohet qe kjo resolute te lexohet ne parlament, nje ne seline roze, dhe nje ne ate blu.
Pres mendimet tuaja![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga petrit xhaho : 06-04-2004 mė 03:02
Krijoni Kontakt